• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Cnm cips ve çiğlöfte yemesen olmazmı aşırı baharatlı zararlı ikisi de :KK43:muz da mı yemiyorsun o da güzel
Muz evde varsa yiyorum.ama kabizim.elmay ve suyu cok tüketiyorum.cigköfteyi de 1 kere yedim.6 sıkım.olsa yerdim diyorum.cipsi de sade yiyorum.mide bulantima iyi geliyor.
Ins birakirim canim.

Ayy imdaaaaaatttt!!! Mide gazindab olcem cok rahatsiz ediyor boylr gastrit gibi soda icmektrn soda dan tiksindim. Ne yesem gaz yapiyor karnim sisiyor kizimda boyle olmamisti hafif mide eksimesi ve tiksinme olmustu o da bukadar erken olmamisti. Her hamilelik farkli diyorlar dogruymus. Henuz randevu bile alamadim ebe ilr konustum randevu gonderecem dedi okadar. Niye bukadar mide. Hassaslasti ki anlamadim. Bu gece okadar rahatsiz oldum ki sabaha kadar uyuyamadim.
Belki midende bir sorun vardır canım doktora görünmek de fayda var geçmiş olsun

canım merhaba öncelikle inş sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.ikiz hissediyorum demişssin değerlerin nasıl çıktı kaç hafta kaç günlük hamilesin merak ettim.bende ikiz hissediyorum.doktorumda başta şüphe etti ama daha kesyi yeni gördük.sat benim 12 ocaktı
Merhabalar benimki sadce sezgi daha gitmedim doktora. Bat a 10 gun varken evde yaptigim testte cift cizgi gordum yani cok erken ogrendim. Cok kilolu degilim ama gobegim simdiden cikti bir de kizima hamile iken mide rahatsizligi bukadar etken baslamamisti 4. Haftada basladi. Tabi oylesine bi his benimki bu belirtiler tek bebekte de olabiliyor :))

Canim al benden de o kadar.güya hamile kalinca saglikli beselenecektim.
Sana yedigim seyleri söyluyim mi.
Hic yemek yemiyorum.
Elma
Su
Cips
Patates kizartmasi
Cigköfte.
Baska bisey yok.
Sadece bugün esim profiterol almis onu yiyebildim.
Aksama et kavurma oirinc pulavi yaptim.sofraya bile oturmadim.öglend3 sonra yatana kadar bisey yiyemiyorum.herseyden tiksiniyorum.
Bi tek su ve elmadan tiksinmiyorum.ins onlara da bisey olmaz:KK43:
Bende öyle hep aperatif. Elma yoğurt kuruyemiş bu şekilde gidiyor. Bu arada ben her gün kivi yiyorum düşük tehlikesi olan arkadaşlar bol yesin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşıma doktoru söylemişti o da kasa kasa yedi resmen bende ondan biliyorum.

Kızlar işyerinde çok çok çok stresliyim nolur bana bir
Yöntem gösterin takma demenin haricinde ne yapsam derdi kederi nasıl unutsam:( kendim alışkınım da bebeğime stresten bişi olsun iatemiyrm.karnım taş gibi

Olmuyor kizlarrr böyle bebeğe bisey gitmiyor siz kan yapıcı şeyler yemelisiniz şimdi bunlar zararlı tehlikeli hepsini testim gram faydası yok
Benim midem kötü artık boğazım falan yanar oldu o derece reflu var ama yine de zorla sebzemi etimi kuruyemis yiyorum
Canım ben kahvaltı bile yapamıyorum kuru ekmek yiyorum. Yemek zaten yapamıyorum ki kokular mahvediyor. Eşim mantı makarna falan yaparsa zorla biraz yiyorum ama mide kabul etmiyor maalesef.

Canim

Sen bizden geride gekiyorsun
Benimde gecen hafta mide yanmam vardi.ve yiyordum herseyi.ama bu haftaya girince daha lokma agzimda yutamiyorum
Kusacak gibi oluyordum.
Bikac gundür yanina bile yaklasamiyirum.kokusu bile kusmama yetiyor.
Canim hicbisey istemiyor.aslinda çok pisbogaz bi insanim.canim herseyi isterdi patlayana kadar yerdim.ama bu hafta dengeler degisti.haftaya sende bizden farksiz olcaksin.
Bak bizim günler aynı hisler de aynı gidiyor. 12.haftadan sonra tamamen biter insallah. Sende de cok uyku var mi gunduz bile uyur hale geldim ben. Ve cok yorgunum afedersiniz evi bk götürüyor şuan hiç bi iş yapmaya halim yok :(

Bende öyle hep aperatif. Elma yoğurt kuruyemiş bu şekilde gidiyor. Bu arada ben her gün kivi yiyorum düşük tehlikesi olan arkadaşlar bol yesin bebeğin tutunmasını sağlıyormuş. Tüp bebekle hamile kalan bi arkadaşıma doktoru söylemişti o da kasa kasa yedi resmen bende ondan biliyorum.
Bende bugün başladım kivi ye
Çok faydaliymis
Lekelenmelere iyi geliyormus

Ben kiviyi yiyemiyorum canim.cok eksi geliyor bana eziyet gibi.ama salatalik tursunu yiyorum.azonce 1 tabak yedim.cok hosuma gitti.
Bak bizim günler aynı hisler de aynı gidiyor. 12.haftadan sonra tamamen biter insallah. Sende de cok uyku var mi gunduz bile uyur hale geldim ben. Ve cok yorgunum afedersiniz evi bk götürüyor şuan hiç bi iş yapmaya halim yok :KK43:
Bende gundüz uyuyasim geliyor.gidip yatagima giriyorum esim gelene kadar.surekli esneme ve halsizlik var.
5 gün önce evin hertarafaini halim olmasa da sildim süpürdüm.
Evi dagitmiyorum.elim sürekli topluyor.bide bulaşik çöp filan birakmiyorum.bu sıra salona ve yatak odasina biraz saçim dökülmüs ama bir yere.2 gün daha bekliyim siler süpürurum.yani haftada 1 e getirmeye calisiyorum.süpürge zararliymis çünkü.

Ben kiviyi yiyemiyorum canim.cok eksi geliyor bana eziyet gibi.ama salatalik tursunu yiyorum.azonce 1 tabak yedim.cok hosuma gitti.

Bende gundüz uyuyasim geliyor.gidip yatagima giriyorum esim gelene kadar.surekli esneme ve halsizlik var.
5 gün önce evin hertarafaini halim olmasa da sildim süpürdüm.
Evi dagitmiyorum.elim sürekli topluyor.bide bulaşik çöp filan birakmiyorum.bu sıra salona ve yatak odasina biraz saçim dökülmüs ama bir yere.2 gün daha bekliyim siler süpürurum.yani haftada 1 e getirmeye calisiyorum.süpürge zararliymis çünkü.
Dağınıklık bende de yok sadece oğlumun oyuncakları ama süpürüp silme işlerim çok birikti :( yarın artık bi bismillah der yaparım mecbur. Zaten daha fazla dayanamayacağım bu gidişle kayinvalideme hamile olduğumu söylerim gelsin baksın bana. Oğlumla bile ilgilenemez hale geldim :(

Dağınıklık bende de yok sadece oğlumun oyuncakları ama süpürüp silme işlerim çok birikti :KK43: yarın artık bi bismillah der yaparım mecbur. Zaten daha fazla dayanamayacağım bu gidişle kayinvalideme hamile olduğumu söylerim gelsin baksın bana. Oğlumla bile ilgilenemez hale geldim :KK43:
Çocuk olunca çok zor oluyor.kaynanan gelip süprürse sende ardindan vileda ile silsen yeter.kendini ne zaman zinde hissedrsen o zmana yap.mesela ben gündüzleri mutfakta aksamdan kalma bulasik yada is varsa yapiyorum.ama aksam olunca koltuğa yıgıliyorum.
Ben bide yemek yapiyorum.
Bugün patates kizarttim.kavurma ve pilav ayran yaptim.esim gelince önüne koydum hemen.ben oturmadim.o yedi topladim.bulasigi da yarina biraktim.
Yani ne zmana halim varsa o zaman yapiyorum.

Çocuk olunca çok zor oluyor.kaynanan gelip süprürse sende ardindan vileda ile silsen yeter.kendini ne zaman zinde hissedrsen o zmana yap.mesela ben gündüzleri mutfakta aksamdan kalma bulasik yada is varsa yapiyorum.ama aksam olunca koltuğa yıgıliyorum.
Ben bide yemek yapiyorum.
Bugün patates kizarttim.kavurma ve pilav ayran yaptim.esim gelince önüne koydum hemen.ben oturmadim.o yedi topladim.bulasigi da yarina biraktim.
Yani ne zmana halim varsa o zaman yapiyorum.
Maşallah yemek yapıyorsun yine. Patates ve kavurma aşırı kokuyor. Iyisin o yönden inşallah hep böyle gider senin

Back