- 6 Ekim 2017
- 650
- 553
- 33
İkiz mi xanım maşalllahKasiklarim çok fena agriyo bişey olur mu diye orkuyorum bebislerime
Bişey olmaz Allahın izniyle
Ara ara bana da giriyor ağrı.
Günlerimiz aynıymış sağlıkla kucağımıza alalım inşalllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkiz mi xanım maşalllahKasiklarim çok fena agriyo bişey olur mu diye orkuyorum bebislerime
Evet normal tabi ben mesela bu ay adetim başladı 19.gün yumurtladım yani yine geç yumurtlama hesaplanacaktır kesin :) pzt gideceğim doktora bende yani normal birşey bu adet döngüsüne göre değişiyor yumurtlama ama her zaman yumurtladıktan 14 gün sonra adet geliyor o ay adetin geciktiyse geç yumurtladın demek oluyor
Yediklerime dikkat ettiğim halde yinede koca bi göbüşüm oldu. Paketli hiçbir gıda tüketmiyorum.pasta ,çikolata, cips, gazlı içecek, hamurişi, makarna pilav, kızartma yemiyorum. Yesem içim yanmıcak. Ama dikkat ederken şişmek can sıkıcı
Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Kızlar bebeği gördük kalp atışını duyduk hamdolsun
Bebek 7 mm kalbi de dakikada 141 atiyormus
Dr amcamiz şimdilik hersey yolunda dedi
Benim lekelenmeler devam ediyor sıkıntı yok dedi
Selamlar bebegi goren oldu mu??? dun dra gittim Benim kesem 17 mm ama daha net sekilde goremedik bebisi. kahverengi kanamam oldugu icin dinleniyorum. Birazda endiseliyim bu yuzden
Hemde nasıl var.sürekli ağlıyasim var.Kızlar sizde de sinir stres var mı? İki gündür duygusallık da başladı
Olmaz inş bnm. Bennmde 4-5 haftalarda olmuştuKasiklarim çok fena agriyo bişey olur mu diye orkuyorum bebislerime
Degil tabiki herkese gore degisir kimisi hamile oldugunu hoc anlamiyo boyleleri cok sanslikızlar benim midem bulanmıyor birazcık kasık ve bel ağrım var bulantı olması şart mı ki
Canim ins duzelir benimde 2.hamileligimde olmustu kanamam 1 hafta surmustu ilac igne felan derken durdu ama hep yattimKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Benimde öyle kazinma var aşırı surupta fayda etmiyorYine reflu ve gastritli bir mideden merhaba satın anneler
Sabah bisey yemedim yine azdı bu ne yapcam buna bilmiyorum
Ben 4-5 kez ictim doktor cok agrirsa iç dedibende dün yalvardım doktora kesinlikle mide bulantısı kusma yok ama yanıyor ateş gibi mide.
Şuan organları oluşuyor hiçbirşey içemezsin su iç bol bol dedi.
Evet canimCanim bu pazartesimi 204 cikti degerin
Çok sevindim xanım görmenize darısı başımıza inşallahGeçen hafta gittiğimde benim de sadece kese vardı içindeki için erken dedi dr
Bugün gittiğimde ise hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk çok şükür
Benimde kahverengi geliyo dr sıkıntı yok dedi
Sende haftaya net görürsun merak etme
Allah şifa versin canım bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallahKizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Aynen en ufak birşeye ağlamaklı oluyorum çabuk sinirleniyorum bu kadar hormonal değişim yaşıyor olmamızın sonucu sanırım canımHemde nasıl var.sürekli ağlıyasim var.
Ama dertten...
kaygılanma hiç canım.dediğiğm gibi ikili tarama testinde çıkar.benimde eşimin dayıları teyzeleri akraba evliliğinden hep özürlülermiş ölmüşler.çok şükür bizde o durumu eltimde o durum yaşanmadı.sana kendimi örnek verdim.gerçekten hiç korkma.benimde sat 12 ocaktı.teşekkür ederim seninde hayırlı olsun aynıyız hemen hemen :) son adet tarihim 15 ocak ama erken yumurtladım bat ne zamandı bilmiyorum inan. kaynımın 3 çocuğu var 2 si sağlıklı biri engelli doğdu eli yök bacağı kısa doktor akraba evliliği demiş ama sülalede öyle biri de yok. bende korkuyorum stres etkiler diye. peki tespit edebilir ama tedavi varmı allah korusun bir problem varsa
Iyi akşamlar kızlar. Bende sürekli aç hissediyorum. Ve maalesef hiç de sağlıklı beslenmiyorum. Canim sebze sulu yemek ya da başka bişey istemiyor. Sadece çiğ köfte yemek istiyorum bi tek o mide bulantısı yapmadi ama bu kadar yemek de zararlıdır herhalde. Birde mesela şimdi yedim ama yarim saat sonra yine çok aç hissediyorum midem kazınıyor sürekli çok kötü bir his
Benim de aklıma geldi mide yanması ama midende yanma ekşi su gibi şeyler yok bende sadece açlık. Ve çok saçma dayanılmaz bişey oldu artık.Bende aynıyım aç değilim biliyorum bir saat olmadı yemek yiyeli ve o kadar tok kalktim ki masadan. Ama şu an için kazijiyor sanki. Aç değilim biliyorum midem yanıyor onu bastırma isteği sanırım .
Benim de aklıma geldi mide yanması ama midende yanma ekşi su gibi şeyler yok bende sadece açlık. Ve çok saçma dayanılmaz bişey oldu artık.
Valla ödem falandır diyor herkes ama bana göbüş gibi geliyor. Yinede yalnız olmadığımı bilmek güzelAynu durumdayiz umarim odem falandir :/
Benim de ağzımda kötü bir tat vardı canım doktor kalsiyum eksikliğinden de olabilir ama zaten hamilelik sürecinde tat alma duyunda artış ve farklılık olacaktır duyunun buna adapte olması diyebiliriz dedi :)Benim bu akşam ki yanma bütün gün mayalı hamur yedim. Diğer günler açlık olabilir :) normalde çok yemek yiyen insan değilim yoruldum çok sık acikip çok sık yemek yemekten. Bide benim ağzımda kötü bı tat var 15 gündür hiç gecmiyor sadece yemek yedigimde yarım saat fln geçiyor. Sizlerde bu kötü tat var mı ?