2018 Ekim Anneleri

Evet canim benimde yumurtlama 17.gün olmustu.Bayaa belli oluyor anliyorum

Ilk ayin fln talihsizligimi desem :))) Sonra biraz normale dönüyor ama o zamanda eee gobegimde yok nasi hamileyim ben yaa diyor insan :))))))

Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize

Allah yardimcin olsun canim.Saglikla atlatin insallah❤

Kızlar bebeği gördük kalp atışını duyduk hamdolsun
Bebek 7 mm kalbi de dakikada 141 atiyormus
Dr amcamiz şimdilik hersey yolunda dedi
Benim lekelenmeler devam ediyor sıkıntı yok dedi

Cok sevindimm❤❤
Saglikla devam etsin,lekelenmelerinde gecer insallah kafanda rahatlar biraz.

Selamlar bebegi goren oldu mu??? dun dra gittim Benim kesem 17 mm ama daha net sekilde goremedik bebisi. kahverengi kanamam oldugu icin dinleniyorum. Birazda endiseliyim bu yuzden

27mm e kadar bekliyorlar sanirim canim.Normal.1 hafta sonra gitsen gorunur saniyorum.
Doktorun ne dedi?

Kizlar merhaba dun gece biraz lekelenme oldu dr dusuk riskin var yatis verelim dedi ben sok oldum dun geceden beri hastanedeyim dua edin bize
Canim ins duzelir benimde 2.hamileligimde olmustu kanamam 1 hafta surmustu ilac igne felan derken durdu ama hep yattim

Çok sevindim xanım görmenize darısı başımıza inşallah

Allah şifa versin canım bebeğini sana ve eşine bağışlasın inşallah

kaygılanma hiç canım.dediğiğm gibi ikili tarama testinde çıkar.benimde eşimin dayıları teyzeleri akraba evliliğinden hep özürlülermiş ölmüşler.çok şükür bizde o durumu eltimde o durum yaşanmadı.sana kendimi örnek verdim.gerçekten hiç korkma.benimde sat 12 ocaktı.

Iyi akşamlar kızlar. Bende sürekli aç hissediyorum. Ve maalesef hiç de sağlıklı beslenmiyorum. Canim sebze sulu yemek ya da başka bişey istemiyor. Sadece çiğ köfte yemek istiyorum bi tek o mide bulantısı yapmadi ama bu kadar yemek de zararlıdır herhalde. Birde mesela şimdi yedim ama yarim saat sonra yine çok aç hissediyorum midem kazınıyor sürekli çok kötü bir his

Bende aynıyım aç değilim biliyorum bir saat olmadı yemek yiyeli ve o kadar tok kalktim ki masadan. Ama şu an içim kaziniyor sanki. Bisi yiyesimde yok. ac değilim biliyorum midem yanıyor onu bastırma isteği sanırım . Ya bu midemiz yüzünden iyice kilo alacaz

Bende aynıyım aç değilim biliyorum bir saat olmadı yemek yiyeli ve o kadar tok kalktim ki masadan. Ama şu an için kazijiyor sanki. Aç değilim biliyorum midem yanıyor onu bastırma isteği sanırım .
Benim de aklıma geldi mide yanması ama midende yanma ekşi su gibi şeyler yok bende sadece açlık. Ve çok saçma dayanılmaz bişey oldu artık.

Benim de aklıma geldi mide yanması ama midende yanma ekşi su gibi şeyler yok bende sadece açlık. Ve çok saçma dayanılmaz bişey oldu artık.

Benim bu akşam ki yanma bütün gün mayalı hamur yedim. Diğer günler açlık olabilir :) normalde çok yemek yiyen insan değilim yoruldum çok sık acikip çok sık yemek yemekten. Bide benim ağzımda kötü bı tat var 15 gündür hiç gecmiyor sadece yemek yedigimde yarım saat fln geçiyor. Sizlerde bu kötü tat var mı ?

Kızlar dün kan vermiştim 178çıktı 1haftalık gecikme için düşük bir değer sanki dimi??yarın tekrar kan vericem sonuç ta pzartesi çıkacak

Benim de ağzımda kötü bir tat vardı canım doktor kalsiyum eksikliğinden de olabilir ama zaten hamilelik sürecinde tat alma duyunda artış ve farklılık olacaktır duyunun buna adapte olması diyebiliriz dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…