Ikimizin günleri aynı. Hayırlı haberlerle git gel inşallah. Bebişin kalp atışını duyarsan bana yazar mısınben de yarın gidiyorum doktora sabah
Bebeklerle beraber ev yapımı yoğurda alıştık artık hep ev yapımı tüketiyoruz önceden asla yiyemezdimkızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
yaa bende yiyemıyorumn hazır yoğurdu daha çok sevıyorum , şu an bende çocuk yok ilk hamileliğim acaba ev yoğurduna alışmaya başlasam mı? süt için diyorlar ama market sütlerine de güvenemıyorum , reçel çok seviyorum ama hazır reçelde yememem lazım çalışıyorum herşeyi kendim yapamam. Doğal beslenmek gerçekten çok zorBebeklerle beraber ev yapımı yoğurda alıştık artık hep ev yapımı tüketiyoruz önceden asla yiyemezdim
Ayy hadi hayirli olsunn darisi bizlereKızlar selaaam :) bugün dr kontrolüm vardı eşimi ve oğlumu da aldım gittim :) pıt pıtlat duyuldu sat’la uyumlu bi bebişim daha varArtık hamile olduğuma alışma süreci başlasın Kalp atışını duymayanlardan da haber bekliyorum. İlkemizi unutmayın; pozitif düşünün iyi düşünün bool bol dua edin Herşey güzel olucak Bu arada rutin testler içşnde 5 tüp kan aldılar ve bide idrar testi verdim.
Genelde market arada ev yapimiydi dun artik kendim mayaladim bundan sonrada kendim yapmayi istiyorum..kızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Tabi canım bilgi veririm , sabah 09:30 randevu benim SAT 1 OCAKTI bir daha regl olmadım eczaneden test aldım çift çizgi biraz ağrı ve bulantı ve ilk kez aş erdim kızımda olmamıştı hayırlısı olsun size de sağolunIkimizin günleri aynı. Hayırlı haberlerle git gel inşallah. Bebişin kalp atışını duyarsan bana yazar mısın
evet canım kese var ise ya dolu oluyor içi ya da boş olup sonra görünüyor ya da sadece kese oluyor o boş gebelik , dış gebelik farklı bir durum o tüplerde gelişen cenin oluyorHanimlar kese gorundukden sonra dis gebelik olma olasiligi ortadan kalkiyormus dogru mu bilginiz var mi
yk zaten almayacağım folik asit ve demir yeter ve doğal beslenme kilo almak istemiyorumDr un şimdilik önermediyse alma canım ya sonuçta hiçbir şey doğalını tutmaz diye düşünüyorum tabi bu yalnızca benim fikrim. Sağlıklı hamilelikler dilerim canım yanlış anlaşılmak istemem tabi herkesin kendi kararı:)
Sizin kese gözüktü mu pekiKan verdim tekrar sonuç çıkmadı halen
Meraktan catlayacagim
Tesekkur ederim canim..evet canım kese var ise ya dolu oluyor içi ya da boş olup sonra görünüyor ya da sadece kese oluyor o boş gebelik , dış gebelik farklı bir durum o tüplerde gelişen cenin oluyor
Ev yoğurdu kendim yapıyorumkızlar merhaba birsey soracagım siz ev yapımı yoğurt mu tüketiyorsunuz yoksa market yoğurdu mu ?
Ne zaman cikicak guzel haberi verin bizede insallahKan verdim tekrar sonuç çıkmadı halen
Meraktan catlayacagim
Hayırlı sonuçlar canımKan verdim tekrar sonuç çıkmadı halen
Meraktan catlayacagim
Yok ben haftaya gideceğim kontroleSizin kese gözüktü mu peki
Inşaallah bol bol katlanmistirNe zaman cikicak guzel haberi verin bizede insallah
Inşaallah canimHayırlı sonuçlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?