• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ekim Anneleri

Aa benimde öyle sat 10 ocak yani bat 10 şubattu30/32 günde bir oluyorum bende geç döllenme hesaplanacaktır kesin 1 hafta benim 8 şubatta 12 çıktı 12 şubatta 214 yarın tekrar baktıracağım bakalım sen bir kezmi yaptırdın?
7 şubatta 18
9 şubatta 44.4
12 şubatta 189.8 cıktı canim hep aynı saatlerde yaptırdım 1 dk bile gecikmedim tam katlamayı anlayim diye

Ben hala sok yasiyorum sadece evde test yaptim bugun sabahta saglik ocaginda kan tahlili verdim sonuca gire dr a gidicem planli olmadığı icin beklemiyordum gogsumun agrisi hala gitmedinyuzum sivilce icinde ve mide eksimesi beni suphelendirdi yoksa hep gunum geciyordu ondan dolayi rahattim taki test yapanakadar
Evet bende önceden hep geö farkediyodum buyüzden düzensiz olduğu için busefer planlı oldu oyüzden erkenden öğrendim :) bakalım hayırlısı hakkımızda takşp edelim birbirmizi yaron sonucunu yaz sende mutlaka

Ooooo oğluma hamileyken diyodumki çocuk ağzımdan çıkmaz dimi gülüyolardı bana :KK70: hiçbişey olmaz allahın izniyle ama istifra ederken sıvı kaybediyoruz, su iç bol bol içini ferah tur ❤️❤️
Ilk defa oldu çok fena oldum ve midem acayip ekşiyor ya midem ağzımın içinde sanki

Ya hamd olaun oğlunla çook rahat bi genelik yaşadım ben çok sevmiştim hamileliği yine oliyim diye çok istedim. rabbim bir yıl sonra yine nasib etti şükürler olsun, Bende oğlumla ilgilenmekten hem zaman geçiyo hemde oyalanıyorum ya :)

Benim tam zıttım bende sabırsızım yaa off erken gelir ümidi vardı şöyle bir hafta kadar ama yok anacım bir gün bile geçti :) bakalım bu yeni bıdık nasıl olucak :KK66:
Sağ salim gelsin de :) aslında bunun geç gelmesi senin için daha iyi ;) çünkü ilkde ilgilenmem gereken kimse yoktu ama şimdi öyle değil :)

Yeni gelenlere hayirli olsun.. 3. Bebisine hamile olan var mi.. nasil hissediyosunuz..

Kızlar bnm yaş ileri 38 yaşıdnayım belkşd en yaşlınızımMide bulantım feci varmıdır önerisi olan
Ben bol bol leblebi yiyorum faydası oldu bana. Bu arada hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Be

im canim 3.cocuk olacak ins ama saskinim hala brklemiyorduk
Hayırlısı olsun onun da nasibi varmış bu dünyada sağlıkla gelsin inşallah :) benim annem kardeşime 39 yaşında hamile kaldi o da şok olmuştu ama şimdi iyiki olmuş diyor ;)

Be

im canim 3.cocuk olacak ins ama saskinim hala brklemiyorduk
Bize de supriz oldu bizde hic beklemiyorduk ve cok garip hissediyorum kendimi.. bambaska planlar vardi.. 2 si ile ilgilenmek cok yorucuydu dersleri okulu.. simdi nasil olacak bilmiyorum korkuyorum

Birşey sorucam bunu düşünmek için çok erken ama bende ileri derecede boyun fıtığı başlangıç düzeyinde de bel fıtığı var bugün doktor bel fıtığindan dolayı sezeryan olabilirsin beyin doktorundan onay alman lazım dedi normal doğum için. Daha önce doğum yapmış olan ablalarım böyle bel fıtığı olup normal yapan var mi ben normal doğum istiyorum sezeryandan çok korkuyorum o iğne olayı bende travma.
Annem norml doğurmuştu teyzem de ama başka bi tandk sezeryan olmştu. Bende norml yaptım ama yinede iğne yedim. Epidural norml yapmıştım. İğneden korkma canım bende fıtık yok bu arada

Cnm leblebi normalde midemi bulamdırır hiç sevmem,dehşet bişi ilacı yokmudur ki
Ilaç da var ben ilk hamileliğimde hep ilaç kullandım. Dramamine ve metpamid kullandım ben ama bana bunları doktor yazdı sen de doktoruna danışıp kullan

2. Cnm geç evlen geç anne ol, büyük ihtimal bnm jübile olur bu:)sıralayacak halim yok eşimde 4 yaş ufak bemden,her doğumda malum sarkıyoz,çıtırlara göZü kaymasın:))2 çocukla kalmayım ortada
Cok hossun canim benim esimde ay olatak kucuk benden benim 2 dogum sezeryan sonrasi 1 ameliyat daha felan baya cokuyoz tabi ama ben kilo verdim baya bekarlik halime donmustum simdi tekrar kilo vs

Bize de supriz oldu bizde hic beklemiyorduk ve cok garip hissediyorum kendimi.. bambaska planlar vardi.. 2 si ile ilgilenmek cok yorucuydu dersleri okulu.. simdi nasil olacak bilmiyorum korkuyorum
Aynen birde ben ailemden uzaktayiz ikimizinde hic komsesi yok ben ogretmenim cocuklar hep bakico kreste yani rabbim yardim eder ins

Back