• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

Allah kavuştursun allah yardımcın olsun canım.. yanında annen vardır umarım artık yanlız bakmak çok zor heleki gece gündüz düşünemiyorum :KK43: ben Yorgun’um :KK43: kızlar yürümeye başlamadılar ama iyice hareketlendiler diş mızmızlıkları bitmiyor falan falan allah sağlık versin

Amıın canım inşallahh:KK200: cok sukur annem yanımda evde bısekılde tekte olsam bakardım zaten ama evın dısarı ıhtıyaclarınıda artık ben halledıyorum mumkun degıldı bebeklerle tek yasamak. Süre uzun zaten.
Diş dönemleri ınsan 10 kat daha yoruluyor haklısın. yorulmak bızım gobek adımız olmuş artık. canları sagolsun napalım sıkıcaz dısımızı :KK200:

Hiç bakma onlara gayette kolaylaşıyor ayy o gaz dönemini düşünemiyorum saatlerce ağlarlardı top gibi olurlardı çaresizce tepiniyordum büyüdükçe keyifli oluyorlar hele emeklemeleri çok güzel sen gidiyorsun onlar peşinden geliyor odadan odaya :)

Evet evet wileda kovanı devırıyorlar supurgenı ıkıde bır kapatıyorlar :D esofmanına yapısıp aşşa indiriyolar falan :D :D ördek gibi hissediyorum bazen önde ben arkamda bebeler vik vik curcurna halinde evde turluyoruz :)

Hiç bakma onlara gayette kolaylaşıyor ayy o gaz dönemini düşünemiyorum saatlerce ağlarlardı top gibi olurlardı çaresizce tepiniyordum büyüdükçe keyifli oluyorlar hele emeklemeleri çok güzel sen gidiyorsun onlar peşinden geliyor odadan odaya :)
Banada büyüdükçe kolaylaşacak gibi geliyo canım.bide kusmamız var 1 oğlumda diğerinde az onlarda ni gitseydi hayirlisiyla

Be
Evet evet wileda kovanı devırıyorlar supurgenı ıkıde bır kapatıyorlar :KK70: esofmanına yapısıp aşşa indiriyolar falan :KK70: :KK70: ördek gibi hissediyorum bazen önde ben arkamda bebeler vik vik curcurna halinde evde turluyoruz :)
Nim biri yaramaz valla herşeyi yapacak potansiyeli goruyorum:emir_bebek::-)

Evet evet wileda kovanı devırıyorlar supurgenı ıkıde bır kapatıyorlar :KK70: esofmanına yapısıp aşşa indiriyolar falan :KK70: :KK70: ördek gibi hissediyorum bazen önde ben arkamda bebeler vik vik curcurna halinde evde turluyoruz :)
Hahaha evet ördek gibi hissediyorum bende :)) devamlı peşimdeler devamlı paçama tutunup kalkıyorlar :)) benimkiler süpürge kapatmıyor ama rahatta bırakmıyorlar çok seviyorlar :KK45: hunuli hunili geziyoruz evde :KK70:

Banada büyüdükçe kolaylaşacak gibi geliyo canım.bide kusmamız var 1 oğlumda diğerinde az onlarda ni gitseydi hayirlisiyla
Ayyy o her mamadan sonra kusmalar devamlı çamaşır çıkmalar aman zor zamanlardı gerçi hala zor ama ne bileyim keyifli artık en azından kızdığından söylediğinden anlıyorlar

Rabbim sağlıklarını versin inşallah da yaramazlık yapsınlar bizde ikisini birden elden cikartacaz ya 2 huni de ben aliyim :eğlence:

Bende uzun zamandır giremiyorum...telefonu elime alamıyorum desem yeridir...ikisi aynı anda uyuduğu çok nadir oluyor dolayısıyla hiç boş kalmıyorum kalırsam da bir sürü iş beni bekliyor...10.ayın içindeyiz oturuyor ve yuvarlanıyoruz çok şükür henüz emekleme yok...ayına göre ne yenilmesi gerekiyor ise maşallah herşeyi yiyorlar..sabah kahvaltısı öğlen yemeği ara öğün gibi...hala çok minnağız:)sağlıklı olsunlar tek temennimiz...bizde durumlar böyle iyi olmanıza çok sevindim... phuket79 phuket79 senden nbr?

Ay benimde halim duman fırdöüyorum evin içinde hep yorgunum ama çok şükür enerjim iyi mutluyum ya debelenip duruyorlar beraber yürüteç kurtarıcı oldu bu dönem yiyorlar maşşalah sıkıntı yok aile olarakta iyi bir döneme girdik hepimiz birbirimizi kucaklıyoruz tadını çıkarıyoruz iyiki varlar iyiki anca bunları yazabildim uzun zaman oldu girmeyeli

Ay ne kadar çok zaman olmuş girmeyeli.. Uzunca bir süre şifremi bile bulamadım zaten, bir ara her gün her an buradaydık..Önce tüp bebek tedavisi, sonra upuzun bi hamilelik, ardından doğum.. Benim pıtırcanlar 1 yaşına girdi bile.. Zaman nasıl hızlı geçiyor böyle, sürekli bir koşturmaca halindeyiz.. Tombuldut Tombuldut Allah kavuştursun canım eşin yine uzağa gitmiş, en kısa zamanda bu hasret bitsin inşallah.. Geri kalan herkes iyidir umarım.. 3.çocuğu düşünen filan bile vardır belki ne dersiniz:-)

Ay ne kadar çok zaman olmuş girmeyeli.. Uzunca bir süre şifremi bile bulamadım zaten, bir ara her gün her an buradaydık..Önce tüp bebek tedavisi, sonra upuzun bi hamilelik, ardından doğum.. Benim pıtırcanlar 1 yaşına girdi bile.. Zaman nasıl hızlı geçiyor böyle, sürekli bir koşturmaca halindeyiz.. Tombuldut Tombuldut Allah kavuştursun canım eşin yine uzağa gitmiş, en kısa zamanda bu hasret bitsin inşallah.. Geri kalan herkes iyidir umarım.. 3.çocuğu düşünen filan bile vardır belki ne dersiniz:-)

Evet bebekler karnımızdayken daha cok takılabılıyorduk :) nıce yasları olsun bebişlerin:KK200: ayrıca sagol canım amiiinn bebekler okadar oyalıyorkı bu sefer zaman sankı hızlı gecıyor cok sükür... benım arkadasımın ıkızleri dört aylıkken hamıle kaldı :) rabbım ısteyen herkese nasip etsın ama suan benım ıcın coook erken. Ikızler buyuyunce bıtane daha isterim :)

Kızlar sizler tecrübeli anneler siniz bebeklerinizin dış çıkartma oturma vs düzeltilmiş yasa Gore mi gerçekleşti yoksa doğma yaşına göre mi çok merak ediyorum

Ay benimde halim duman fırdöüyorum evin içinde hep yorgunum ama çok şükür enerjim iyi mutluyum ya debelenip duruyorlar beraber yürüteç kurtarıcı oldu bu dönem yiyorlar maşşalah sıkıntı yok aile olarakta iyi bir döneme girdik hepimiz birbirimizi kucaklıyoruz tadını çıkarıyoruz iyiki varlar iyiki anca bunları yazabildim uzun zaman oldu girmeyeli

Allah huzurunuzu daim etsin ay benseni etıketlemeyı unutmusum ya. herkes aynı sekılde yogun gunler yasıyor Canları sagolsun :)

Evet bebekler karnımızdayken daha cok takılabılıyorduk :) nıce yasları olsun bebişlerin:KK200: ayrıca sagol canım amiiinn bebekler okadar oyalıyorkı bu sefer zaman sankı hızlı gecıyor cok sükür... benım arkadasımın ıkızleri dört aylıkken hamıle kaldı :) rabbım ısteyen herkese nasip etsın ama suan benım ıcın coook erken. Ikızler buyuyunce bıtane daha isterim :)
Aynen canım o zaman boş vaktimiz çoktu ama şimdi 24 saat yetmiyor :))
İlerde ben de isterim valla sağlıklı sıhhatli bir tane daha bebiş :)

Kızlar sizler tecrübeli anneler siniz bebeklerinizin dış çıkartma oturma vs düzeltilmiş yasa Gore mi gerçekleşti yoksa doğma yaşına göre mi çok merak ediyorum
Erken doğsalar bile normal zamanı yakalıyorlar bebekler, benimkiler 36+1'de doğdu ve her şeyleri zamanında oldu çok şükür.. düzeltilmiş yaş hesabı aşılarda bile yapmadık..

Ya kızlar kafayı yiyecen ya ne zaman adam gibi bi uyku çekecem yaaa uykusuzluk sinirleniyorum bunalıma girdim resmen daha 5 bile giremediler oğlan hep car car ağlıyor

Benimde ıkizlerim 36+1 doğdu..4. Ayımız bitti çok şükür...Biri 6300 biri 7100 kilo..Aşılarımız vb. De hiç düzeltilmiş hesap yapılmadı ama 4. Ay kontrolumuzde doktorumuz tüm prematüre bebeklerimizi nöroloji kontrolü yaptırıyoruz dedi..Sizlerede böyle bisi oldumu..
Gözlediğim kadarıyla tam dönme dışında takip obje yakalama gülme sesler çıkarma kollarından tutup kaldırdığımda baş hakimiyeti hepsi var..sadece tam dönme degilde yana yatma yana dönme yapiyorlar..Sizlerin bebekleri 4. Ay bitiminde neler yapıyorlardı..

Benimde ıkizlerim 36+1 doğdu..4. Ayımız bitti çok şükür...Biri 6300 biri 7100 kilo..Aşılarımız vb. De hiç düzeltilmiş hesap yapılmadı ama 4. Ay kontrolumuzde doktorumuz tüm prematüre bebeklerimizi nöroloji kontrolü yaptırıyoruz dedi..Sizlerede böyle bisi oldumu..
Gözlediğim kadarıyla tam dönme dışında takip obje yakalama gülme sesler çıkarma kollarından tutup kaldırdığımda baş hakimiyeti hepsi var..sadece tam dönme degilde yana yatma yana dönme yapiyorlar..Sizlerin bebekleri 4. Ay bitiminde neler yapıyorlardı..
Bizden de istendi canım 6 aylıkken bır daha istiyorlar unıversıte de dogum yaptıysan da onlar çok takip ediyor hatta bızı gızık tedaviye bile yolladılar arayı kapatsın dıye hareketler varmış biz gıtmedik benimkilerde normal aslında ama rutınmış

Bide ben artık tek bakıyorum 3 çocuk ve ben n. Yalnız aynı anda uyumuyor lar uyısalarda bırı hep az uyuyor hemen kalkıyor duzen gıdıyor hep doluyum bir bebek halınde. Formulu varmı bunun.

Back
X