- 5 Ağustos 2016
- 2.535
- 2.411
- 133
- 34
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.221
Nişantaşında kendi muayenehanesini açtı canımCok tesekkur ederim. Hangi hastanede acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişantaşında kendi muayenehanesini açtı canımCok tesekkur ederim. Hangi hastanede acaba?
Merhaba tecrubeli ikiz anneleri. Bende tek plesantadan beslenen (mono-di) tek yumurta ikizlerine hamileyim. Sorunum ve sorum su ki suanki doktorumdan hic memnun degilim. Daha oncede bi takim sıkintilar yasamistim ama degistiremedim hastane evime yakin diye. Ama son kontrolde artik tamam dedim. Istanbul avrupa yakasinda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi?
Ahmet gocmeni taniyorum canim gercekten iyi bir prof. Ama sisli bana cok uzak, artik toplu tasima beni cok yoruyor gidemiyorum. Bende bahcelievler memorial deniz hanima randevu aldim cumartesiye. Cocuklariniz kacinci haftada dogdu ve kuvoze girdimi?merhaba, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
benim de oldukça sorunlu geçti gebeliğim. tek yumurta ikizlerim var.
ben de çok doktor değiştirdim.
en son şişli memorai ahmet göçmen ile devam ettim. çok memnundum. doğumu da o yaptı. ama benim çok riskli seyrettiğinden gebeliğim ahmet göçmen ile birlikte recep has yaptı takiplerimi. haftada bir recep has'a da gittim.
Ahmet gocmeni taniyorum canim gercekten iyi bir prof. Ama sisli bana cok uzak, artik toplu tasima beni cok yoruyor gidemiyorum. Bende bahcelievler memorial deniz hanima randevu aldim cumartesiye. Cocuklariniz kacinci haftada dogdu ve kuvoze girdimi?
Benimkiler 2.5 aylik. Bir duzen kuramadim. Yatma saatleri belli degil. Gece aciktikca uyaniyorlar neyse ki. Nasil ve ne zaman oturtulur acaba duzen. Uyku egitimini arastiriyorum ama ikizlerde nasil olur ki? Tek bebege uygylamak kolaydirIkiz anneleri benim bebisler2 aylık oldu çok zor uyuyorlar siz nasıl uyutuyorsunuz birisi fena kolik diğeri hasta
Bende uyku eğitimi araştırıyorum bilmem istikrarlı olup basarabilirmiyim . Instagram da baldan anne var onu aradım 4. Aydan önce başlamıyorlarmış ikizler için 1800 tl dediler bebeklerin durumuna gora ya ikisi bir yada ayrı ayrı eğitim veriyorlarmisBenimkiler 2.5 aylik. Bir duzen kuramadim. Yatma saatleri belli degil. Gece aciktikca uyaniyorlar neyse ki. Nasil ve ne zaman oturtulur acaba duzen. Uyku egitimini arastiriyorum ama ikizlerde nasil olur ki? Tek bebege uygylamak kolaydir
Premature al canım ben yenidoğan aldım büyük geldi 40indan sonra anca giydirdım yakası kapalı şeyler al Çubuk usutuyorlar yakası açık oluncaSevgili ikiz anneleri ben şu anda 33 haftalık ikiz gebelik yaşıyorum. Son gittiğimde bebeklerden biri 2150gr, diğeri 1850 gr’dı. Doktorumun söylediği en geç 36. Haftada sezaryen olacak, diğer ihtimal aralarındaki kilo farkı açılırsa daha erkene alınacak sezaryen tarihimiz.
Bu kilo civarındaki bebeklere prematüreler için satılan giysilerden mi giydirmeliyim? Yenidoğanlar çok mu büyük gelir? Alışverişe çıkacak enerjim de kalmadı. Ne yapmalıyım ben? Sizinkilerin ilk doğduklarında kiloları ne kadardı? Ve ne giydirdiniz? Prematüre mi, yenidoğan mı?
Teşekkür ederim şimdiden, iyi geceler..
Premature al canım ben yenidoğan aldım büyük geldi 40indan sonra anca giydirdım yakası kapalı şeyler al Çubuk usutuyorlar yakası açık olunca
. Merhabalar.Merhaba hanımlar benim kuzularimda allahin izniyle 3 buçuk aylık oldu
Size sorum bebeklerinizi nasıl ve ne sıklıkla besliyorsunuz nasıl uyutuyorsunuz aranızda sallayarak uyutan var mi
Merhabalar bende yeni üye oldumBenimde 2 aylık ikizlerim var. Burada birşeyler paylaşmak ve birbirimize yardımcı olmak çok güzel. Benim Doğum yapınca göğüs ucum çıkmadı. Vaktinde ve miad doğan bebeklerim beni ne kadar çabaladıysam da emmek istemediler. Sütümü elimden geldiğince sağıp veriyorum. Aman aman bir sütüm Yok ama çok şükür geliyor yine bebeklerimin hiç almamasından iyidir diyorum Çok kafama takmıştım ama şimdi takmıyorum çünkü kendim stres olup hem bebeklerime hem kendime hemde sütüme zararı oldu. benim gibi problem yaşayıp aşan veya başka bir önerisi olan var mı ? Herkes sağınca sütün kesileceğini söylüyor çünkü şimdiden teşekkür ederim
![]()
Ben daha forumu kullanmayı pek beceremedim sanırım ama size sayfada cevap verip soru sordum bakabilir misiniz ?sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah.
sağınca süt gitmiyor. benim bebeklerim de emmedi sağdım. 8 aylıklar şimdi maşallah ve çok şükür ki sütün hala aynı geliyor. sağmayı ihmal etmezseniz kesilmez. bir de ben süt arttırsın diye doktor önerisiyle mottilium içiyorum.