hala soktayım :) cok tuhaf gelıyor umarım bırdaha bukadar uzun ayrılmayız cok sagol canım tesekkur ederım
cok sagol canım tesekkur ederım rabbım saglıkla sıhatle hep beraber ayrılmadan yasamayı nasıp etsın hepımıze
evet bende yenı ogrendım saglık ocagına gıdıcem 4 ay aşısı ıcın ozaman dr sorarım hemen bıraktım vermeye resmen tehlıke. kızlar bı kac marka soyledı yorumları okudum onlarada bakıcam. valla ben kesinkes prego monart alacagım hem hafıf hem heryere sıgıyormuş hem pratık ergonomık baston ama cok kalıtelı duruyor.
aynı model chıccoda var ama on barı yok.
bebek arabalarında on bar olmaması bence buyuk bı eksıklık ıcıme sınmedı oyuzden. prego monart sende bı bak ıstersen. bende gezme hevesı ıcın sıparıs verıcem bugun
damla harıcı herhangı bı ılac kullanmıyoruz e anne sütünden baskada bıse yemıyolar. bır kac gun gecınce anladım ılacın etkısı oldugunu boynunda bıde yanagında krmızı pul pul dokulmeler oldu damlayı bırakınca azalmaya başladı. ama bu tabı kesın bi tanı olamaz benım tahmınlerım sadece. ıllakı doktorada goturucem bakalım nedıcek
Tombuldut
canım evet dvit içinde paraben var ben l yüzden kullanmıyorum doktorumuz ocean diye bi markanın d vitaminini verdi onu kullanıyoruz, fiyatı diğerine göre yüksek ama içeriği zararsız, sen de bi bak istersen. Bildiğim kadarıyla
Dmrz
de başka bi marka kullanıyor paraben içermeyen d vitamini olarak. Bu arada eşinle kavuşmanıza çok sevindim Allah bir daha böyle zorluklar yaşatmasın canım gözünüz aydın olsun