• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 dogum yapmis ikiz anneleri

senin tek yumurta mı çift yumurta mı canım? Bizim doktor da 34.haftayı görürsek halay çekeriz demişti tek yumurta ikizi riskli gebeliktik, şükürler olsun 36+1’de doğurdum. Son 1,5 ay yani 31.haftamdan sonra sık sık hastanede yatmam gerekti ama olsun şükürler olsun küveze filan girmediler
Masaallah bebislere ama saglikla bekleyip kuveze girmemisler. Simdi nasillar?

Tombuldut Tombuldut ben kan ilacı olarak sidefer damla kullanıyorum parabensiz, d vitamini de wellcare kullanıyorum doktorumuz parabensiz olduğu için verdi bunları vE özellikle d vitamini ilk 1yıl kullanılması önemli bılgıldaklarının kapanması için

Tombuldut Tombuldut ben kan ilacı olarak sidefer damla kullanıyorum parabensiz, d vitamini de wellcare kullanıyorum doktorumuz parabensiz olduğu için verdi bunları vE özellikle d vitamini ilk 1yıl kullanılması önemli bılgıldaklarının kapanması için
Kan ilacı derken bebeğe mi kan ilaci kendinize mi anlamadım?

Ayyy nasıl sevindim senin adına canım yaaa gözünüz aydın maşallah çok güçlü kadınsın herkesin harcı değil senin yaşadığın mutluluğunuz daim olsun

hala soktayım :) cok tuhaf gelıyor umarım bırdaha bukadar uzun ayrılmayız cok sagol canım tesekkur ederım :KK15:

Vallahi dün aklıma geldi bu kızın eşi mi geldi ondan mı giremiyor diye.Cok çok sevindim canım gözleriniz aydın,bir daha ayrılmayın hiç inşallah, beraber buyutun bebeleri.

cok sagol canım tesekkur ederım rabbım saglıkla sıhatle hep beraber ayrılmadan yasamayı nasıp etsın hepımıze :KK15:

İyiyiz canım çok şükür,oğlumun nöbetlerini saymazsak,o kavimler göçünü yakın zamanda yaşadım ben iyi bilirim evime donucem bayramda şimdiden gözümde büyüyor.D vitamini kullaniyorum bende devit,günde üçer damla ama o dediğin şeyi hiç duymadım canım araştırmak lazım.Bende bol bol güneşe çıkarticam ama araba alamadık daha çok kararsızım e araba olmayınca da pek mümkün olmayacak çıkmak.

evet bende yenı ogrendım saglık ocagına gıdıcem 4 ay aşısı ıcın ozaman dr sorarım hemen bıraktım vermeye resmen tehlıke. kızlar bı kac marka soyledı yorumları okudum onlarada bakıcam. valla ben kesinkes prego monart alacagım hem hafıf hem heryere sıgıyormuş hem pratık ergonomık baston ama cok kalıtelı duruyor.
aynı model chıccoda var ama on barı yok.
bebek arabalarında on bar olmaması bence buyuk bı eksıklık ıcıme sınmedı oyuzden. prego monart sende bı bak ıstersen. bende gezme hevesı ıcın sıparıs verıcem bugun

Bu arada Damla'nın dokundugunu nasıl anladın?Nasil tepki verdi vücudu?

damla harıcı herhangı bı ılac kullanmıyoruz e anne sütünden baskada bıse yemıyolar. bır kac gun gecınce anladım ılacın etkısı oldugunu boynunda bıde yanagında krmızı pul pul dokulmeler oldu damlayı bırakınca azalmaya başladı. ama bu tabı kesın bi tanı olamaz benım tahmınlerım sadece. ıllakı doktorada goturucem bakalım nedıcek

Tombuldut Tombuldut canım evet dvit içinde paraben var ben l yüzden kullanmıyorum doktorumuz ocean diye bi markanın d vitaminini verdi onu kullanıyoruz, fiyatı diğerine göre yüksek ama içeriği zararsız, sen de bi bak istersen. Bildiğim kadarıyla Dmrz Dmrz de başka bi marka kullanıyor paraben içermeyen d vitamini olarak. Bu arada eşinle kavuşmanıza çok sevindim Allah bir daha böyle zorluklar yaşatmasın canım gözünüz aydın olsun[/QUOTE]

jeliboni jeliboni
tesekkur ederım canm Allah kımseyı uzun sure ayrı dusurmesın resmen kendıme geldım:) ayrıca ocean demıssın onuda kaydettım aklımda olsun
bebegımın cıldı zaten kuruydu ıyıce kotu yaptı bıran once almalıyım cok sagol

senınkının ısmınıde kaydettım bu yazdıgınız markalardan bırını alıcam inaşşalah kan ilacı olarak bende sidefer alırım ama henuz kan ılacına baslamadık. tesekkur ederım:KK15:

Kan ilacı derken bebeğe mi kan ilaci kendinize mi anlamadım?

bebege canım ama daha baslamadık buay başlarız herhalde

hala soktayım :) cok tuhaf gelıyor umarım bırdaha bukadar uzun ayrılmayız cok sagol canım tesekkur ederım :KK15:

cok sagol canım tesekkur ederım rabbım saglıkla sıhatle hep beraber ayrılmadan yasamayı nasıp etsın hepımıze :KK15:

evet bende yenı ogrendım saglık ocagına gıdıcem 4 ay aşısı ıcın ozaman dr sorarım hemen bıraktım vermeye resmen tehlıke. kızlar bı kac marka soyledı yorumları okudum onlarada bakıcam. valla ben kesinkes prego monart alacagım hem hafıf hem heryere sıgıyormuş hem pratık ergonomık baston ama cok kalıtelı duruyor.
aynı model chıccoda var ama on barı yok.
bebek arabalarında on bar olmaması bence buyuk bı eksıklık ıcıme sınmedı oyuzden. prego monart sende bı bak ıstersen. bende gezme hevesı ıcın sıparıs verıcem bugun

damla harıcı herhangı bı ılac kullanmıyoruz e anne sütünden baskada bıse yemıyolar. bır kac gun gecınce anladım ılacın etkısı oldugunu boynunda bıde yanagında krmızı pul pul dokulmeler oldu damlayı bırakınca azalmaya başladı. ama bu tabı kesın bi tanı olamaz benım tahmınlerım sadece. ıllakı doktorada goturucem bakalım nedıcek

Tombuldut Tombuldut canım evet dvit içinde paraben var ben l yüzden kullanmıyorum doktorumuz ocean diye bi markanın d vitaminini verdi onu kullanıyoruz, fiyatı diğerine göre yüksek ama içeriği zararsız, sen de bi bak istersen. Bildiğim kadarıyla Dmrz Dmrz de başka bi marka kullanıyor paraben içermeyen d vitamini olarak. Bu arada eşinle kavuşmanıza çok sevindim Allah bir daha böyle zorluklar yaşatmasın canım gözünüz aydın olsun

jeliboni jeliboni
tesekkur ederım canm Allah kımseyı uzun sure ayrı dusurmesın resmen kendıme geldım:) ayrıca ocean demıssın onuda kaydettım aklımda olsun

senınkının ısmınıde kaydettım bu yazdıgınız markalardan bırını alıcam inaşşalah kan ilacı olarak bende sidefer alırım ama henuz kan ılacına baslamadık. tesekkur ederım:KK15:

bebege canım ama daha baslamadık buay başlarız herhalde[/QUOTE]
Hemen araştırıyorum bu arabayı.Peki lojman kapısından ve marketlerden geçebilecek miyiz sığacak miyiz bu arabayla:)

Tabiiki cok sükür canimsin.. benimki yalnizca bi latifeydi..
günün nasil gectigini ve bittigini anlamiyorum.. cünkü bende 1+ikiz.. cok daha farkli bi boyut yani.. büüyk kizim cünkü daha yeni 2 yasina girdi..
cok sükür düzenimiz hamd olsun oturustu.. büyüyolar teyzesi masaAllah elhamdulillah.. seninkiler nasillar? Ne kadarlik oldunuz?
Senin daha zordur canım Allah kolaylık versin. Benim ütü işi kenarda 2.3 parça parça ütü yapıyorum. 68 günlük olduk artık. Kızım agulamaya başladı çok güzel bi duygu zor ama çok güzel

jeliboni jeliboni

bebege canım ama daha baslamadık buay başlarız herhalde

Hemen araştırıyorum bu arabayı.Peki lojman kapısından ve marketlerden geçebilecek miyiz sığacak miyiz bu arabayla:)[/QUOTE]

Twinss6380 Twinss6380
canım bugun ınstagramdan 5-6 kısıye mesaj attım :KK70: kopyala yapıstır hepsıne sordum :KK70: herkes cok memnunuz bagaja sıgıyor kapılardan gecıyor dedı.. yanı hepsıde olumlu olunca ben oyuzden buna karar verdım.

Tombuldut Tombuldut ayrıca canim yuzleri için bı doktora sor egzama olabilir onunla cebellesiyoruz biz çünkü suan

yaa ben ondanda suphelenıyorum :KK43: bu egzema kotumu nasıl gecer gdııcez doktora ınsallah randevuyu beklıyorum. ıkısındedemı var yoksa bırınde mı? d vıtamını kestım ama sanırım egzama gıbıde ya.
ne kullanıyosun gecmesı ıcın ne dedı doktor

Hemen araştırıyorum bu arabayı.Peki lojman kapısından ve marketlerden geçebilecek miyiz sığacak miyiz bu arabayla:)

Twinss6380 Twinss6380
canım bugun ınstagramdan 5-6 kısıye mesaj attım :KK70: kopyala yapıstır hepsıne sordum :KK70: herkes cok memnunuz bagaja sıgıyor kapılardan gecıyor dedı.. yanı hepsıde olumlu olunca ben oyuzden buna karar verdım.

yaa ben ondanda suphelenıyorum :KK43: bu egzema kotumu nasıl gecer gdııcez doktora ınsallah randevuyu beklıyorum. ıkısındedemı var yoksa bırınde mı? d vıtamını kestım ama sanırım egzama gıbıde ya.
ne kullanıyosun gecmesı ıcın ne dedı doktor[/QUOTE]
Öncelikle şöyle tarif edeyim canım,bir sürü iğne batırılmış gibi düşün yanaklarina alnına falan kıpkırmızı oluyor once sonra onlar kabuk bagliyor gibi oluyor ama tam anlamıyla geçmiyor o kızartılar ve yüzü çok sert oluyor,doktor alerjik bişey dedi ve çok üstünde durmadı nedense krem verdi advantan bunu sürüyorum bu da on günü geçmeyecek dedi ve ben o an sormayı unuttum on günden sonra geçecek mi diye kafam da öle cok soru vardı ki kaynadı bu araya.iyilesme var mı dersen yok tekrarlıyor çünkü sürekli.Dikkat ettim banyodan sonra çok oluyor acaba diyorum şampuana mi alerjisi var,çünkü alerjik kokenli biseymis egzaması,bütün bebeklerde olur normal dedi doktor ama bilmiyorum üçüncü ay kontrolumuzde daha detaylı soracağım.

Twinss6380 Twinss6380

ne kullanıyosun gecmesı ıcın ne dedı doktor[/QUOTE]
İkisinde de var canım

Tek yumurta ikizi benimki de. Sulari iyi dedi. Rahim boyu 25 bu hafta icin normal dedi ama iki hafta once 36 yi görürüz insaallah demisti dun hedef 34 dedi. Sizin kanama falan mi olmustu hastanede kaldiniz?
Tek yumurta ikizlerinin uzun haftalar görmesi daha zor canım 34 de kötü bi hafta değil kesinlikle
Benim kanamam olmadı ama 31.haftadan itibaren çok kasılmam vardı, ilaçlarla iğnelerle doğumu ertelediler. Bir de idrar yolları enfeksiyonu geçirdim hamileyken defalarca o yüzden hastanede antibiyotik tedavisi uyguladılar..
şimdi çok şükür iyiler bebişler yakında 4 aylık olacaklar

Tek yumurta ikizlerinin uzun haftalar görmesi daha zor canım 34 de kötü bi hafta değil kesinlikle
Benim kanamam olmadı ama 31.haftadan itibaren çok kasılmam vardı, ilaçlarla iğnelerle doğumu ertelediler. Bir de idrar yolları enfeksiyonu geçirdim hamileyken defalarca o yüzden hastanede antibiyotik tedavisi uyguladılar..
şimdi çok şükür iyiler bebişler yakında 4 aylık olacaklar
Anladim canim bundan sonra saglikla buyutursun insaallah. Tesekkur ederim

Canım hep bi uğraşmaca halinde gidiyor her ikiz evinde olduğu gibi:)
Bir de ben doktora eğitimine devam ettiğim için hem okul hem ev zorluyor epey.. bıdıklar 4 aylık olacaklar yakında, git gide eğlenceli bi hal alıyolar dmrzin söylediği gibi:) sende ne var ne yok canım yolunda mı herşey?

Tombuldut Tombuldut canım evet dvit içinde paraben var ben l yüzden kullanmıyorum doktorumuz ocean diye bi markanın d vitaminini verdi onu kullanıyoruz, fiyatı diğerine göre yüksek ama içeriği zararsız, sen de bi bak istersen. Bildiğim kadarıyla Dmrz Dmrz de başka bi marka kullanıyor paraben içermeyen d vitamini olarak. Bu arada eşinle kavuşmanıza çok sevindim Allah bir daha böyle zorluklar yaşatmasın canım gözünüz aydın olsun
bizimde aynı kosusturmaca hep canım dediğiniz gibi büyüdükçe eğlenceli hale geliyo bizde 5 aylık olcaz iki gün önce kızlardan biri anne dedi eşimle şok olduk agular falan yapıyorlar baya bi babayla konuşmaya çalışıyorlar tam bir baba aşığı kızlarım öyle işte :)

Aynen canimmaynen.. benim kizimdada basladi.. aslinda kiskanclik degil daha cok onunla her zaman vakit geciremedigimden dolayi kiziyo.. önceden cünkü öyle degildi.. senin oglun benimkinde sanirim büyük kac yasindaydi 5 mi? Krese gidiyor mu oglun canim? Benim kizim henüz yeni 2 yasina girdi.. tam 2 yas sendeomunuda yasiyoruz.. yani biraz daha zor isimiz tek ikiz olan analardan :)
aynı canım oglumda çok Seviyo kızları ama ilgi istiyor tabi ondan kızıyor hircinlasiyo 4 yaşına gircek ekimde krese vermek istiyorum ama bakalım daha kesin bişey yok

bu araaadaa benım eşim dün surıyeden geldi :rolleyes: cooook mutluyumm evımdeyım tam bır aıle gıbı olduk.
esım kapıdan gırdı vıdeo cektım adam şoka girdi resmen :KK70: ya hem cok duyguluydu hemde cok mutlu hem aglamaklı olduk hem güldük...
asla unutmayacagım bı bulusma oldu
8 ay sonra kavustuk rabbım bıdaha ayırmasın cok cektım ama artık mutlu olma vaktı inşallah
çok sevindim canım gözün aydın allah bi daha ayrı düşürmesin

Merhaba kızlar ben de huni taktim valla gaz bizim elif ve ömer i mahvetti akşam 5 6 7 8 kolik saatler ağlamaktan helak oldular ben yediklerime dikkat ediyorum ama kullanmadigimizds ilaç kalmadı ne olcak anlamadim eve gündüz yardımcı abla geliyo çok huysuzlar 2 ay lıklar bakalim bide ömer 'in agzinpamukcuk oldu nasıl geçer bilemedim mukostatin kullaniyoruz bebeklerle bir ağlıyorum kriz anları çok fena oluyo

Merhaba kızlar ben de huni taktim valla gaz bizim elif ve ömer i mahvetti akşam 5 6 7 8 kolik saatler ağlamaktan helak oldular ben yediklerime dikkat ediyorum ama kullanmadigimizds ilaç kalmadı ne olcak anlamadim eve gündüz yardımcı abla geliyo çok huysuzlar 2 ay lıklar bakalim bide ömer 'in agzinpamukcuk oldu nasıl geçer bilemedim mukostatin kullaniyoruz bebeklerle bir ağlıyorum kriz anları çok fena oluyo
Canım hiç kimyasala gerek yok benimkiler de de oldu karbonatlı suyla sildim her gün,hiçbir şey kalmadı masallah.

Back
X