Anladım daha zamanı var galiba mucizenin annesini bekletiyor ıyidir bizde teyzesi büyüyoruz kusmalar hariç çok iyiyizMalesef arkadasim hic bi gelisme yok henuz.sen nasilsin minik bebis ne durumda
Oda gecer ins canim.saglicakla gelsin ins.Anladım daha zamanı var galiba mucizenin annesini bekletiyor ıyidir bizde teyzesi büyüyoruz kusmalar hariç çok iyiyiz
Teşekkürler ins cnm 10 gün kala cikarmi testteEvet canım ikinci çizgiyi görüyorum. Hemen eczaneden başka test alıp tekrarla ama bence hamilesin
Ay başında tutmuşsa çikma ihtimali vardır ama dediğim gibi 2.testtede aynı silik çizgi çıkarsa ozaman garanti olur
Yok ayni test flash ile cektimBu ikinci test mi
Slm kizlar silik cizgi görüyorum sizde gordunuzmu
Evet canım bende 2 çizgiyi gördüm 10 gün var demek adetine :) erken den gösteriyor desene bebek erken dollenmisse bir tane daha test yap canım:) netlesirSlm kizlar silik cizgi görüyorum sizde gordunuzmu
Hoşgeldin canım allah gönlüne göre versin belki hissetiklerin olur bu ayBende suraya iliseyim 10 aydir deneyip basaramayan olarak ve ilk defa bu ay doktor kontroluyle klomene bugun itibariyle basladim bu ay gariptirki umudum var
Bu kadar erken cikarmiki☺ bi daha yaparım yarinEvet canım bende 2 çizgiyi gördüm 10 gün var demek adetine :) erken den gösteriyor desene bebek erken dollenmisse bir tane daha test yap canım:) netlesir
Canım benimde günüme 8 gün kala çıktı.yani olmaz diye birsey yok varsa çıkıyo zaten evde varsa test hemen yap zaten varsa aç tok farketmiyoBu kadar erken cikarmiki☺ bi daha yaparım yarin
Yumurta adetten sonra demek hemen çatladıysa tutmuşsa olabilir canım tekrar la eğer yarın sabah çıkarsa vardır kesin:)Bu kadar erken cikarmiki☺ bi daha yaparım yarin
Amin insallah allah hepimizin gönlune gore versinHoşgeldin canım allah gönlüne göre versin belki hissetiklerin olur bu ay
Amin inşallah canımAmin insallah allah hepimizin gönlune gore versin