- 16 Ocak 2016
- 32
- 5
- 41
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.Bende var kızlar inşallah allah sizede nasip eder en kısa zamanda çoktandır söylemek istedim herşey yoluna girsin sonra söylemek istedim 7 haftalık olduk bugün geçen hafta bebeği ve kalp atışını da duydum :) bir haftadır da kusmakla geçiyor günler ama hepsi çok güzel canım arkadaşlarım insalah sizde bu güzel haberi hiç beklemediğiniz bir anda alırsınız.
Çok sagol canım arkadaşım sen ne yaptın güzel kızin dogmustur kesin:)Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Canım benim allah inşallah daha fazla bekletmez neden olmuyor 5 senedir tahliller yapmışsınızdir .. inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu güzel duyguyumerhaba yeni üyeyim inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebeğinizi bizede dua edin ben 5 senelik evliyim 1 düşükle sonuçlanan gebeligin oldu nasipse artik tüp bebek yapılacak rabbim hayirlisiyla tüm isteyenlere versin inşallah
Ooo doğdu canım 4 aylık bile oldu : ) zaman çabuk geçiyor, hamileliğin tadını çıkar. Meğer hamilelik ne kadar rahatmış diyorum şu an :) ama tüm zorluğuna rağmen annelik de çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.Çok sagol canım arkadaşım sen ne yaptın güzel kızin dogmustur kesin:)
Vay be zaman nasıl hızlı geçiyor gerçekten allah analı babalı büyütsün, ben daha yolun başındayım:)Ooo doğdu canım 4 aylık bile oldu : ) zaman çabuk geçiyor, hamileliğin tadını çıkar. Meğer hamilelik ne kadar rahatmış diyorum şu an :) ama tüm zorluğuna rağmen annelik de çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Her zaman ediyorum canım allah bütün anne olmak isteyenlerin mucizesini yolasın en kiza zamanda ..hayirli olsun canim rabbim kucaginada aldirsin ins darisi basimiza bizede dua et
Yaa cokk mutlu oldum canim ins sag salim kucagina alirsin bebisini.rabbim tamamina erdirsin.Bende var kızlar inşallah allah sizede nasip eder en kısa zamanda çoktandır söylemek istedim herşey yoluna girsin sonra söylemek istedim 7 haftalık olduk bugün geçen hafta bebeği ve kalp atışını da duydum :) bir haftadır da kusmakla geçiyor günler ama hepsi çok güzel canım arkadaşlarım insalah sizde bu güzel haberi hiç beklemediğiniz bir anda alırsınız.
Çok sagol canım benim darısı sizin başınıza güzel melekleriniz en kısa zamanda gelir inşallah:)Yaa cokk mutlu oldum canim ins sag salim kucagina alirsin bebisini.rabbim tamamina erdirsin.
Ins canim benim dua et bizlerede.Çok sagol canım benim darısı sizin başınıza güzel melekleriniz en kısa zamanda gelir inşallah:)
Her zaman ediyorum canım merak etmeyin.Ins canim benim dua et bizlerede.
Amin inşallahMerhabalar bende burdayım inşallah rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun
Zamanı gelince geliyor mucize merak etme :) bende uzun zamandır hayalini kuruyordum süpriz bir şekilde geldi :)Bende anne olmak istiyorum
inş. yaa bi sorun varmıydı pekiZamanı gelince geliyor mucize merak etme :) bende uzun zamandır hayalini kuruyordum süpriz bir şekilde geldi :)
Haklısın tabi bende öyleydim aklımdan çıkaramıyordum ama unuttuğum zaman ümitsiz olduğum ayda olduçok düşünmemeye calısıyrm ama hep aklımda cok zor akıldan cıkarmak biliyrm cok stres yapmamak lazım ama işte elinde olmuyr insanın
inş. güzel haberler alırız canım dua et nolurHaklısın tabi bende öyleydim aklımdan çıkaramıyordum ama unuttuğum zaman ümitsiz olduğum ayda oldukoşturma derken zaman geçti hızlıca düşünmeye vakit kalmadi