2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

merhaba yeni üyeyim inşallah hayırlısıyla alırsınız kucağınıza bebeğinizi bizede dua edin ben 5 senelik evliyim 1 düşükle sonuçlanan gebeligin oldu nasipse artik tüp bebek yapılacak rabbim hayirlisiyla tüm isteyenlere versin inşallah

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Canım benim allah inşallah daha fazla bekletmez neden olmuyor 5 senedir tahliller yapmışsınızdir .. inşallah en kısa zamanda sizde yaşarsınız bu güzel duyguyu

Çok sagol canım arkadaşım sen ne yaptın güzel kızin dogmustur kesin:)
Ooo doğdu canım 4 aylık bile oldu : ) zaman çabuk geçiyor, hamileliğin tadını çıkar. Meğer hamilelik ne kadar rahatmış diyorum şu an :) ama tüm zorluğuna rağmen annelik de çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Vay be zaman nasıl hızlı geçiyor gerçekten allah analı babalı büyütsün, ben daha yolun başındayım:)

Yaa cokk mutlu oldum canim ins sag salim kucagina alirsin bebisini.rabbim tamamina erdirsin.

çok düşünmemeye calısıyrm ama hep aklımda cok zor akıldan cıkarmak biliyrm cok stres yapmamak lazım ama işte elinde olmuyr insanın

çok düşünmemeye calısıyrm ama hep aklımda cok zor akıldan cıkarmak biliyrm cok stres yapmamak lazım ama işte elinde olmuyr insanın
Haklısın tabi bende öyleydim aklımdan çıkaramıyordum ama unuttuğum zaman ümitsiz olduğum ayda oldu koşturma derken zaman geçti hızlıca düşünmeye vakit kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…