Ne kadar zamandır istiyorsunuz ?inş. güzel haberler alırız canım dua et nolur
Olsun canım daha çok beklemezsiniz inşallah en kısa zamanda gelir meleginiz hayırlısı ilevalla canım 2,5 senedir evliyz ama 1sene ayrıydık tayinden dolayı yan yana geldik ev kurmadıgımız için esyamız yoktu 3-5 ay düzen kur falan diye gecti sonrada ameliyat oldum safra kesesinden 3-4 ayda ameiyattan hemn sonra zararlı olur diye düşünmedik gectiğimiz yaz yani 6-7 aydır düşünüyrz baktık olmadı dr gittik 2-3 ay önce hala bekliyrz küçük melegimizi
ins. canım işte 2,5 yıl olunca insan istiyor benden sonra evlenenlerin bebişleri oldu bileee inş. en yakın zamnda benimde yüzüm gülerOlsun canım daha çok beklemezsiniz inşallah en kısa zamanda gelir meleginiz hayırlısı ile
Amin canim inşallah daha fazla olmamış olur inşallah 1 sene dolunca isterler tahlil falan neden olmadığına dairBen de 8 aydır bekliyorum hepimize kısa zamanda nasip olur inşallah
Bende 2 yıl dolcak evleneli nisan ' da 3 senemize gircez inşallah 1 buçuk yıl oldu bende isteyeliins. canım işte 2,5 yıl olunca insan istiyor benden sonra evlenenlerin bebişleri oldu bileee inş. en yakın zamnda benimde yüzüm güler
Prolaktin yüksekliği var hipofiz bezindeki adenomdan dolayı ondan olmuyo ama kısmet bakalım gelir inşallah tez vakitte hepimizin kucağına bebişleriAmin canim inşallah daha fazla olmamış olur inşallah 1 sene dolunca isterler tahlil falan neden olmadığına dair
Ins. Nasil guzrl bir mutlulukrur o duyguArkadaşlar inşallah 2018 yılı içinde bebiş haberleri veririz
canim senin hamilelik belirtilerin neydi sureci biraz anlatir misinBende 2 yıl dolcak evleneli nisan ' da 3 senemize gircez inşallah 1 buçuk yıl oldu bende isteyeli
Yazini yeni görüyorum kusura bakma canım 6 haftaya girmeme 3 gün kala basladi kusmalar iştahsızlık halsizlik hala devam ediyor valla bir sabah az miktarda ac ken kahvaltı hazirlayana kadar asitli şu geliyor yemek yedikden sonra akşam 2 kez kusuyorum midede birşey kalmouor valla 10 haftaya gircem pazartesicanim senin hamilelik belirtilerin neydi sureci biraz anlatir misin
Allah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım benim ikizlerdi galiba sebebi neydi öğrenildi mi6 ay önce kızımı ve oğlumu erken doğum sonucu toprağa verdim. Bekleme süresini doldurduk klomenin 2.gunu bitti inşallah ay sonunda hamileyim diyebilirim. Böylece 2018 bitmeden anne olabilirim belki:))
Enfeksiyon çıktı canım inatçı bir enfeksiyon du en ağır antibiyotikler i kullandık ama fayda etmedi enfeksiyon rahmi açmış doğumu başlattı 1 hafta durdurduk ama engelleyemedik doğum başladı zaten kızım ölmüş ölü doğdu oglum 15 dk yasadiAllah yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın canım benim ikizlerdi galiba sebebi neydi öğrenildi mi
Çok çok üzüldüm yaşama sanslari olamazmiydi yani doğum yaptırsalardi 6 aylık sonuç da erken doğum yapan çokEnfeksiyon çıktı canım inatçı bir enfeksiyon du en ağır antibiyotikler i kullandık ama fayda etmedi enfeksiyon rahmi açmış doğumu başlattı 1 hafta durdurduk ama engelleyemedik doğum başladı zaten kızım ölmüş ölü doğdu oglum 15 dk yasadi
Doktorlard a bizde elimizden geleni yaptık canım CRP diye bir değer var 180 lere çıktı artık benimde hayatımı tehdit etmeye basladi ona ragmen aldırmadim 6 gün doğum sancısı çektim bebekleri alırlar diye sesini çıkarmadım kullanılacak en güçlü ilaçlar kullanıldı. Daha 500gr olmamislardi kucuklerdi yasamazlardiÇok çok üzüldüm yaşama sanslari olamazmiydi yani doğum yaptırsalardi 6 aylık sonuç da erken doğum yapan çok
Doktorlard a bizde elimizden geleni yaptık canım CRP diye bir değer var 180 lere çıktı artık benimde hayatımı tehdit etmeye basladi ona ragmen aldırmadim 6 gün doğum sancısı çektim bebekleri alırlar diye sesini çıkarmadım kullanılacak en güçlü ilaçlar kullanıldı. Daha 500gr olmamislardi kucuklerdi yasamazlardi
Malesef arkadasim hic bi gelisme yok henuz.sen nasilsin minik bebis ne durumdaG Gonulcelen_87 nasılsın arkadaşım iyi mısın varmı bir gelişme