Idrari fazla damlatmissin canım bende ne desem bilemedim şimdiBu iki test pozitifmi kizlar günüme daha var
Cok sevindim canim ins bende hep umutla bekliyorum ama daha hic bi sonuc yok malesef. T Tekirdagli4259 senide tebrik ederim canim dua edin bizlerede.G Gonulcelen_87 nasılsın canım:)
Bak T Tekirdagli4259 arkadaşımız da hamile inşallah senden de güzel haberler aliriz arkadaşım:)
Rahîm filmi falan çekildin mi canım sen yada eşine test yapıldı mı hiç unuttum ben ??Cok sevindim canim ins bende hep umutla bekliyorum ama daha hic bi sonuc yok malesef. T Tekirdagli4259 senide tebrik ederim canim dua edin bizlerede.
Hoşgeldin canım 6 aydır olmuyorsa bence dr gitmeni oneriirm ben basta gitmediğim için çok pişman oldum gittiğim zaman sorun direk çözüldü benim dr bana 6 ay denedin olmadi keşke ozaman gelseydin demişti ben 1 seneyi bekledim bir önceki dr yüzünden boşa zaman kaybi ve kendimi üzdüm..merhabalar kızlar bende şuracıkta bekleyeyim 6 aydır deneyen ve sonuç alamayan biri olarak
Yaptirmadigim bi tek o kaldi canim digerkerinde esimin testlerinde hicbi sorun yok.Rahîm filmi falan çekildin mi canım sen yada eşine test yapıldı mı hiç unuttum ben ??
ben gittim canım beebk için değil başka bir sorundan dolayı doktor elle ve alttan ultrasonla muayene etti ve bir sorunum olmadığını söylediHoşgeldin canım 6 aydır olmuyorsa bence dr gitmeni oneriirm ben basta gitmediğim için çok pişman oldum gittiğim zaman sorun direk çözüldü benim dr bana 6 ay denedin olmadi keşke ozaman gelseydin demişti ben 1 seneyi bekledim bir önceki dr yüzünden boşa zaman kaybi ve kendimi üzdüm..
peki senin sorunun neymiş canı neden olmamışHoşgeldin canım 6 aydır olmuyorsa bence dr gitmeni oneriirm ben basta gitmediğim için çok pişman oldum gittiğim zaman sorun direk çözüldü benim dr bana 6 ay denedin olmadi keşke ozaman gelseydin demişti ben 1 seneyi bekledim bir önceki dr yüzünden boşa zaman kaybi ve kendimi üzdüm..
Belki iyi olur rahim filmi yapışıklık varsa sen hamile kalmadın çünkü belkki 'de sebebi odur bence düşün 2 dakikalık zaten hiç ağrı falan olmuyor :) hemen hamile kalmanda çok yüksek:)Yaptirmadigim bi tek o kaldi canim digerkerinde esimin testlerinde hicbi sorun yok.
Bende meğer bir sorun yokmuş ya 2 kez kimyasal yaşadım sebebi araştırmak için boş bir dr denk geldim bir sene bekle dedi sonra başka bir dr tavsiye ettiler gittiğim gibi neden bu kadar geç kaldın 6 ay içinde olmazsa bile gelinir sen birde kimyasal yaşamışsın dedi hormon testi ve rahim filmi istedi eşimden de sperm testi hormon testi ve rahim filmi temiz cıktı eşimde spermde sorun cıktı kimyasal sebebi o yüzden olmuş oldu yani kalitesiz sperm olduğu için sessiz düşük oldu ilacı içti Bend e o ay rahim filmi çekildim ve o ay şubat ayında hamile kaldım:) çok üzüldüm keşke basya bu dr gitseydim kimyasalları yaşamazdım çocuğum kucamdaydi çok yiprandim bu surecde çünkü birde adetlerim çok düzenli asla şaşmaz ilk gittiğim dr ultrasondan bakarak yumurtan biri tembel demişti diğer dr bunu söylediğimde adam şaşırdı test yapmadan bunu anlayamaz ki dedi neyse yaptım ki zaten dr sen düzenli adet oluyorsan zaten imkansız tembel olması yumurtanın gerçekten de öyle birşey yokmuş boş yere 1 yılda bu yüzden üzüldüm inanirmsn çok kötü dr secimi çok önemli gerçektenpeki senin sorunun neymiş canı neden olmamış
aynen öyle canım doktor seçimi önemli bende bebek için değil ilişki esnasında kanam olduğu için gitmiştim doktor baktı alttan ultrason falan çekti bir sorunun yo sadece az bir iltihap var dedi fitil ve krem verdi onları kullanınca geçti şikayetletim zaten adetlerimde düzenlidir hepBende meğer bir sorun yokmuş ya 2 kez kimyasal yaşadım sebebi araştırmak için boş bir dr denk geldim bir sene bekle dedi sonra başka bir dr tavsiye ettiler gittiğim gibi neden bu kadar geç kaldın 6 ay içinde olmazsa bile gelinir sen birde kimyasal yaşamışsın dedi hormon testi ve rahim filmi istedi eşimden de sperm testi hormon testi ve rahim filmi temiz cıktı eşimde spermde sorun cıktı kimyasal sebebi o yüzden olmuş oldu yani kalitesiz sperm olduğu için sessiz düşük oldu ilacı içti Bend e o ay rahim filmi çekildim ve o ay şubat ayında hamile kaldım:) çok üzüldüm keşke basya bu dr gitseydim kimyasalları yaşamazdım çocuğum kucamdaydi çok yiprandim bu surecde çünkü birde adetlerim çok düzenli asla şaşmaz ilk gittiğim dr ultrasondan bakarak yumurtan biri tembel demişti diğer dr bunu söylediğimde adam şaşırdı test yapmadan bunu anlayamaz ki dedi neyse yaptım ki zaten dr sen düzenli adet oluyorsan zaten imkansız tembel olması yumurtanın gerçekten de öyle birşey yokmuş boş yere 1 yılda bu yüzden üzüldüm inanirmsn çok kötü dr secimi çok önemli gerçekten
Ne güzel benimde öyleydi işte esimede basta test yaptırmadım diye pişman oldum :) sende şöyle istersen birsye varsa vitaminle düzeliyor hemen erkeklerin:)aynen öyle canım doktor seçimi önemli bende bebek için değil ilişki esnasında kanam olduğu için gitmiştim doktor baktı alttan ultrason falan çekti bir sorunun yo sadece az bir iltihap var dedi fitil ve krem verdi onları kullanınca geçti şikayetletim zaten adetlerimde düzenlidir hep
genelde adetlerim 25 günde bir olurdu ama iki üç aydır 27 28 günde bir oluyoronun nedenini bilemiyorumBende meğer bir sorun yokmuş ya 2 kez kimyasal yaşadım sebebi araştırmak için boş bir dr denk geldim bir sene bekle dedi sonra başka bir dr tavsiye ettiler gittiğim gibi neden bu kadar geç kaldın 6 ay içinde olmazsa bile gelinir sen birde kimyasal yaşamışsın dedi hormon testi ve rahim filmi istedi eşimden de sperm testi hormon testi ve rahim filmi temiz cıktı eşimde spermde sorun cıktı kimyasal sebebi o yüzden olmuş oldu yani kalitesiz sperm olduğu için sessiz düşük oldu ilacı içti Bend e o ay rahim filmi çekildim ve o ay şubat ayında hamile kaldım:) çok üzüldüm keşke basya bu dr gitseydim kimyasalları yaşamazdım çocuğum kucamdaydi çok yiprandim bu surecde çünkü birde adetlerim çok düzenli asla şaşmaz ilk gittiğim dr ultrasondan bakarak yumurtan biri tembel demişti diğer dr bunu söylediğimde adam şaşırdı test yapmadan bunu anlayamaz ki dedi neyse yaptım ki zaten dr sen düzenli adet oluyorsan zaten imkansız tembel olması yumurtanın gerçekten de öyle birşey yokmuş boş yere 1 yılda bu yüzden üzüldüm inanirmsn çok kötü dr secimi çok önemli gerçekten
bir kaç ay daha beklemek istiyorum canım sonuçta bende bi sıkıntı olmadığını biliyorum eğer olmazsa bir kaç aya eşimlede gidicem :)Ne güzel benimde öyleydi işte esimede basta test yaptırmadım diye pişman oldum :) sende şöyle istersen birsye varsa vitaminle düzeliyor hemen erkeklerin:)
Belkide bilmiyorumki.agri esigim yuksektir onda sikinti yokta.bi daha bi baslamam lazim doktora bakalim artik nasip kismet.Belki iyi olur rahim filmi yapışıklık varsa sen hamile kalmadın çünkü belkki 'de sebebi odur bence düşün 2 dakikalık zaten hiç ağrı falan olmuyor :) hemen hamile kalmanda çok yüksek:)
Aynen öyle yaparsın canımbir kaç ay daha beklemek istiyorum canım sonuçta bende bi sıkıntı olmadığını biliyorum eğer olmazsa bir kaç aya eşimlede gidicem :)
Bence git bi baktir bakalım vardır yani olmamasinin nedeni yani yoksa olurdu canım bir şekildeBelkide bilmiyorumki.agri esigim yuksektir onda sikinti yokta.bi daha bi baslamam lazim doktora bakalim artik nasip kismet.
amin tatlım :)Aynen öyle yaparsın canımhayırlısı neyse o olsun hakkiniz da :)