2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Cevap verilmiş soruna abla :) hemen çıkıyor gün içinde sonuçlar, alabildiniz mi sonuçları? Bir sorun var mı?
Valla canim sperm sayisi 250 milyon cikti ileri hareketli yuzde 30 hareketli yuzde 35 cikti morfoloji yuzde 70 yaziyor yani kizlar doktor cok sasirmis bugune kadar boyle bir sonuc gormedim senin cocugunun olmamasi bir mucize demis butun degerlerin cok sahane demis cokk sukur

Valla canim sperm sayisi 250 milyon cikti ileri hareketli yuzde 30 hareketli yuzde 35 cikti morfoloji yuzde 70 yaziyor yani kizlar doktor cok sasirmis bugune kadar boyle bir sonuc gormedim senin cocugunun olmamasi bir mucize demis butun degerlerin cok sahane demis cokk sukur
Evet abla, iyi çıkmış çok şükür. Inşallah en kısa zamanda olur bebeğiniz

Bende var kızlar inşallah allah sizede nasip eder en kısa zamanda çoktandır söylemek istedim herşey yoluna girsin sonra söylemek istedim 7 haftalık olduk bugün geçen hafta bebeği ve kalp atışını da duydum :) bir haftadır da kusmakla geçiyor günler ama hepsi çok güzel canım arkadaşlarım insalah sizde bu güzel haberi hiç beklemediğiniz bir anda alırsınız. :anneadayı::KK200:

X