- 30 Ekim 2017
- 7
- 3
- 34
Sagol cnm isteyen herkrze allh yardimcisi olsun hic umut yok belirtimde yok tutmadi sankiHoşgeldin canım allah yardımcın olsun inşallah bu ay müjdeli haberi alırsın
Öyle deme canım belirti arama Bend e düşünüyorum belirti arıyorum adet yaklaşınca ama boşver akışına bırak çoğu kadın belirti olmadan öğreniyor:) ve belirtilerin çoğu genelikle adet geçince başlar aslındaSagol cnm isteyen herkrze allh yardimcisi olsun hic umut yok belirtimde yok tutmadi sanki
Belirti işini düşünme bence :) ben hepsini çürütmüştüm :) karın ağrısı, kasıkta iğne batması, akıntı artması, kirpik karışması, sarı akıntı...daha neler nelerSagol cnm isteyen herkrze allh yardimcisi olsun hic umut yok belirtimde yok tutmadi sanki
Allah razı olsun, Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsinAllah anali babali buyutsun saglikla kucagina almayi nasip etsin
Benim de öyle hemen olmadı, hani ne anlıyor ki hamileymiş zaten anlamaz beni diye düşünmeni istemem. Çünkü eşimde sıkıntı vardı, Rabbim mucizesini nasip etti bize, yoksa bizim de tüp bebek demişti doktor.Meraba bende iki senedir ugrasiyorum bebegimiz olmasini cok istiyorum ilk asilamami yaptm 8. Gunundeyim
Çok iyi anlıyorum seni. Ben bir de sabırsız birisiyim. 8 ayda oldu çok şükür ama o 8 ay bile bana yetti. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsinSabirli bir insanim ama zaman gectikce yoruluyo insan sorun yok diyorlar rabbim herseyin hayirlisini verir islh
Haklısın canım çocuğu olanları suçlamak doğru değil tabiki.Onlar bu güzel duyguyu tadabiliyor diye suçlamak çok gereksiz zaten.Seninde umudunu her ay tazeleyebilmen çok güzel.Hayat da tam olarak bu değil mi?"Düştüğün yerden silkelenip tekrar kalkabilmek"İnşallah Allah bu duyguyu isteyen her anneye hayırlısı ile tattırır,tadamayanlarada sabrın büyüğünü verir inşallahZor ama etrafindaki insanlara siz beni anlamiyosunuz nede olsa cocugunuz var diyerek onlari uzmeyede hakki oldugunu dusunmuyorum ben.cocuk cok onemli tabikide ama bu sekilde ne biliyim hayati kendine esine cevresine zindan etmekte mantikli degil.adet olunca bendede hayal kirikligi uzuntu hepsi oluyo ama hayatin kosturmacasinda bi muddet sonra bakiyorum gelecek ayi hesaplamaya baslamisim.yeniden yeniden umitlenmek gerek gecmisi birakipta.rabbim en dogrusunu bilir.ve herzaman hayirlisini dilemek gerekir.
Hayırlı cumalar canım iyiyim.Bu ara evde durmuyorum:) hergün dışarıda bir iş buluyorum kendime.Sen nasılsın örgüde seri üretime geçiyorsun sanırımHayırlı cumalar kızlar
Amin canim.Haklısın canım çocuğu olanları suçlamak doğru değil tabiki.Onlar bu güzel duyguyu tadabiliyor diye suçlamak çok gereksiz zaten.Seninde umudunu her ay tazeleyebilmen çok güzel.Hayat da tam olarak bu değil mi?"Düştüğün yerden silkelenip tekrar kalkabilmek"İnşallah Allah bu duyguyu isteyen her anneye hayırlısı ile tattırır,tadamayanlarada sabrın büyüğünü verir inşallah
Ins:)Merhaba kızlar ;
Bende 2018 de kısmetse anne olmak istiyorum.. İnşallah hepimiz 2018 e hamile olarak başlarız
Tskler canim sanada mutlu pazarlarIyi geceler kızlar hepiniz e mutlu pazarlar şimdidenhepinize
Hoşgeldin canım inşallah hepimiz 2018 annesi oluruzMerhaba kızlar ;
Bende 2018 de kısmetse anne olmak istiyorum.. İnşallah hepimiz 2018 e hamile olarak başlarız
Adetini normal sekildemi oldun diger zamana goreKizlar ne diyecem size simdi ben gecen ay sise ve yaki yaptirmistim ya 2 gun gecikmeli adet oldum adetim biteli 10 gun falan oldu hafiften mide bulantilarim vardi su bir lac gundur daha da artti ve arada gozum karariyor tansiyonum dusuyor gibi test falanda yapmadim adet oldum diye icim karisiyor wc ye gidiyorum kusmaya kusamiyorum sizce tansiyonum mu dusmustur
Test al canım istersen bende merak ettim şimdi durduk yere kusma falan olması enteresan çünkü bence bi test al yap canım birde adetin yogunmuydu azmiydiKizlar ne diyecem size simdi ben gecen ay sise ve yaki yaptirmistim ya 2 gun gecikmeli adet oldum adetim biteli 10 gun falan oldu hafiften mide bulantilarim vardi su bir lac gundur daha da artti ve arada gozum karariyor tansiyonum dusuyor gibi test falanda yapmadim adet oldum diye icim karisiyor wc ye gidiyorum kusmaya kusamiyorum sizce tansiyonum mu dusmustur