2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Amin canım tek dileğimiz:)
Umarım hepimiz 2018 girmeden hamile kalırız 2018 de anne oluruz

Kurlere gelince ben bi ay bal tarcin corek otu kurunu uyguladim bi etkisi olmadi ilac kullandigim icin yaninda kullanmaya cesaret edemiyorum ilaclarla eger bi sonuc alamazsam ozaman bende yapmayi planliyorum
anladım canım benimde pko yüzünden malesef adetlerim düzensiz bazen 30 günde bazen 50 günde oluyor sanırım bende bu ay isteyeceğim artık bir tedavi çünkü bunaldım insan ister istemez her ay bir gebelik bekliyor böyle kendi başına ama kararsızım işte çünkü ilk gebelğimde soğan kürü ile hamile kalmıştım

Selam güzellikler...
Benim 8,5 ay önce kalp atışının durması sebebiyle 11 haftalık gebeliğim kürtajla sonlandırıldı...o günden bu yana hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım...yaşla da alakalı olabilir benim gecikmem,çok ta genç değilim
inşallah hepimiz 2018 e hamile olarak gireriz...

Geçmiş olsun kafaya takmamak da en önemlisi akışına bırakarak devam edin özel günleri boş geçmeyin yeter :) kaç yaşındasınız

Geçmiş olsun kafaya takmamak da en önemlisi akışına bırakarak devam edin özel günleri boş geçmeyin yeter :) kaç yaşındasınız
37 yaşındayım...10 yaşında da bir kızım var ,bir kardeşi olsun istiyor ama bakalım nasipten öteye geçilmiyor

Ay en kidemli benmiyim acaba 4 yil oldu abuu

Canim ben 3 ayda moral bozmaya basladim ne bileyim.hemen olur derdim korunmayi biraktim.doktordan cikmiyorum ama.biliyorum rabbim verecek dua sabir bjnlar lazjm bize bide stresden uzaklik insallah hepumizin olur ya rabbim dusmanimi bile bu konuyla imtehan etmesin

Amin canim amin.su dusunme olayinj bi halledebilsek rabbimin izniyle olacak zaten.ama biz yumurta oldumu aman yok catladimi adetim gecikti acaba mi lekelenme oldu yerlesmemi bunlari dusunmekten her ay stres ki ne stres

Ben de hemen olacak sandım . Olmayınca ilk 6 ay doktor doktor gezdim . Eşim de gitti doktora . Ama artık oluruna bıraktım. Moralim bozuluyor ama ilk zamanlardaki gibi yıkılmıyorum çok şükür. Bu süreçte şunu çok iyi anladım. Bizim elimizde olan hiçbir şey yok Rabbim ol dediği zaman olacak . Biz de o zamanı bekliyoruz

Amin canim amin.su dusunme olayinj bi halledebilsek rabbimin izniyle olacak zaten.ama biz yumurta oldumu aman yok catladimi adetim gecikti acaba mi lekelenme oldu yerlesmemi bunlari dusunmekten her ay stres ki ne stres

Cok dogru soyledin canim cocuk olsun diye iliskiye giriyoruz psikolojik sonra acabalar aslinda akisina biraksak belki stres yakamizi birakir dilerim.kucagimiz 2018de bal evlatlarimizla dolar

Haklisin canim insallah 2018de anne oluruz hayirlisiyla insallahh.

Ay en kidemli benmiyim acaba 4 yil oldu abuu
Ben 11 yıllık evliyim ,ilk çocuktan sonra 9 yıl korunduk,sonra korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım (geçen sene Ağustos'ta) o da kalp atışı durduğu için 11 haftalıkken kürtajla sonlandırıldı.8,5 aydır da tutturamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…