- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
SelamSelam kızlar nasılsınız??? Neler yapıyorsunuz
Gün içinde gelmiyor ama benim ertesi gün gelmişti izmirden keşke iptal etmeseydin çok uygunmuş.Iptal ettim ya izmirden geliyormuş meğer ben istanbul ici sanmistim gelmesi uzun sürer ben gün içind e elimde olur sandım ... of
Hoş geldinSlm kizlar bende geldim lutfen bu ay artik hamile kalalim
Bugun itibariyle bitmis oluyor.artik bu ay gun gun degilde kafama gore calisma olsami ki diye dusunuyorum.sen nasilsin varmi bi belirti hamilelik yonundeKolay gelsin canım reglin bitti mi senin ne yaptin:) çalışmalar başladı mı
İnşallah oyleyimdir tatlım pazartesi gidicem kesin belli olucak kendi doktoruma gidicemAllah bağışlasın evladını inşallah kardeş geliyordur.Bence hamlesin:)Allah gönlüne göre versin
Canm bende anlamadım nasıl hastane yok oraya gitmiycem özel hastane var asLinda doktorum orada oraya gidicem pazartesi herseyi anlatım doktoruma yav dünkü doktor beni muayene bile etmedi ya valla nasıl Diploma alıyorlar bazıları anlamıyorum ha bide aradigimdada hasta mahremiyeti varmış veremezlermis nasıl bi zihniyetseVok tuhaf bir hastane nasıl vermiyorlar anlamadim . Ama sen takma boşver 2 gün sonra tekrar kan vercek miisn düzenli artış varmı diye gidince eskisini de öğrene bilirsin 2 katına artış varmı yok mu bakmak için geldim dersin
:))) iyi yapıyorsun canım birşeylerle oyalanmak aktivite yapmak iyi gelir herkeseKoşuşturmaca var sabahtan beri :) burada cuma günü tatil, her cuma kayınvalidemde toplanıp kahvaltı yapıyoruz. Ordan gelip biraz temizlik yaptım, pis pis çamaşır suyu kokusunu çektim, akşama da biz onları yemeğe davet edicez. Bu arada buraya yeni gelmiş bir Türk kızı ziyarete gideceğiz :) bayağı yoğun geçiyor yani gün :) aman aman yoğun geçsin, başımı kaşıyacak zaman kalmasın da bir şey düşünmeme fırsat olmasın
:))) iyi yapıyorsun canım birşeylerle oyalanmak aktivite yapmak iyi gelir herkeseKoşuşturmaca var sabahtan beri :) burada cuma günü tatil, her cuma kayınvalidemde toplanıp kahvaltı yapıyoruz. Ordan gelip biraz temizlik yaptım, pis pis çamaşır suyu kokusunu çektim, akşama da biz onları yemeğe davet edicez. Bu arada buraya yeni gelmiş bir Türk kızı ziyarete gideceğiz :) bayağı yoğun geçiyor yani gün :) aman aman yoğun geçsin, başımı kaşıyacak zaman kalmasın da bir şey düşünmeme fırsat olmasın
Oh oh iyi hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum bugün herkes temizlik günü vala benimde misafirim var :)Selamiyiyim,temizlik yapıyorum.Çamaşır suyu ile kaynaştım resmen.Yumurtam dün çatladı bu hafta sıkı çalışma oldu:)İnşallah bu ay kırmızılar gelmez.Sen nasılsın zaman daraldı Haydi bir hamiş haberi daha
Gerçekten enteresan ya sana ait birşey sonucda nasıl mahremiyet oluyor anlamıyorum aynen bence de en iyi güzel bir doktor bulman her sorunun karşılığını verebileceği kendine dikat et sen bu surede 2 çocuk olcak zaten sen bizden daha deneyimlisin en doğrusunu bilirsin :)Canm bende anlamadım nasıl hastane yok oraya gitmiycem özel hastane var asLinda doktorum orada oraya gidicem pazartesi herseyi anlatım doktoruma yav dünkü doktor beni muayene bile etmedi ya valla nasıl Diploma alıyorlar bazıları anlamıyorum ha bide aradigimdada hasta mahremiyeti varmış veremezlermis nasıl bi zihniyetse
Keşke neyse bakalım yarın adet olmazsam alırım pazartesi hafta içi gelir zaten olursam hem onuda alırım hem ovilasyon testi de alırımGün içinde gelmiyor ama benim ertesi gün gelmişti izmirden keşke iptal etmeseydin çok uygunmuş.
Kesinlikle:))) iyi yapıyorsun canım birşeylerle oyalanmak aktivite yapmak iyi gelir herkese
İnşallah olmazsın ama olursan 30 tane ovulasyon testine 10 tanede gebelik testi hediye veriyorlar onuda düşünebilirsin 30 yada 35 tl idi.Onuda düşünebilirsin,ben sepete attım bu ay olmazsa onu almayı düşünüyorum.Merakla güzel haberini bekliyorumKeşke neyse bakalım yarın adet olmazsam alırım pazartesi hafta içi gelir zaten olursam hem onuda alırım hem ovilasyon testi de alırım
Aynen artık bende öyle yaparım inşallah olmam tek dileğim şuan bu :) günde bitti yarın ola hayrola hepimizin gönlüne göre versin ALLAHİnşallah olmazsın ama olursan 30 tane ovulasyon testine 10 tanede gebelik testi hediye veriyorlar onuda düşünebilirsin 30 yada 35 tl idi.Onuda düşünebilirsin,ben sepete attım bu ay olmazsa onu almayı düşünüyorum.Merakla güzel haberini bekliyorum
Benim bata daha var canim ins mujdeli haberleri aliriz. Bende bu ay neofortile basladik esimle esime keciboynuzu cayi iciriyorum kendimde corek otu yagi kullaniyorum bide belime sise cektirdim yaki vurdurdum ayyy kizlar ins ise yarar dua edinSelam cnm aramıza hoşgeldin.İnşallah kalırız inşallah :)Senin bat ne zaman?
Hadi inşallah hamile kalırsın canım eğer olur sa bende şu yaki falan yaparım iyi mis oda duydumBenim bata daha var canim ins mujdeli haberleri aliriz. Bende bu ay neofortile basladik esimle esime keciboynuzu cayi iciriyorum kendimde corek otu yagi kullaniyorum bide belime sise cektirdim yaki vurdurdum ayyy kizlar ins ise yarar dua edin
Nasıl anlıyorlar belde aciklik olduğunu ebe mi bakıyor anlıyor merak ettim şimdiIns valla belde aciklik oluyormus o yuzden bebek durmuyormus hamile kalmak zorlasiyormus sise cektir dedi kaynanam bende burda bir teyzeye yaptirdim kizina yaptigi ay hamile kalmis banada kizim senin belin acikmis dedi bide yaki vurdu valla kus gibi oldum ins ise yarar
AminnAynen artık bende öyle yaparım inşallah olmam tek dileğim şuan bu :) günde bitti yarın ola hayrola hepimizin gönlüne göre versin ALLAH
Simdi kadinin bana dedigi sise cok cekerse ice dogru ve birakmazsa aciklik var demekmis benim sise bildigin birakmadi kadin cikaramadi belimdenNasıl anlıyorlar belde aciklik olduğunu ebe mi bakıyor anlıyor merak ettim şimdi