2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Canm bende anlamadım nasıl hastane yok oraya gitmiycem özel hastane var asLinda doktorum orada oraya gidicem pazartesi herseyi anlatım doktoruma yav dünkü doktor beni muayene bile etmedi ya valla nasıl Diploma alıyorlar bazıları anlamıyorum ha bide aradigimdada hasta mahremiyeti varmış veremezlermis nasıl bi zihniyetse

:))) iyi yapıyorsun canım birşeylerle oyalanmak aktivite yapmak iyi gelir herkese

:))) iyi yapıyorsun canım birşeylerle oyalanmak aktivite yapmak iyi gelir herkese

Oh oh iyi hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyorum bugün herkes temizlik günü vala benimde misafirim var :)

Gerçekten enteresan ya sana ait birşey sonucda nasıl mahremiyet oluyor anlamıyorum aynen bence de en iyi güzel bir doktor bulman her sorunun karşılığını verebileceği kendine dikat et sen bu surede 2 çocuk olcak zaten sen bizden daha deneyimlisin en doğrusunu bilirsin :)

Keşke neyse bakalım yarın adet olmazsam alırım pazartesi hafta içi gelir zaten olursam hem onuda alırım hem ovilasyon testi de alırım
İnşallah olmazsın ama olursan 30 tane ovulasyon testine 10 tanede gebelik testi hediye veriyorlar onuda düşünebilirsin 30 yada 35 tl idi.Onuda düşünebilirsin,ben sepete attım bu ay olmazsa onu almayı düşünüyorum.Merakla güzel haberini bekliyorum

Aynen artık bende öyle yaparım inşallah olmam tek dileğim şuan bu :) günde bitti yarın ola hayrola hepimizin gönlüne göre versin ALLAH

Selam cnm aramıza hoşgeldin.İnşallah kalırız inşallah :)Senin bat ne zaman?
Benim bata daha var canim ins mujdeli haberleri aliriz. Bende bu ay neofortile basladik esimle esime keciboynuzu cayi iciriyorum kendimde corek otu yagi kullaniyorum bide belime sise cektirdim yaki vurdurdum ayyy kizlar ins ise yarar dua edin

Benim bata daha var canim ins mujdeli haberleri aliriz. Bende bu ay neofortile basladik esimle esime keciboynuzu cayi iciriyorum kendimde corek otu yagi kullaniyorum bide belime sise cektirdim yaki vurdurdum ayyy kizlar ins ise yarar dua edin
Hadi inşallah hamile kalırsın canım eğer olur sa bende şu yaki falan yaparım iyi mis oda duydum

Ins valla belde aciklik oluyormus o yuzden bebek durmuyormus hamile kalmak zorlasiyormus sise cektir dedi kaynanam bende burda bir teyzeye yaptirdim kizina yaptigi ay hamile kalmis banada kizim senin belin acikmis dedi bide yaki vurdu valla kus gibi oldum ins ise yarar

Nasıl anlıyorlar belde aciklik olduğunu ebe mi bakıyor anlıyor merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…