2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Kızlar sonuç çıktı ama doktor değerlerin yüksek çıkmış dedi tam hamilesin diyemem 2 haftaya anca belli olur dedi
Allah Allah neden söylemezki kaç çıktığını?Oysa bekleğimiz merakımızı giderecek bizi mutlu edecek 2 kelam etmesi.Neyse sen sıkma canını 2 gün sonra tekrar et inşallah yükselir hemde net sonucu öğrenmiş olursun.Güzel haberlerini bekleyeceğim

İnşallah canm ama bilmiyorum acaba doktordami anormallik var doktorumu degistirsem yine bozulmasindan korkuyorum bana tam hamilesin demedi olabilirsin dedi nekadar güvenmem lazm

İnşallah canm ama bilmiyorum acaba doktordami anormallik var doktorumu degistirsem yine bozulmasindan korkuyorum bana tam hamilesin demedi olabilirsin dedi nekadar güvenmem lazm
Biçok dr değer düşük olunca hamile kabul etmiyor,Allah korusun kimyasal gebelik olur diye ümit vermek istemiyorlar herhalde kendilerince.Ama bilmedikleri bizim küçükde olsa umuda ihtiyacımız olduğu.Bence hamilesin ama değer düşük yükselmesi bekleniyor.Bana geçen ay kimyasal oldu.Umarım senin sonun bana benzemez ve miniğimiz aramıza katılır:)Kendine bu ara dikkat et canım kendini bişeye zorlama

İnşallah öyle olmaz canm benim olursa zaten Son çare aşılama yapıcam artık bilmiyorum kafam karışık canım sıkkın moralim bozuk inşallah yükselir degerim

İnşallah öyle olmaz canm benim olursa zaten Son çare aşılama yapıcam artık bilmiyorum kafam karışık canım sıkkın moralim bozuk inşallah yükselir degerim
Üzme canım kendini kötü düşünme iyi düşün şuan hamilesin ve bebeğinin sana sıkı sıkı tutunması için güzel güzel dinlen beslen keyfine bak canım

Adetten 1 gün önce ve adetten hemen sonra oldu bu durumda illa yumurtalama dönemini beklemek gerekiyor mu kasıgımda hafif batma var
Anladım canım herkesin farklı yumurtlama günleri ama adetten sonra veya adete yakın da çok hamile kalan var doktora gittin mi hiç baktin mi yumurtan ne zaman çatlıyor günleri ne zaman diye öğrenirsen aklında soru işaretleri kalmaz kaç günde bir adet oluyorsun gecikme falan var mı ??

29 günde bir oluyorum yumurtalamam ayın 11 inde başlayacak ama kasıklarda hareketler var ondan bende sormak istedim açıkcası adetten bir gün önce yada adetten hemen sonra kalmışmolabilir miyim diye düşündümmm

Bende 29 günde bir oluyorum canım normalde az bir olasılık genelikle kadınların çoğunda 14.15 günlerde çatlar veya o dönemler takip et bakalım bekle biraz daha

Bende 29 günde bir oluyorum canım normalde az bir olasılık genelikle kadınların çoğunda 14.15 günlerde çatlar veya o dönemler takip et bakalım bekle biraz daha
Adetten 2 gün önce ilişki oldu sonra adet 2 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi

Adetten 2 gün önce ilişki oldu sonra adet 2 gün sürdü normalde 5 gün sürerdi
Kısa sürmüş evet hava değişimi falanda olabilir havalar soğudu vaya mevsim değişimi ondan da olur:) stres yapma bekle sen değerlendirmen gereken günleri kaçırma degerlendir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…