- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
İyi düşün iyi olsun cnm.Derler ya ne düşünürsen onu yaşarsın.Stres yapma inşallah değerin yükselir ve bize bebeğin karnında büyürken yaşadığın deneyimleri paylaşırsın.Sen ne kadardır istiyordun,hiç hamile kalabildin mi,hikayen nedir?İnşallah öyle olmaz canm benim olursa zaten Son çare aşılama yapıcam artık bilmiyorum kafam karışık canım sıkkın moralim bozuk inşallah yükselir degerim
Cok saol canim ins dualarimiz kabul olur bende senin icin dua edecegim vardir rabbimin bir bildigi yeri zamani ben benim esim surekli bni birakti icin kiziyorum belki olurdu bu zamana kadar ama nasip iste rabbim sabir versin cok tsk ederim iyi dileklerin icin simdi iyim daha iyim.cok saol canimCanım senin düşüncelerini çok iyi anlıyorum insan bazen yıkılıyor ve tüm ümidini yitirebiliyor.Ama kalkıp toparlanmalısın ve yine yeniden çabana devam etmelisin.İnşallah çabalarının karşılığını alacaksın.Tedavi arayışlarını bırakma cnm,dualarım seninle.
Evet canim adet oldum sabahtan beri canim cok sikkindi simdi iyim rabbim hayirlisini versinNe yaptın ki, adet olmuşsun sanırım. Üzülme demeyeceğim çünkü ben her adet olduğumda üzülme dense de üzülüyorum. Ama inşallah bu üzüntülerin de bir sonu olacak, Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek. Dua et, ferahlatır inşallah
Rica ederim canım burada birbirimize moral vermek,faydalı olmak için varız.İnşallah en güzel zamanda bebeğin gelecektir.Güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim.İnşallah birgün bu grupdaki herkes hamiş olacakCok saol canim ins dualarimiz kabul olur bende senin icin dua edecegim vardir rabbimin bir bildigi yeri zamani ben benim esim surekli bni birakti icin kiziyorum belki olurdu bu zamana kadar ama nasip iste rabbim sabir versin cok tsk ederim iyi dileklerin icin simdi iyim daha iyim.cok saol canim
Ayyy ins canim inssssRica ederim canım burada birbirimize moral vermek,faydalı olmak için varız.İnşallah en güzel zamanda bebeğin gelecektir.Güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim.İnşallah birgün bu grupdaki herkes hamiş olacak
Kuzum ben hamile kaldım 1 tane oğlum var 8 yaşında 10 yıllık evliyim 19 ay oldu istiyoruz 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi doğal yolla hiç olmadı 2 ay önce hsg çekildim yapisiklik vardı açıldı doktor 3 ay verdi bu 3. Ay oldumu olmadimi doktor düzgün biseydr demediİyi düşün iyi olsun cnm.Derler ya ne düşünürsen onu yaşarsın.Stres yapma inşallah değerin yükselir ve bize bebeğin karnında büyürken yaşadığın deneyimleri paylaşırsın.Sen ne kadardır istiyordun,hiç hamile kalabildin mi,hikayen nedir?
Selam canim.ev isi kosusturmaca saga solaSelam kızlar nasılsınız??? Neler yapıyorsunuz
İyi canm işte sabah hastaneyi aradım ama rakam vermedi sekreter doktora operasyondaymis offf offfSelam kızlar nasılsınız??? Neler yapıyorsunuz
Kolay gelsin canım reglin bitti mi senin ne yaptin:) çalışmalar başladı mıSelam canim.ev isi kosusturmaca saga sola
Vok tuhaf bir hastane nasıl vermiyorlar anlamadim . Ama sen takma boşver 2 gün sonra tekrar kan vercek miisn düzenli artış varmı diye gidince eskisini de öğrene bilirsin 2 katına artış varmı yok mu bakmak için geldim dersinİyi canm işte sabah hastaneyi aradım ama rakam vermedi sekreter doktora operasyondaymis offf offf
Canım hoşgeldin uzun aradan sonra seni topikde gormek mutlu etti beniSlm kizlar bende geldim lutfen bu ay artik hamile kalalim
Koşuşturmaca var sabahtan beri :) burada cuma günü tatil, her cuma kayınvalidemde toplanıp kahvaltı yapıyoruz. Ordan gelip biraz temizlik yaptım, pis pis çamaşır suyu kokusunu çektim, akşama da biz onları yemeğe davet edicez. Bu arada buraya yeni gelmiş bir Türk kızı ziyarete gideceğiz :) bayağı yoğun geçiyor yani gün :) aman aman yoğun geçsin, başımı kaşıyacak zaman kalmasın da bir şey düşünmeme fırsat olmasınSelam kızlar nasılsınız??? Neler yapıyorsunuz
Allah bağışlasın evladını inşallah kardeş geliyordur.Bence hamlesin:)Allah gönlüne göre versinKuzum ben hamile kaldım 1 tane oğlum var 8 yaşında 10 yıllık evliyim 19 ay oldu istiyoruz 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi doğal yolla hiç olmadı 2 ay önce hsg çekildim yapisiklik vardı açıldı doktor 3 ay verdi bu 3. Ay oldumu olmadimi doktor düzgün biseydr demedi
Selam cnm aramıza hoşgeldin.İnşallah kalırız inşallah :)Senin bat ne zaman?Slm kizlar bende geldim lutfen bu ay artik hamile kalalim