- 14 Şubat 2017
- 276
- 142
Allah çabalarını boşa çıkartmasın inşallahBenim bata daha var canim ins mujdeli haberleri aliriz. Bende bu ay neofortile basladik esimle esime keciboynuzu cayi iciriyorum kendimde corek otu yagi kullaniyorum bide belime sise cektirdim yaki vurdurdum ayyy kizlar ins ise yarar dua edin
Ne güzel ALLAH bağışlasın size 3 çocuk düşünüyorsunuz kalabalık aile ne güzel:)Merhabalar, planım 2018 ağustosta hamile kalmak tabi Rabbim nasip ederse inşaallah. 2 oğlum var 8 ve 3 yaşındalar.
Gelmesin abla ya, istemiyoruz biz senin adet olmanıMutlu huzurlu hafta sonları kızlar
Bugün bat günü sabah olurum sandım ama daha olmadim bakalım kacta olcam .. olcam diyede tahmin ediyorum çünkü sıfır belirti gebelikle ilgilioyle bekliyorum geldiği zaman yeni batları yazalım liste yapalım kızlar
Ne güzel, inşallah Rabbim bize de nasip eder :) lh takibi yapmıyorum ama ateş ölçümü ve vajinal akıntı takip ediyorum ben, lh için burada kit bulamadım, 2 tane vardı sadece.Merhabalar, planım 2018 ağustosta hamile kalmak tabi Rabbim nasip ederse inşaallah. 2 oğlum var 8 ve 3 yaşındalar.
Inşallah bende istemiyorum tabi ama hiç belirti yok ki yapacak birşey yok yani artık bu ovilasyon testleriyle denerim bu ay da eşimde o testi yapsın inşallah ondan dolayı kötü bir sonuç çıkmaz yaGelmesin abla ya, istemiyoruz biz senin adet olmanıinşallah olmazsın da bir minik daha katılır aramıza
Inşallah bende istemiyorum tabi ama hiç belirti yok ki yapacak birşey yok yani artık bu ovilasyon testleriyle denerim bu ay da eşimde o testi yapsın inşallah ondan dolayı kötü bir sonuç çıkmaz ya
Evet değişiyor bünyeden bünyeye bazılarında günleri geçince belirti başlar ama bilmiyorum işteBazılarının belirtisi olmuyormuş. İnşallah senin de öyle olur. İnşallah çıkmaz, Rabbim kimseye zorlu süreçler yaşatmasın inşallah
Hic belirtisiz hamile oldugunu ogrenenlerde vat biliyosun sende umudunu yitirme.sizdeki sorun eger varsa bence ya yumurta kalitesi yada esinin sperm kalitesiyle ilgili bisey olabilit diye tahmin ediyorum ben.cunki hamile kalabiliyorsun ama saglikli olmuyor.demekki ya yumurtada yada spermde bi sagliksizlik bi durum var.Evet değişiyor bünyeden bünyeye bazılarında günleri geçince belirti başlar ama bilmiyorum işte
Aynen bende yumurta tembelliği var zaten doktor demişti ama kötü dereceli değil bir tanesi zaten ama hamile kalabilirsin demişti bakıp bu ay da hiç akıntı yakalayamadım zaten yumurta gününden 4 gün sonra bir akıntı yakaladım onu da kaçırmadım ama bilmiyorum adet olursam eşimde gitsin sperm testi yapsın onda birşey çıkmazsa ben giderim tekrar doktora :) tahliler yapar sonra ovilasyon testi ailirim birdeHic belirtisiz hamile oldugunu ogrenenlerde vat biliyosun sende umudunu yitirme.sizdeki sorun eger varsa bence ya yumurta kalitesi yada esinin sperm kalitesiyle ilgili bisey olabilit diye tahmin ediyorum ben.cunki hamile kalabiliyorsun ama saglikli olmuyor.demekki ya yumurtada yada spermde bi sagliksizlik bi durum var.
Ins gerek kalmaz.guzel haberini aliriz.bende ayni klomen kullanir gibi akinti basladi.etkisi suruyo hala sanirim.Aynen bende yumurta tembelliği var zaten doktor demişti ama kötü dereceli değil bir tanesi zaten ama hamile kalabilirsin demişti bakıp bu ay da hiç akıntı yakalayamadım zaten yumurta gününden 4 gün sonra bir akıntı yakaladım onu da kaçırmadım ama bilmiyorum adet olursam eşimde gitsin sperm testi yapsın onda birşey çıkmazsa ben giderim tekrar doktora :) tahliler yapar sonra ovilasyon testi ailirim birde
Amin inşallah canım bu ay olmaz belki önümüz deki ay hepimiz güzel haberler aliriz.. adet olcakmisim gibi bir hafif karin ağrısı gelip gidiyor beyaz akıntıdan başka hiç birşey yok hala görünürdeIns gerek kalmaz.guzel haberini aliriz.bende ayni klomen kullanir gibi akinti basladi.etkisi suruyo hala sanirim.
Inşallah valla ben cagirmiyorum yoksada umitlenmekde istemiyorum kötüye de iyiyede odaklandim valla :)Ins olmazsin canim cok dusunup cagirma adeti baska seye odaklanmaya calis
Tamam canım dışarı çıkıcam zaten hazırlanıyorumHiccc dusunme bence sanki adete daha varmis gibi dusun biliyorum cok zor ama
Canm senin burdaki isminin Anlamı kırmızı gül demiAynen bende yumurta tembelliği var zaten doktor demişti ama kötü dereceli değil bir tanesi zaten ama hamile kalabilirsin demişti bakıp bu ay da hiç akıntı yakalayamadım zaten yumurta gününden 4 gün sonra bir akıntı yakaladım onu da kaçırmadım ama bilmiyorum adet olursam eşimde gitsin sperm testi yapsın onda birşey çıkmazsa ben giderim tekrar doktora :) tahliler yapar sonra ovilasyon testi ailirim birde