2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

İnşallah öyle olmaz canm benim olursa zaten Son çare aşılama yapıcam artık bilmiyorum kafam karışık canım sıkkın moralim bozuk inşallah yükselir degerim
İyi düşün iyi olsun cnm.Derler ya ne düşünürsen onu yaşarsın.Stres yapma inşallah değerin yükselir ve bize bebeğin karnında büyürken yaşadığın deneyimleri paylaşırsın.Sen ne kadardır istiyordun,hiç hamile kalabildin mi,hikayen nedir?

Canım senin düşüncelerini çok iyi anlıyorum insan bazen yıkılıyor ve tüm ümidini yitirebiliyor.Ama kalkıp toparlanmalısın ve yine yeniden çabana devam etmelisin.İnşallah çabalarının karşılığını alacaksın.Tedavi arayışlarını bırakma cnm,dualarım seninle.
Cok saol canim ins dualarimiz kabul olur bende senin icin dua edecegim vardir rabbimin bir bildigi yeri zamani ben benim esim surekli bni birakti icin kiziyorum belki olurdu bu zamana kadar ama nasip iste rabbim sabir versin cok tsk ederim iyi dileklerin icin simdi iyim daha iyim.cok saol canim

Ne yaptın ki, adet olmuşsun sanırım. Üzülme demeyeceğim çünkü ben her adet olduğumda üzülme dense de üzülüyorum. Ama inşallah bu üzüntülerin de bir sonu olacak, Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek. Dua et, ferahlatır inşallah
Evet canim adet oldum sabahtan beri canim cok sikkindi simdi iyim rabbim hayirlisini versin

Cok saol canim ins dualarimiz kabul olur bende senin icin dua edecegim vardir rabbimin bir bildigi yeri zamani ben benim esim surekli bni birakti icin kiziyorum belki olurdu bu zamana kadar ama nasip iste rabbim sabir versin cok tsk ederim iyi dileklerin icin simdi iyim daha iyim.cok saol canim
Rica ederim canım burada birbirimize moral vermek,faydalı olmak için varız.İnşallah en güzel zamanda bebeğin gelecektir.Güzel haberlerini dört gözle bekleyeceğim.İnşallah birgün bu grupdaki herkes hamiş olacak:KK200::anneadayı:

Gebelik testi siparişi verdim kızlar 25 adet 25 tl uygunmuş bundan sonra böyle alırım daha iyi bol bol yaparım artık :olamaz::KK17::KK17: bata az kaldı son 1 gün

Hiç belirtim yok bu arada akıntıdan başka olmazsa birde ovilasyon testide sipariş ederim eşim doktora gittikten sonra tabi onu yaparım artık eğer gebelik olmazsa

Iptal ettim ya izmirden geliyormuş meğer ben istanbul ici sanmistim gelmesi uzun sürer ben gün içind e elimde olur sandım ... of

İyi düşün iyi olsun cnm.Derler ya ne düşünürsen onu yaşarsın.Stres yapma inşallah değerin yükselir ve bize bebeğin karnında büyürken yaşadığın deneyimleri paylaşırsın.Sen ne kadardır istiyordun,hiç hamile kalabildin mi,hikayen nedir?
Kuzum ben hamile kaldım 1 tane oğlum var 8 yaşında 10 yıllık evliyim 19 ay oldu istiyoruz 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi doğal yolla hiç olmadı 2 ay önce hsg çekildim yapisiklik vardı açıldı doktor 3 ay verdi bu 3. Ay oldumu olmadimi doktor düzgün biseydr demedi

İyi canm işte sabah hastaneyi aradım ama rakam vermedi sekreter doktora operasyondaymis offf offf
Vok tuhaf bir hastane nasıl vermiyorlar anlamadim . Ama sen takma boşver 2 gün sonra tekrar kan vercek miisn düzenli artış varmı diye gidince eskisini de öğrene bilirsin 2 katına artış varmı yok mu bakmak için geldim dersin

Selam kızlar nasılsınız??? Neler yapıyorsunuz :KK54::KK33:
Koşuşturmaca var sabahtan beri :) burada cuma günü tatil, her cuma kayınvalidemde toplanıp kahvaltı yapıyoruz. Ordan gelip biraz temizlik yaptım, pis pis çamaşır suyu kokusunu çektim, akşama da biz onları yemeğe davet edicez. Bu arada buraya yeni gelmiş bir Türk kızı ziyarete gideceğiz :) bayağı yoğun geçiyor yani gün :) aman aman yoğun geçsin, başımı kaşıyacak zaman kalmasın da bir şey düşünmeme fırsat olmasın :super:

Kuzum ben hamile kaldım 1 tane oğlum var 8 yaşında 10 yıllık evliyim 19 ay oldu istiyoruz 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi doğal yolla hiç olmadı 2 ay önce hsg çekildim yapisiklik vardı açıldı doktor 3 ay verdi bu 3. Ay oldumu olmadimi doktor düzgün biseydr demedi
Allah bağışlasın evladını inşallah kardeş geliyordur.Bence hamlesin:)Allah gönlüne göre versin:KK200::dua:

X