Takip edemedim sizin durumunuzu ama hadi inşallah hamilesindir :)Hanimlar bugün hatanesindekj geldim kan verdim sonucu öğleden sonra hafi dua edin inşallah çıkar bebişim yaaaa
Ne yaptın ki, adet olmuşsun sanırım. Üzülme demeyeceğim çünkü ben her adet olduğumda üzülme dense de üzülüyorum. Ama inşallah bu üzüntülerin de bir sonu olacak, Rabbim bizim de yüzümüzü güldürecek. Dua et, ferahlatır inşallahKizlar bn kotu bise mi yaptim noglur yardim edin agladim suan az onceki yaptim icin cok kotuyum hasta mi oldum acaba off yaa noglur bise soyleyin
Canım hani geciktigi için hep bugün yapacaktım ama erken diye ben şuan üniversite de başka şehir deyim yarın akşam evime döneceğim cumartesi sabah yapacağım inş olmazsam adetidrar testi yaptın mı canım
İnşallah canm benim 18 aydır deniyoruz olmuyodu 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son olarak hsg çekildim yapisiklik vardı oda geçti şükür bu ay tuttu galibaTakip edemedim sizin durumunuzu ama hadi inşallah hamilesindir :)
İlk ilişkiden 7 8 gün geçti son ilişkiden 2 gün geçti
1 ekimde adet oldum 3 ekin sabahı bitti acaba durumumuz ne olcakya aynı durumdayız ben kan testi yaptım dün çıkmadı seninde geç döllenme olmuş olabilir adet tarihin ne zman
Canım hani geciktigi için hep bugün yapacaktım ama erken diye ben şuan üniversite de başka şehir deyim yarın akşam evime döneceğim cumartesi sabah yapacağım inş olmazsam adet
1 ekimde adet oldum 3 ekin sabahı bitti acaba durumumuz ne olcak
Adetten önceki gün ilişki oldu bi o kadar Birde adetin bittiği gün oldu kalma ihtimalim var mı tabiiya aynı durumdayız ben kan testi yaptım dün çıkmadı seninde geç döllenme olmuş olabilir adet tarihin ne zman
Ben sigara kullanmıyorum erken degil mi acaba erken gebelik kartı mı alsamtatlım ya bence bi idrar yap bir dahaki adetine çok daha var bekleme üzülmede çıkmazsa ben dün kan verdim bugün idrar yapıcam sigarada kullanıyorum bi görsem bırakıcm stressten daha çok yakıyorum
Ben sigara kullanmıyorum erken degil mi acaba erken gebelik kartı mı alsam
İnşallah canm benim 3 te çıkıcak sonuçlar
Normelde 5 gün sürüyor kuzum ama aklım karıştıya canım normalde bu kadar kısa sürmüyor ya adet günün kaç gün sürüyor normalde yoğun mu geldi çok az az mı geldi 2 günde ya ben çok merak ettim gerçekten :d
Normelde 5 gün sürüyor kuzum ama aklım karıştı
İnşallah canm benim 18 aydır deniyoruz olmuyodu 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son olarak hsg çekildim yapisiklik vardı oda geçti şükür bu ay tuttu galiba
İnşallah o günlerde gelse,çook istiyorum.Yeni konularımız "bulantımız nasıl geçer?bebeğimize neler alsak?Nerede doğum yapsam?"gibi sorulara cevap arasakAynen ya baya oldu konusali o topikten bu topiye beraber toplasa toplasa zaman su gibi alıp gidiyor birde hamiş olsak o konular hakkında konuşsak artık ya
Ayy keşke ya gelsin artık ah ah içimizde tek kalan istekler bunlar:))İnşallah o günlerde gelse,çook istiyorum.Yeni konularımız "bulantımız nasıl geçer?bebeğimize neler alsak?Nerede doğum yapsam?"gibi sorulara cevap arasakİnşallah o günlerde gelir canım,Allah sesimizi duyacak ve birgün bu mucizeyi nasip edecek
Yarın yapayım bir test mutlaka haber ederim birde grip oldum ilaç kullandım kullanmasam mı acabaahh canım işte bende senin gibiyim düşünmekten başım ağrıyor belirsizlik çok kötü yap bir test için rahat etsin
Canım senin düşüncelerini çok iyi anlıyorum insan bazen yıkılıyor ve tüm ümidini yitirebiliyor.Ama kalkıp toparlanmalısın ve yine yeniden çabana devam etmelisin.İnşallah çabalarının karşılığını alacaksın.Tedavi arayışlarını bırakma cnm,dualarım seninle.Orasi oykede canim iste insan ne kadar istemesede kotu oluyo bn 5 gillik evliyim ama esim surekli yurt disina gitti icin olmadi malesef bi duzgun tedavi bile ilamiyiruz nagocami bilmiyirum artik cocugum olmicak dusuncesine giriyorum morelim sifir suan