- 14 Kasım 2016
- 985
- 2.669
Canım ne yaptın çıktı mı sonuçİnşallah canm benim 18 aydır deniyoruz olmuyodu 2 kere klomen tdavisi oldum ama yine olmadi Son olarak hsg çekildim yapisiklik vardı oda geçti şükür bu ay tuttu galiba
Ayy inşallah vardır bebiş ya umut ol bizeHanimlar bugün hatanesindekj geldim kan verdim sonucu öğleden sonra hafi dua edin inşallah çıkar bebişim yaaaa
90 dk da çıkıyorMerak sardı beni sanki ben kan verdim
Yook ben kan vermicem canım90 dk da çıkıyor
Ay pardon ay evet nerde kaldıı acabaYook ben kan vermicem canım
Eskigunler kan verdi onu bekliyoruz ya sanki ben kan vermiş gibi heycan yaptım 3de cıktı kan değeri ama daha yazmadi ya merak ettim
:) EWET baktım girmemişte girince yazarAy pardon ay evet nerde kaldıı acaba
Insallah canım herşeyin hayırlısıinşallah olmazsın canımda güzel haberlerini alırız
Beta hcg yi söylemedi mi canimKızlar sonuç çıktı ama doktor değerlerin yüksek çıkmış dedi tam hamilesin diyemem 2 haftaya anca belli olur dedi
Geçti canm hamile yim ama cokkk erkenmisİnşallah tutmuştur :) adet günün falan geçti mi, sonucunu bizimle paylaşırsın, inşallah güzel haberini alırız :)
Yok söylemedi sonuç çıktısı istedim vermedi yani yarım yamalak baktı gönderdi canımı sıktiBeta hcg yi söylemedi mi canim
Kac çıktı canım değerKızlar sonuç çıktı ama doktor değerlerin yüksek çıkmış dedi tam hamilesin diyemem 2 haftaya anca belli olur dedi
Valla can sıkıcı sen ümitle bu anı bekle doktorlar bi tuhaf en son ne zaman test yaptın canımYok söylemedi sonuç çıktısı istedim vermedi yani yarım yamalak baktı gönderdi canımı sıkti
Pazar günü yapmıştım cikmamistiValla can sıkıcı sen ümitle bu anı bekle doktorlar bi tuhaf en son ne zaman test yaptın canım
Ben böyle hayal etmemiştim ama tam sevinmedin canm darısı başınıza ama tam olarakEskigunler aa nasıl söylemez ya sonucu kaç olduğunu doktora bak neyse canım hamilesin ya hayırlı olsun canım sevindim
Söylemedi doktor aceleyle çıkardı dışarı beniKac çıktı canım değer
Hangi hastaneye yaptırdın özel mi yoksa devlet mi devletse bakılabiliyor tahlile nettenSöylemedi doktor aceleyle çıkardı dışarı beni