Akintim hic dinmedi yumurtalamadan sonra bel agrimda oyle hatta gece bile uyuymazdi bel agrisi beni iki gun once ev temizligi yaparken su gibi akinti geldi azcik beyazlikta vardi suan bel agrim bitti hafif kasik agrisi var sag da sag bacagim uyusuyo gibi tuhaf bise akintim da cok az ama beyqz ic camasirinda donuyo gibi putur putur oluyo kokusuz
Bende oyleyim benim adam gidince hersey bitiyo o gelince bi dakka bile aklimdan cikmiyo her dakka arastiriyorum ona bakiyorum buna bakiyorum burnum kasinsa bile belirti sayiyorum gece gunduz tl elimde iste rabbim tez vakitte nasip eder insBen artık bu tarz belirtileri çürüttüm kendimde. İki ay boyunca olan tüm şeyleri yazdım, bunların arasında akıntı da vardı. Sonuç adet oldum. Yani kesin hamilelik belirtisi de diyemiyor insan ama hamile değilsin de diyemiyor. Yalnız stres yaparsanız prolaktin seviyeniz yükselir, o zaman da yine hamile olamazsınız. (Başkasına söylerken kolay stres yapma diye ama her ay prolaktin düşürmek için ilaç kullanıyorum, doktor stres yapma artık, hep çocuk çocuk diye düşünüp durma dedi)
Bende oyleyim benim adam gidince hersey bitiyo o gelince bi dakka bile aklimdan cikmiyo her dakka arastiriyorum ona bakiyorum buna bakiyorum burnum kasinsa bile belirti sayiyorum gece gunduz tl elimde iste rabbim tez vakitte nasip eder ins
L Love you91 iyi yapmışsın canım tabi bakım şart:) evet bugünde bitti sayılır kaldı 2 gün:)
Belirti valla ele alınır birşey yok pek bekliycem artık:)
Hahahaha artık olmazsa 4 muz baya çalışmamız lazım yılmak yok :) olmazsa eşim gidicek artık doktora sperm testi için 2 kez kimyasal oldu çünkü olmazsada yinede gidicek bu ay :) bekliyoruz bakalım hayırlısı ile inşallah güzel haberler veririrm umarım sizeYaaaa hadi ama birimiz hamile olsun da diğerlerine dua etsin :) inşallah hamilesindir ya :)
Hahahaha artık olmazsa 4 muz baya çalışmamız lazım yılmak yok :) olmazsa eşim gidicek artık doktora sperm testi için 2 kez kimyasal oldu çünkü olmazsada yinede gidicek bu ay :) bekliyoruz bakalım hayırlısı ile inşallah güzel haberler veririrm umarım size
Stres yapma canim bn yine agir falan kaldirdim hatta bugun merdivenleri bile yikadim olacak ilduktan sonra nagapsanda bise olmaz Allah in izniyle cok kasma kendini rahat birak rabbim korur onu insBen de yumurtlama gününden itibaren bir telaş bir telaş, hele yumurtlama gününü 6 gün geçtikten sonra ya çocuk tutunmaya çalışıyorsa diye ağır iş yapmıyorum adet olana kadar :) eşime diyorum bunu kaldırsana, şunu sen yapsana diye :) gerçi ağır iş yapsam o fa kızıyor, ya sen iş yaptın diye tutunamazsa, yapma iş boşver diyor :) yani 15 gün kadar aşırı stres oluyorum, öyle olunca da işte prolaktin yükseliyor, bu sefer olacaksa da olmuyor çocuk
Stres yapma canim bn yine agir falan kaldirdim hatta bugun merdivenleri bile yikadim olacak ilduktan sonra nagapsanda bise olmaz Allah in izniyle cok kasma kendini rahat birak rabbim korur onu ins
Sizde yada esinizde problem var mi bn tam bilmedim icin gecmisinizi tabi dikkat edin canim Allah im korusunÖyle tabi nasipte varsa olur ama bizim olması şuan o kadar büyük bir mucize olur ki. Bir de hamile olursam da sırf ağır iş yaptım diye düşerse eşim de ben de mahvoluruz gerçekten. Çok sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz zaten. Sonuçlar iyiye gitmiyor, daha kötü oldu. Önümüzdeki 3 ay iyiye gitmezse tüp bebek yolu görünüyor.
Evet canım yoksa hamile kalabiliyorum şimdi bekliycem bakalım bu ay ne süprizler cikicak karsimiza:))İnşallah olur da hiçbir şeye gerek kalmaz. Kimyasal olunca sperm dna sı baktırın falan diyorlar. İnşallah hepimiz hamile kalırız artık ya :)
Olsun herkeste belirti olacak diye birşey yok.Bu gruba girdiğimden beri sizin batları kendiminki gibi takip ediyorum:)Hadi hayırlısı olsun az kalmış,inşallah güzel haber bekliyoruzdurL Love you91 iyi yapmışsın canım tabi bakım şart:) evet bugünde bitti sayılır kaldı 2 gün:)
Belirti valla ele alınır birşey yok pek bekliycem artık:)
Bende bir sorun yok ama eşimin sperm azlığı var. Bir de bir doktorun verdiği ilaç yüzüne sayı iyice azaldı, hareket 0 oldu, morfoloji bozuldu. Yani tek sorun sayıyken şuan hareket eden sperm yok. İlaç etkisi geçince düzelir diye bekliyoruz. Bir yandan da başka doktora gittik, onun verdiği ilaçlar, ve bitkisel kürler falan uyguluyoruz. Zor bir süreç, o yüzden normalde edeceğimden daha fazla dikkat ediyorum kendime. Olur da bebek olursa onu en iyi şekilde korumam lazım çünkü bir daha olur mu bilinmez.Sizde yada esinizde problem var mi bn tam bilmedim icin gecmisinizi tabi dikkat edin canim Allah im korusun
Bende bir sorun yok ama eşimin sperm azlığı var. Bir de bir doktorun verdiği ilaç yüzüne sayı iyice azaldı, hareket 0 oldu, morfoloji bozuldu. Yani tek sorun sayıyken şuan hareket eden sperm yok. İlaç etkisi geçince düzelir diye bekliyoruz. Bir yandan da başka doktora gittik, onun verdiği ilaçlar, ve bitkisel kürler falan uyguluyoruz. Zor bir süreç, o yüzden normalde edeceğimden daha fazla dikkat ediyorum kendime. Olur da bebek olursa onu en iyi şekilde korumam lazım çünkü bir daha olur mu bilinmez.
İnşallah mini minnacık bir bebiş vardır :) ay o kadar tuhaf oldum ki sanki teyzesi olacakmışım gibiEvet canım yoksa hamile kalabiliyorum şimdi bekliycem bakalım bu ay ne süprizler cikicak karsimiza:))
Aynen ya baya oldu konusali o topikten bu topiye beraber toplasa toplasa zaman su gibi alıp gidiyor birde hamiş olsak o konular hakkında konuşsak artık yaOlsun herkeste belirti olacak diye birşey yok.Bu gruba girdiğimden beri sizin batları kendiminki gibi takip ediyorum:)Hadi hayırlısı olsun az kalmış,inşallah güzel haber bekliyoruzdur
Canım yaİnşallah mini minnacık bir bebiş vardır :) ay o kadar tuhaf oldum ki sanki teyzesi olacakmışım gibi
N
Canim bizede doktor bu ay ilac verdi takviye amacli bnm esime proexseed plus ismi bide bn keciboynuzu ozu aldim ezzaneden sabah ilik suya bi yemek kasigi karistirip onuda iciriyorum bakalim hayirlisi olsun hakkimizda keciboynuzu kuru cok yaygin arastirip kullanabilirsin ibrahim saracoglunun bu konu hakkinda bi cok kuru var