- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Bu kadar panik olma sakince uyumaya calis olacagi varsa oldu zaten boyle panikle olacagi varsada olmaz sakinles biraz baska seyler dusunmeye calismalisin.Kizlar bn kotu bise mi yaptim noglur yardim edin agladim suan az onceki yaptim icin cok kotuyum hasta mi oldum acaba off yaa noglur bise soyleyin
Saol canim bana cvp verdin icin ins hasta olmam dusunmemeye calisacagim cok tsk ederimBu kadar panik olma sakince uyumaya calis olacagi varsa oldu zaten boyle panikle olacagi varsada olmaz sakinles biraz baska seyler dusunmeye calismalisin.
Canım adetin çok yakın olduğu için pembe akıntın olmuştur yarın yada diğer gün sökülür adetin,benimde doktor kontrolünde öyle leke olmuştu sonrada adet oldumCanim ama bn dayanamayip agri var demistim bi saat once beyaz ic camadirimla vajina icine akinti kontrolu icin iyice soktum baktim sarimsi pembemsi bise bulasti sivi gibi simdi wc ye gittim peceteyle siliyom siliyom yok meraktan ne yapacagimi sasirdim sabaha belli olur uyuyamamamda bn off iffff illa kafaya takacak bise yaratiyirum durduk yere yaptima bak((((
Kizlar bn kotu bise mi yaptim noglur yardim edin agladim suan az onceki yaptim icin cok kotuyum hasta mi oldum acaba off yaa noglur bise soyleyin
Tam anlamiyla adet oldum suan canim.cok kotuyumcanım ne yaptın var mı gelen giden merak ettim valla çok stress yapma
Tam anlamiyla adet oldum suan canim.cok kotuyum(((((
kızlar mrb adetten 1 gün önce olup adet bittiği gün olup hamile kalan var mı :)
benim degil arkadasımın ama yok adet oldu ama 2 gün olmuşşadetinde gecikme var mı peki ? yani bildiğim kadarıyla çok emin değilim ama olma şansı düşük oluyor ama kesin değil tabiki canım
Orasi oykede canim iste insan ne kadar istemesede kotu oluyo bn 5 gillik evliyim ama esim surekli yurt disina gitti icin olmadi malesef bi duzgun tedavi bile ilamiyiruz nagocami bilmiyirum artik cocugum olmicak dusuncesine giriyorum morelim sifir suanolsun canım ben onada razıyım ne adet oluyorum ne kanda gebelik var beklemek daha kötü en azından birdahaki ay yumurtalama dönemini takip edersin ayrıca biz istediğimizi yapalım Allahım ol demediği sürece ne kadar çabalasakta boş üzülme
Instagram da hanimlara ozel macun sayfasi var ona baktim herkes hamile kalmis kullandi ilk ay acaba bende mi alsam denesem ama esim yine bu ay gidiyorOrasi oykede canim iste insan ne kadar istemesede kotu oluyo bn 5 gillik evliyim ama esim surekli yurt disina gitti icin olmadi malesef bi duzgun tedavi bile ilamiyiruz nagocami bilmiyirum artik cocugum olmicak dusuncesine giriyorum morelim sifir suan
Orasi oykede canim iste insan ne kadar istemesede kotu oluyo bn 5 gillik evliyim ama esim surekli yurt disina gitti icin olmadi malesef bi duzgun tedavi bile ilamiyiruz nagocami bilmiyirum artik cocugum olmicak dusuncesine giriyorum morelim sifir suan
benim degil arkadasımın ama yok adet oldu ama 2 gün olmuşşyaa inş sizde gelecek ay hamiş olursunuzzz :)
Ins canim insHayır asla neden olmasın ki imkansız hiçbir şey yok bu dünyada bir sürü doktor olmaz der ama Allahım ol dediği sürece hiçbir sorun yok böyle kötü düşünme olumsuz hiç düşünme her zaman olur diye düşün sadece senin ve eşin için en uygun zamanda olur
Yok yapmamış olmaz diyor ama belirti Yok diyor Aklıma soru işareti düştü şimdi2 gün mü sürmüş test yaptı mı peki birşey çıkmadı mı
Yok yapmamış olmaz diyor ama belirti Yok diyor Aklıma soru işareti düştü şimdi2 gün mü sürmüş test yaptı mı peki birşey çıkmadı mı
Kızlar herkes yumurtalama dönemi ilgili birşeyler diyorlar ya hala cözemedim takvimim var ama mesela gördüm ki yumurtalama öncesi hamile kalan var onlar nasıl oluyor
Hamiş olabilirsin kanda görünmediysewerken gebelik kartları satılıyor alın ilişkiden 5 gün sonra bile hemen belli ediyorCanım bende onu anlamıyorum yumurtlama tarihim 12 eylül filan ama adet tarihimde 24 eylül olması gerekiyor şuan hala hastalanmadım dün doktora gittim gebelik gözükmedi geç döllenme olabilir dedi bende adet olacağım gün eşimle korunmasız birliktelik yaşadık o yüzden bekliyorum hala hastalnmadım