2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Evet varsa çıkar silikde olsa belirti mi var yoksa merak ettiğinden mi bakıyorsun canım
Canim ayin 19 unda doktora gittim 17 mm yumurtan var dedi kocaman dedi cok sevindim gun asiri iliski oldu ayin 22 nde pembe su gibi akinti geldi iliskiden 3 saat sonra bel agrisi ve kasik agrisiyla beraber ama nasil agridi bilemezsin ayin 28 doktora gittim yumurta catlamis karin boslugunda sivi var dedi baska bisi demedi adet gecince gel dedi ama o pembe akintidan sonra belimin agrisi hic gecmedi geceleri bile uyutmadi beni ama iki gundur cok agrimiyo agir kaldirdim zaman su gibi akinti geliyo yarin adet gunum akinti var ama cok az yapiskqn kivamda bilmiyorum bes yildir cocuk istiyorum

Evet varsa çıkar silikde olsa belirti mi var yoksa merak ettiğinden mi bakıyorsun canım
Canim en son 30 haxiranda adet oldum ben 35 gune bir adet oluyorum bazen daha da uzun suruyo ama hicbi problemim yok gecen sene hsg cekildi oda temiz cikti iki tupler de acik ama doktor deisti icin eger hasta olursam hsg cektirmemi istedi bu ay cok sabirsizim in vardir bebek

Kasiklarinin ağrıdı o gün yumurtan çatlamış olabilir ağır falan kaldırma hamileysen etkilemesin dikkat et yarına kadar hamilesindir inşallah günün geçer inşallah canım benimde 7 ekim bat günü beklemedeyim bakalım

İnşallah daha iki ayimiz var gerçi benim hiç ümidim YÖK ama nasip rabbim bilir

Nasıl yani en son 30 haziranda adet oldun daha olmadin mi canım?

Evet canim kasik agrimda vardi ama o akintidan sonra iliski olmadi ins canim ins sende hamissindir inan icim kipir kipir cok heycanliyim cuma 6 ekim randevu aldim kan da baktircam

Ah ah eşim neler yiyor bir bilsen :) ceviz, fındık, kabak çekirdeği, keçiboynuzu kürü, incir kürü, arı sütü, polen, ginseng, bal :) ben yorgun hissedince bir kaşık yiyorum karışımından da bir enerji geliyor hemen düşün

Hahahaha süpermiş ya iyi inşallah güzel haberler gelir o zaman bu kadar yeme içmenin ardından

Hahahaha süpermiş ya iyi inşallah güzel haberler gelir o zaman bu kadar yeme içmenin ardından

İnşallah gelir ya, gelsin artık, 8. aya girdik, bence gelmeli artık, olmalı yani, yeterince hasretini çektik, istiyoruz, hatta doğum nasıl yaparsın sen kaldıramazsın denilince bile korkmuyorum artık, bebeğim gelsin de bir şekilde olur o kolay diyorum :) yürek yemiş gibi yaptı bebişin nazlanması beni :)

Kizlar benim soylediklerime de yorum yapin hamis olabilir miyim yaaa cok istiyorum ama cok duygusalim ve sivilce de cikti yuzumde esimle stres yuzunden ters dustuk kavga ettik qcaba adet mi olcam kasiklarim agridi az once

Kizlar benim soylediklerime de yorum yapin hamis olabilir miyim yaaa cok istiyorum ama cok duygusalim ve sivilce de cikti yuzumde esimle stres yuzunden ters dustuk kavga ettik qcaba adet mi olcam kasiklarim agridi az once
Senin soulediklerin celiskili en son 30 haziranda oldum 35 gune bi oluyorum diosun 5 ekim olmam lazim diosun hadi temmuz gecti diyelim agustos 5 e kadar olman lazimdi.eylul gecmis arada nasil duzensizlik yok diolar anlamadim.

Senin soulediklerin celiskili en son 30 haziranda oldum 35 gune bi oluyorum diosun 5 ekim olmam lazim diosun hadi temmuz gecti diyelim agustos 5 e kadar olman lazimdi.eylul gecmis arada nasil duzensizlik yok diolar anlamadim.
Canim bn bi bilsem okadr cok gittim doktora ki hic duzenli tedavi yapmadilar duzenli saydilar bi hafta ileri geri geliyo bazen ama duzensizlige gircek bi sikinti yokmus bnde anlamiyorum cicuk olsun diye de okadar cok ugrasiyorumki ama olmuyo iste rabbim tez zamanda oldursun ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…