2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Adet takvimi var bnde bnde ordan takip.ediyorum 30 agustos adet oldum en son 22 de yumurta catladi bekliyorum suan yarin adetimin ilk gunu olmam ins

Senin soulediklerin celiskili en son 30 haziranda oldum 35 gune bi oluyorum diosun 5 ekim olmam lazim diosun hadi temmuz gecti diyelim agustos 5 e kadar olman lazimdi.eylul gecmis arada nasil duzensizlik yok diolar anlamadim.

30 haziranda yanlış mı yazdınız yoksa, yoksa Gonulcelen_87 ablanın da dediği gibi aradan 35 günden çok daha fazla zaman geçmiş, bu da büyük bir adet düzensizliği oşuyor

30 haziranda yanlış mı yazdınız yoksa, yoksa Gonulcelen_87 ablanın da dediği gibi aradan 35 günden çok daha fazla zaman geçmiş, bu da büyük bir adet düzensizliği oşuyor
Evet canim 30 agustos ama doktorlar hicbise demiyo buna bnde bilmiyorum.napacami en son yumurtlaya biliyosun dedi yumurtanda catliyo saglikli bi kadinsin dedi bana

Pardon ozur dilerim canim inan telefindan arastirmaktan basim donmus gunlerdir onu arastir buna bak kafam karisti iyice burayada yeni uye oldum uzun zamandir hatta yillardir yazdiklarinizi okuyorum size de sormak istedim bu yasadiklarimi

Evet canim 30 agustos ama doktorlar hicbise demiyo buna bnde bilmiyorum.napacami en son yumurtlaya biliyosun dedi yumurtanda catliyo saglikli bi kadinsin dedi bana

Ne kadar süre oldu, 1 yıl doldurdunuz mu, gerçi ben 5 ay olmayınca eşimle doktora gittim. Bende sorun yok ama eşimde sıkıntı çıktı. Tam olarak bilmiyorum hikayenizi o yüzden bir şey diyemiyorum

Senin soulediklerin celiskili en son 30 haziranda oldum 35 gune bi oluyorum diosun 5 ekim olmam lazim diosun hadi temmuz gecti diyelim agustos 5 e kadar olman lazimdi.eylul gecmis arada nasil duzensizlik yok diolar anlamadim.
Bende onu demeye çalıştım nasıl ağustos eylül yokken duzensizlik hala yok var işte düzensiz 35 günde oluyorsa resmen 2 aydır olmuyor 60 günü geçip gecikme var yani arkadaşda bence söktürücü veya soğan suyu geliyor onu içmeli galiba

Ne kadar süre oldu, 1 yıl doldurdunuz mu, gerçi ben 5 ay olmayınca eşimle doktora gittim. Bende sorun yok ama eşimde sıkıntı çıktı. Tam olarak bilmiyorum hikayenizi o yüzden bir şey diyemiyorum
5 yil oldu canim ama benim esim yurt disina gidip geliyo ilk sene korundum o dan so ra da olmadi doktorlar bi suru hap verdi bana 21 gunluk hap yani dogum kontrol hapi esim 6 aya bir gelip gidiyo 15 gun kaliyo bqzen 3 ay gidiyo bi hafta duruyo olmadi bu zamana kadar

Yok yok yanlış yazmış, ağustos yazacakmış ama kafası karışmış.

Belki
Belki eşinizde sıkıntı vardır. Hiç test yaptırdı mı?

Simdi oldu iste agustos tamamdir.esin surekli yaninda degilse biraz zor olur tabi ins denk gelir.

Simdi oldu iste agustos tamamdir.esin surekli yaninda degilse biraz zor olur tabi ins denk gelir.
Ins canim bu ay full gittim doktora bi aydir aynimda ama tekrar gidiyo suan 19 da yumurtan var dedi 17 mm kocaman dedi iliski onerdi 22 nde iliskiden 3 saat sonra pembe su gibi akinti geldi kasil ve bel agrisiyla beraber karnimda cok az agrdi ayin 28 doktora gittim yumurta catlamis karnimin icinde sivi varmis adeti bkle olmazsa gel dedi adet olursan hsg cektir gel dedi

Evet yeni yaptirdi sonuclar cocuk yapmaya yeterli denildi varikosel cikti ama uc doktora sordum gerek yok olmasina dedi
Ateş ölçümü yöntemi var, hiç onu denediniz mi? Bir program var, her gün ölçtüğünüz ateşe göre tahmini olarak size yumurtlama tarihinizi veriyor. Eşiniz evdeyken yumurtlama olup olmadığını öyle anlayıp ona göre ümitlenirsiniz ya da ümitlenmezsiniz en azından

Onu hic denemedim ne zaman gelse yanima hemen doktora kosuyorum

Onu hic denemedim ne zaman gelse yanima hemen doktora kosuyorum
Doktora gitmek her ay yorucu ve yıpratıcı olmuyorsa sizin için doktor daha net şekilde söyler yumurtlama çatlamasını. İnşallah yakın zamanda olur, hatta inşallah şuan hamilesinizdir :) hamile olunca bize de dua edin ama lütfen :)

Akintim hic dinmedi yumurtalamadan sonra bel agrimda oyle hatta gece bile uyuymazdi bel agrisi beni iki gun once ev temizligi yaparken su gibi akinti geldi azcik beyazlikta vardi suan bel agrim bitti hafif kasik agrisi var sag da sag bacagim uyusuyo gibi tuhaf bise akintim da cok az ama beyqz ic camasirinda donuyo gibi putur putur oluyo kokusuz

Ins canim rabbim isteyen herkese nasip eylesin ins sizde hamile kalirsiniz tez zamanda cok cokkk aminnn canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…