- 7 Temmuz 2017
- 1.468
- 918
- 33
Evet cnm baya oldu ya inşallah canm perşembe randevu aldım gidicem doktora vardır inşallah bebişim senin kaç gün vardı cnmBaya olmuş senin de allahım tez zamanda mucizeni gönderir inşallah
Benim bata bugün bitti sayarsak yarın itibari ile 3 gün kaldı:) 7 ekim bat günüEvet cnm baya oldu ya inşallah canm perşembe randevu aldım gidicem doktora vardır inşallah bebişim senin kaç gün vardı cnm
Benm bat bugün ve şükür olmadimBenim bata bugün bitti sayarsak yarın itibari ile 3 gün kaldı:) 7 ekim bat günü
Inşallah olmazsın canımBenm bat bugün ve şükür olmadim
Ağrım yok canm gelmez regl belli zaten şimdiye çoktan gelmesi lazimdiInşallah olmazsın canımgünü bitirirrsen tamamdır bnim bat günü normalde gece olurum hep genelikle ama öğlen akşam 'da geldiği oluyor bazen sende bekle canım günü tam anlamıyla bitirirsin inşallah .
Anladım belirti olarak neler var sende peki ?Ağrım yok canm gelmez regl belli zaten şimdiye çoktan gelmesi lazimdi
Genelde kaşık batması var ani hareketlerde batmalarım gerilme gibi oluyo belim ara ara ağrı vuruyor akintim sarımsı geliyor ve 1 ekimde 2 gün boyunca kahve rengi lekelenme oldu Son 2 gündür yerini akıntıya çevrildi şimdilik bunlar goguslarimde damarlar belirginleşti bukadarAnladım belirti olarak neler var sende peki ?
Hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzGenelde kaşık batması var ani hareketlerde batmalarım gerilme gibi oluyo belim ara ara ağrı vuruyor akintim sarımsı geliyor ve 1 ekimde 2 gün boyunca kahve rengi lekelenme oldu Son 2 gündür yerini akıntıya çevrildi şimdilik bunlar goguslarimde damarlar belirginleşti bukadar
Ben hiç yaşamadım canım ama geç döllenme yasayan çok oluyor bekle bakalım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canım.Bayanlar merhaba bugün adetim 12 gün gecikti ne kanda ne idrarda gebelik gözükmüyor eşimle korunmasız en son 29 eylülde birlikte olduk doktor 1 hafta daha bekleyip tekrar test yapalım dedi geç döllenme olabilir dedi yumurtalarımda çatlamış gerçekten düşünmekten beklemekten kafayı yicem böyle olanlar var mı ?
Ben hiç yaşamadım canım ama geç döllenme yasayan çok oluyor bekle bakalım inşallah hayırlısı ile güzel haberler alırsın canım.
Tabikide haklisin gecikmenin sebebini merak ediyorsun ilişkinin üzerinden bir hafta geçince kan ver çıkar canıminşallah canım böyle belirsiz olunca stresste çok oluyor :d
teşekkürler canım aynen öyle yapıcamTabikide haklisin gecikmenin sebebini merak ediyorsun ilişkinin üzerinden bir hafta geçince kan ver çıkar canım
Evet canm gidicem tabi haber veririm ınsallsh mutlu haberler veririmHadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzdoktora giidcketiniz demi yarın bizede haber edersiniz :)
Haha alemsin ya :) iyi yapıyorsun bebiş olmadan değiştir neleri değiştirmek istiyorsan yumurta haftasına girince dinlen:)Adet oldum ya, sürekli bir iş yapıyorum, hamileysem diye düşünmeme gerek kalmadan, korkmadan istediğim işi yapıyorum :) bir de çocuk olmadıkça evde bir şeyleri değiştirme uğraşına giriyorum, mutfakta şunu şuraya koyalım, bunu böyle yapalım diye kocamı yoruyorumdirekt aha depresyona girdi diyor zaten bir şeyler istemeye başlayınca sonu gelmiyor napalım canım, biz kadınlar da böyle rahatlıyoruz
Evet varsa çıkar silikde olsa belirti mi var yoksa merak ettiğinden mi bakıyorsun canımSlm bnimde adetime son bir gun var acaba idrar testi yapsam cikar mi