- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı cumalar canım amin inşallah .Hayirli cumalar kizlar.rabbim bu mubarek gunde butun dualarimizi hayirlisiyla kabul buyursun insaallah.
Hayırlı cumalar, amin inşallahHayirli cumalar kizlar.rabbim bu mubarek gunde butun dualarimizi hayirlisiyla kabul buyursun insaallah.
Hayırlı cumalar cnm:)Aminn inşallahHayirli cumalar kizlar.rabbim bu mubarek gunde butun dualarimizi hayirlisiyla kabul buyursun insaallah.
Şükür canım iyiyim.Sen nasılsın,başladınmı örgüye?Herkeste hemen belirti olmuyormuş.Bende bu ay 3 gün kala başlamıştı.Aşırı uyku basıyordu oturduğum yerde.Bide battan 2 gün önce kahverengi leke geliyordu o kadar.İnşallah belirtiler sana görünsün ve güzel haberi müjdele.Şimdi sana günler geçmiyordur:))Nasılsınız kızlar nasıl gidiyor 8 gün kaldı bata :) benim no belirti hahah
Yok günler iyi geçiyor da yumurtlama günü artık 23 olduysa ilişkiden 7 gün bugün ama 26 andada akıntı geldi diye ilişki oldu ya onun için bugün 4 gün ilişkiden sonra :) 12 gün geçsin ki belirti yine başlarmış biraz hayırlısı şimdi iki şüpheli yumurta günü olduğu için bilemiyorum 7 gün olsa 5 gün daha geçmesi lazım:) ayaklarım buz gibi benim normal de çorap giydim hala üşüyor neden bu kadar ayaklarım soğuk anlamıyorum yaŞükür canım iyiyim.Sen nasılsın,başladınmı örgüye?Herkeste hemen belirti olmuyormuş.Bende bu ay 3 gün kala başlamıştı.Aşırı uyku basıyordu oturduğum yerde.Bide battan 2 gün önce kahverengi leke geliyordu o kadar.İnşallah belirtiler sana görünsün ve güzel haberi müjdele.Şimdi sana günler geçmiyordur:))
Patik falan giy canım kendini sıcak tut,üşütme.Birde ilaç kullanmak zorunda kalmaYok günler iyi geçiyor da yumurtlama günü artık 23 olduysa ilişkiden 7 gün bugün ama 26 andada akıntı geldi diye ilişki oldu ya onun için bugün 4 gün ilişkiden sonra :) 12 gün geçsin ki belirti yine başlarmış biraz hayırlısı şimdi iki şüpheli yumurta günü olduğu için bilemiyorum 7 gün olsa 5 gün daha geçmesi lazım:) ayaklarım buz gibi benim normal de çorap giydim hala üşüyor neden bu kadar ayaklarım soğuk anlamıyorum ya
Sen uzulmemissindirde herkesteki mantik ayni isliyo benim gorumceminde kizi var onu sevdigimde millette bana boyle bi uzulerek bakiyo hissediyorum halbuki ben onu cok seviyorum.yani kiskanma keske benim olsa gibi bi dusunceyle sevmiyorum ama mantiklari bunu almiyor malesef.ben onlar oyle bakiyo diye cocugu sevmektende vazgececek de degilim.sende takma kafana bosver yengesisin sen onun.Dün eltimin bebeğini görmeye burda yaşayan bir Türk kadın geldi. Durup dururken benim adımı söyleyip çok üzülüyor bebek için ya dedi, ne demek istediğini bile anlamadım önce çünkü o an üzgün değildim, 3 saatlik uyumuş olmanın yorgunluğu vardı sadece, sonradan çevirmeye çalıştı söylediğini, bebek ağlıyor diye üzülüyorsun tarzı bir şey söyledi, üzülürüm tabi ağlarken titriyor kıpkırmızı oluyor küçücük çocuk dedim ben de. Çok moralimi bozdu, bebeği gördüğümden beri hiç de olmuyor diye ona bakıp üzülmemiştim ama o kadın öyle diyince artık herkes öyle mi düşünür diye bebeğin yanına gitmek istemiyorum. Duygularımı anlatabildim mi yazarak onu da bilmiyorum ama.
Sen uzulmemissindirde herkesteki mantik ayni isliyo benim gorumceminde kizi var onu sevdigimde millette bana boyle bi uzulerek bakiyo hissediyorum halbuki ben onu cok seviyorum.yani kiskanma keske benim olsa gibi bi dusunceyle sevmiyorum ama mantiklari bunu almiyor malesef.ben onlar oyle bakiyo diye cocugu sevmektende vazgececek de degilim.sende takma kafana bosver yengesisin sen onun.
Gerçekten de söylediğin gibi, hiç öyle bir düşüncem olmadı, doğmadan önce sevemem üzülürüm falan diye düşünmüştüm ama görünce hiç öyle olmadı ama o kadın öyle diyince o kadar moralim bozuldu ki, şuan bile gözlerim dolu dolu
Canım ya kıyamam sana üzülme boş yere moralini bozma bırak istediğini düşünsünler sen kendini içini bildikten sonra asıl gitmemezlik yapma gitmezsen sonra kiskandiigni düşünür gorumcengit sor yardıma ihtiyacı olabilir evde yada başka şeyde bu günlerde yanında olur sa o kadının dediğini bile onlar düşünmez
Münkün olduğunca yardımcı oluyorum ama grip olacak gibiyim o yüzden bugün gitmedim hiç, zaten kendi ailesi de burada, ablası falan geliyor yanına, bana pek gerek kalmıyor yani, insanlar bazen hiç düşünmeden konuşuyor ona çok sinir oluyorum.
Hmm varmış yanlarında birileri demek kendine dikat et canım sıcak şeyler iç C vitamini olan icicekler iç batına az kaldı seninde hamile olabilirsin sende
Evet bendede var başladı 3 gündür falan adete kadar gider ama hamile olan bayanlardada oluyor akinti bazılarında akinti hiç olmaz hamile olanlarda olur değişiyor yani bünyeden bünyeyeEvet çok az kaldı, ilaç içmiyorum o yüzden bakalım inşallah vardır, yumurta akı kıvamında akıntım oldu bugün, daha önce olmuyordu sanki, emin de değilim tabi, çoğu kişi adete yakın olur akıntı diyor ama
Evet bendede var başladı 3 gündür falan adete kadar gider ama hamile olan bayanlardada oluyor akinti bazılarında akinti hiç olmaz hamile olanlarda olur değişiyor yani bünyeden bünyeye
Inşallah yerleşme kanamasidirDün de küçücük bir lekelenme olmuştu, bugün adet olurum diye bekledim o yüzden ama şimdi de ağrıyla böyle bir akıntı geldi. Şimdi o lekelenme de acaba bir yerimde yara vardı da o mu kanadı diye düşündürüyor. Bünyem bu ay bir değişik bundan eminim ama bakalım hayırlısı.
Inşallah yerleşme kanamasidir