Merhaba herkese, ben de 2018'de anne olmak isteyenlerdenim ama benim için bu çok zor sanırım. 5 ay çocuk için uğraşıp olmadığı zaman kontrole gittik, benim prolaktin hormonum yüksek çıktı, o zaman buna üzülmüştüm ama çok basit bir şeymiş ilaçla bir ayda düşüyor. Diğer gün eşimin sperm testi sonuçlarını alınca asıl şoku yaşadık. 2 aydır ilaçlar ile düzelir diye çok ümitliyken bu sefer de bir doktorun verdiği ilaç yüzüne zaten kötü olan değerler neredeyse sıfıra düştü. Bir yandan da ya bende de sorun varsa bir de onunla uğraşmayalım diye ben de yumurta takibi yaptırdım, hormonlarım zaten iyiydi, prolaktin de ilaçla düzelmişti. Yumurtamın da sağlıklı çatladığını öğrendik. Hatta bu ay tatile çıktığımız için hiç stresli de değildim, yumurtamın çatlama tarihi de belirliydi ama bir doktor yüzüne olan hayaller de tamamen suya düştü. Hep nasılsa 1 sperm yeter, hareketi morfolojisi her şeyi iyi, 1 tanesi yumurtaya ulaşıp döllese yeter diye umut ederken, en rahat ve yumurtamın çatladığı dönemi bilirken hayaller erkenden suya düşmüş oldu. Ama hala bir yanım adet olana kadar kabullenemiyor adet olacağımı. Çok zor bir şey beklemek.