- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Pek belli olmuor resimden canim.2 gun sonra tekrarla bence.Slm kizlar adetime daha var 5 gun gibi testim pozitifmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pek belli olmuor resimden canim.2 gun sonra tekrarla bence.Slm kizlar adetime daha var 5 gun gibi testim pozitifmi
Amin canım inşallah benimde 2 gündür karnım ağrıyor rahatsız gibiyim sanki üşüttüm mu nebenimkide gunu gunune oluyor.en azindan bunada sukur.ben ilac kullandigim icin catlama zamanida belli oyuzden bu ay 24.saati ve 48.saati degerlendirelim dedik.bakalim artik nasip kismet.ins burda beklenti icinde olan herkesin sonunda yuzu guler.icindede bizlerin.
Cnm sagol ya ins vardır teşekkür ederimTrue white canım çizgi var gibi hafif ama çok idrar damıtılmış galiba istersen yarın tekrar dene sabahdan
Inşallah canım inşallah allah gönlüne göre versinCnm sagol ya ins vardır teşekkür ederim
Cumlemizin cnmInşallah canım inşallah allah gönlüne göre versin
İnşallah bu ay yüzün güler canım.Birde duyduğum kadarıyla son zamanlardaki ilişkide kimyasala sebepmiş birde buna dikkat et canım gerçi ben dikkat ettim ama belli mi olur.Biz önlemimizi alalımda içimiz rahat olsun.Güzel haberlerini bekleyeceğimEvet canım ben kimyasaldan sonra yani ilk ay diğer ay hiç degerlendirmedim yani 0 ilişki bu ay adet bitiminden beri 2 haftadır ful geçiyor güzel bu yumurtlama donemize güzel son cumartesi kaldı :) ondan sonra beklemeye cekilcem artık
İnşallah cnm teşekkür ederim. Çok haklısın gerçekten şimdi hamile kalmak ayrı dert,doğacağı güne kadar sağlıklı olsun telaşı ayrı dert.Rabbim yardım etsin bizlere.İnşallah bu ay çabaların boşa çıkmamıştır ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınKlomende ikiz şansı çokmuş belli mi olur belki ikizlerim olacak diye konu açarsınYedigimizden ictigimizdenmidir nedir arkadas anlamiyorum eskiden yokmus boyle seyler bi kadin ya kisir olur hamile kalamazmis yada kalirmis.simdi turlu turlu bisiler cikti.herkesten ayri bisey ogreniyoruz.uzuldum gercekten.bu ay ins sansin daha cok olur.
Canım var gibi duruyor ama yinede seni ümitlendirmek istemem.Bence bikaç gün sonra tekrarla.İnşallah Allah gönlüne göre verir.Slm kizlar adetime daha var 5 gun gibi testim pozitifmi
Rabbim rahmetiyle muamele etsin hepimize.ins hepimiz icin hayirli olan neyse o olsun.ben cok seviyorum ikiz cocuklari ama ya nasip kismet.bu ay 4.klomen dr.son 2 kaldi olmazsa asilama dedi.cok zor bi surec gercekten.dr.gidiyosun gelen herkes hamile.hamilemisin dediklerinde hayir demek zor.insanlarin nedenlerine cvp vermek zor.bizi ancak biz anlayabiliyoruz.ikimizdede bi sorun yok.sorun olmadiginami sevinsem sorun olmadigi halde olmadiginami uzulsem bilemiyorum bazen.var ddemekki bi vakti saati napalim bekliycez artik.İnşallah cnm teşekkür ederim. Çok haklısın gerçekten şimdi hamile kalmak ayrı dert,doğacağı güne kadar sağlıklı olsun telaşı ayrı dert.Rabbim yardım etsin bizlere.İnşallah bu ay çabaların boşa çıkmamıştır ve sağlıklı bir gebelik yaşarsınKlomende ikiz şansı çokmuş belli mi olur belki ikizlerim olacak diye konu açarsın
Nasıl yani son zamanlarda ki ilişki ne demek yaniİnşallah bu ay yüzün güler canım.Birde duyduğum kadarıyla son zamanlardaki ilişkide kimyasala sebepmiş birde buna dikkat et canım gerçi ben dikkat ettim ama belli mi olur.Biz önlemimizi alalımda içimiz rahat olsun.Güzel haberlerini bekleyeceğim
Rabbim rahmetiyle muamele etsin hepimize.ins hepimiz icin hayirli olan neyse o olsun.ben cok seviyorum ikiz cocuklari ama ya nasip kismet.bu ay 4.klomen dr.son 2 kaldi olmazsa asilama dedi.cok zor bi surec gercekten.dr.gidiyosun gelen herkes hamile.hamilemisin dediklerinde hayir demek zor.insanlarin nedenlerine cvp vermek zor.bizi ancak biz anlayabiliyoruz.ikimizdede bi sorun yok.sorun olmadiginami sevinsem sorun olmadigi halde olmadiginami uzulsem bilemiyorum bazen.var ddemekki bi vakti saati napalim bekliycez artik.[/QUOTE
Amin cnm inşallah.Bende ikiz bebeklere bayılıyorum.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.Gerçekten bu süreç çok zor,hiç kimse seni anlamıyor ve boş,seni üzen düşüncesiz yorumları yok mu? Olsun cnm bugünede şükür diyelim ve umudumuzu yitirmeyelim.Eminim Allah bizim içinde hayırlı bir kapı açacaktır.Ben bu ay tamamen ümidimi yitirmişken bu kimyasal gebelik bile bana ümit oldu.Çünkü bu şekilde en azından hamile kalabileceğimi öğrendim.Sende inanmaya devam et canım.Mutluluk yakın
Rabbim rahmetiyle muamele etsin hepimize.ins hepimiz icin hayirli olan neyse o olsun.ben cok seviyorum ikiz cocuklari ama ya nasip kismet.bu ay 4.klomen dr.son 2 kaldi olmazsa asilama dedi.cok zor bi surec gercekten.dr.gidiyosun gelen herkes hamile.hamilemisin dediklerinde hayir demek zor.insanlarin nedenlerine cvp vermek zor.bizi ancak biz anlayabiliyoruz.ikimizdede bi sorun yok.sorun olmadiginami sevinsem sorun olmadigi halde olmadiginami uzulsem bilemiyorum bazen.var ddemekki bi vakti saati napalim bekliycez artik.[/QUOTE
Amin cnm inşallah.Bende ikiz bebeklere bayılıyorum.Rabbim gönlümüze göre versin inşallah.Gerçekten bu süreç çok zor,hiç kimse seni anlamıyor ve boş,seni üzen düşüncesiz yorumları yok mu? Olsun cnm bugünede şükür diyelim ve umudumuzu yitirmeyelim.Eminim Allah bizim içinde hayırlı bir kapı açacaktır.Ben bu ay tamamen ümidimi yitirmişken bu kimyasal gebelik bile bana ümit oldu.Çünkü bu şekilde en azından hamile kalabileceğimi öğrendim.Sende inanmaya devam et canım.Mutluluk yakın
Banada bugün dediler canım.Yani adete bikaç gün kala şüphelenmeye başladığında ilişki olursa bebek tutunamadan düşebilirmiş canım.Ama doğruluğu nedir bilemedim.Hoş ben bunu duymadan öncede dikkat ederdim adete yakın ilişkiyi keserdim.Kendimce bir önlem ama gerçekliği tartışılırNasıl yani son zamanlarda ki ilişki ne demek yani
Hmm o yüzden anladım canım yok bende yumurta dönemini atlatırım sonra olmaz daha beklerim 2 hafta :)Banada bugün dediler canım.Yani adete bikaç gün kala şüphelenmeye başladığında ilişki olursa bebek tutunamadan düşebilirmiş canım.Ama doğruluğu nedir bilemedim.Hoş ben bunu duymadan öncede dikkat ederdim adete yakın ilişkiyi keserdim.Kendimce bir önlem ama gerçekliği tartışılır
Canım ovulasyon testini denedin mi hiç?Oda yardımcı olabilirHmm o yüzden anladım canım yok bende yumurta dönemini atlatırım sonra olmaz daha beklerim 2 hafta :)
O değil yarın son gün ovilasyon günü yani diye görünüyor takvimde
Bir kez denemiştim ama anlamadim diye kullanmadım:) çöpe gitti öyle böyle ne zaman denediysem takip edip tutuyor ama kimyasal oldu 2 si biride düşük olmuştu ama o uzun yoldan dolayı olduCanım ovulasyon testini denedin mi hiç?Oda yardımcı olabilir
İlk ay bende çok anlamamıştım sonra alıştım cnm.Gerçi benim testi kullanmamın 5. Ayında oldu gebelik.Ama en azından artık eşime ilk aylardaki gibi 2 günde bir hadi hadi deyip adamı ayartmaya çalışmıyorum:)çift çizgi günü birde silik çizgi çıktığı gün peşinden koşuyorum,diğer zamanlar bırakıyorum adamın peşiniBir kez denemiştim ama anlamadim diye kullanmadım:) çöpe gitti öyle böyle ne zaman denediysem takip edip tutuyor ama kimyasal oldu 2 si biride düşük olmuştu ama o uzun yoldan dolayı oldu
:) iyi yapıyorsun bende düzenli olduğunu düşündüğüm ıicn ovilasyon haftası olur genelikle ilk defa bu ay kendiliğinden böyle ilerledi eşim kendisi düşünüyor artık sağolsun:) oda baba olmak istiyor artık inşallah en kısa zamanda gelir artıkİlk ay bende çok anlamamıştım sonra alıştım cnm.Gerçi benim testi kullanmamın 5. Ayında oldu gebelik.Ama en azından artık eşime ilk aylardaki gibi 2 günde bir hadi hadi deyip adamı ayartmaya çalışmıyorum:)çift çizgi günü birde silik çizgi çıktığı gün peşinden koşuyorum,diğer zamanlar bırakıyorum adamın peşini