2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

:) iyi yapıyorsun bende düzenli olduğunu düşündüğüm ıicn ovilasyon haftası olur genelikle ilk defa bu ay kendiliğinden böyle ilerledi eşim kendisi düşünüyor artık sağolsun:) oda baba olmak istiyor artık inşallah en kısa zamanda gelir artık
İyi olmuş hep biz hep biz nereye kadar azıcıkta onlar çaba göstersin:)İnşallah bu ay eşinin şansına çabalarınız boşa çıkmaz:anneadayı::KK200:

İyi olmuş hep biz hep biz nereye kadar azıcıkta onlar çaba göstersin:)İnşallah bu ay eşinin şansına çabalarınız boşa çıkmaz:anneadayı::KK200:
Ay inşallah ya gerçekten bu ay o çok çabaladı üstüne düştü:) hayırlısı bakalım sağlıklı olsun artık ne zaman gelirse gelsin biz üstümüze düşen ı yapalım da gerisi yavrularımıza kalmış:)

Son 5 gun kaldi.belirti aramiyim diyorum kendimde ama dunden beri atesimi olcuyorum normalde 36.4 ten yukari cikmayan atesim 36.8 36.9 cikiyo.baktigin zaman disardan atesim yok ama derece bu sonuclari veriyo hep.
Öyle anlaşılıyor demi ateşle gebe olunca ateş yukseeliyor benim daha 12 gün var bata :))) pazardan beri beklemeye çekildim artık görevimi yerine getirip

Son 5 gun kaldi.belirti aramiyim diyorum kendimde ama dunden beri atesimi olcuyorum normalde 36.4 ten yukari cikmayan atesim 36.8 36.9 cikiyo.baktigin zaman disardan atesim yok ama derece bu sonuclari veriyo hep.
Canım ümitlenme ama ben bu ay kasık ağrım çok olunca acile gitmiştim.Orada ateşim dışarıdan belli olmadığı halde 37 lerdeydi,bende o bir belirti diye duymuştum.İnşallah hamilesindir cnm:KK200:

Iyidir canım valla ne yapım zaman geçmiyor öyle sıkıcı sonbahar havasından durgun geçiyor bat bekliyorum heyecanla
Hakkında hayırlısı olsun canım,güzel haberlere ihtiyacımız var.Evet ya kış geliyor zaman artık durmaya başladı sanki.Bugün bende aynı şeyleri hissettim kendime bir uğraş edinsem iyi olacak.:KK49:

Hakkında hayırlısı olsun canım,güzel haberlere ihtiyacımız var.Evet ya kış geliyor zaman artık durmaya başladı sanki.Bugün bende aynı şeyleri hissettim kendime bir uğraş edinsem iyi olacak.:KK49:
Aynen ya bende gidip ip flaan alcam örgü yapcam:) bebek için birşeyler yapmaya çalışcam erkek kizin giyebileceği ortak renkde

Aynen ya bende gidip ip flaan alcam örgü yapcam:) bebek için birşeyler yapmaya çalışcam erkek kizin giyebileceği ortak renkde
En güzeli canım yoksa bat dı sat dı derken sonumuz ii değil :)Bende örgüden hiç anlamıyorum ya ben naapsam acaba işe girecektim ondanda vazgeçtim tekrar düşük olur diye korkuyorum.

X