Anladım canım bat ne zamandı seninEvet canim is yerinde cok kullanmam gerekiyor gelistirmek icin gidiyorun
13-14 agustos canim.Anladım canım bat ne zamandı senin
Az kalmış canım hayırlısı bakalım13-14 agustos canim.
Merhaba canım iyiyim.Bir yandan bat yaklaştıkça acaba mı soruları ile uğraşıyorum bi yandan kışlık yiyecek hazırlama ile kafayı dağıtmaya çalışıyorumMerhabaaa kızlar nasılsınız
Iyi yapıyorsun canım hazirlamakla kışlık yiyecekleri:) kolay gelsin evet cumaya kadar beklim dedim bakalım inşallah hissetikleriniz çıkar sen ne yapıyorsun bat ne zamanMerhaba canım iyiyim.Bir yandan bat yaklaştıkça acaba mı soruları ile uğraşıyorum bi yandan kışlık yiyecek hazırlama ile kafayı dağıtmaya çalışıyorumSen nasılsın ne yaptın merak ettim seni baktım cumaya kadar beklicem demişsin.Allah sabır versin cumaya kadar cnm.Birşeylerle oyalanmaya çalış,zaman daha kolay geçer ama benim içimdeki his bu sefer bebeğin seni bırakmayacak diyor
13-14 agustos canim.[/QUOT
:)Aynen az kaldi bakalim. Bekliyorum heyecanla hayirlisi artik
hakkimizda hayirlisi olsun canim.bunun bi sebebi olmasi lazim doktora muhakkak sor.Kızlar yine olmadi ya adet kanaması başlıyor yavaş yavaş kimyasal oldu yine artık bu ay bir rahim filmi çekmek şart oldu
Evet ya 2 oldu internetten bakıyorum hiç bir nedeni yok falan filan of enfeksiyon geçirilen rahatsızlar diyor ama öyle birşey yoktu ki sadece yumurtlama dönemi havuza gitmiştim acaba orda enfeksiyon falan mı kaptım ya guido gitmeme arasinda da kalmıştım o günhakkimizda hayirlisi olsun canim.bunun bi sebebi olmasi lazim doktora muhakkak sor.
Evet ya 2 oldu internetten bakıyorum hiç bir nedeni yok falan filan of enfeksiyon geçirilen rahatsızlar diyor ama öyle birşey yoktu ki sadece yumurtlama dönemi havuza gitmiştim acaba orda enfeksiyon falan mı kaptım ya guido gitmeme arasinda da kalmıştım o gün
Evet belli bir nedeni yokmus bende baktim.ama arastirilmasi lazim yinede.bilmedigin bi problem var belki ondan oluyodur.dra ikinci bu olusu dersen bence zaten sebebini arastirir.Evet ya 2 oldu internetten bakıyorum hiç bir nedeni yok falan filan of enfeksiyon geçirilen rahatsızlar diyor ama öyle birşey yoktu ki sadece yumurtlama dönemi havuza gitmiştim acaba orda enfeksiyon falan mı kaptım ya guido gitmeme arasinda da kalmıştım o gün
Özel de falan mı yapılıyor yoksa şimdi bir yerde sordum kimyasal gebelik grubunda erkeklerden dolayı çok oluyormuş sperm testi yapması lazım esimin hiç yapmamıştı onun da şart oldu artık ona göre oda ilaç kullanır bari inan insan resmen piskolojikmen çöküyor insanCanim vicdanin rahat olsun. Havuzdan enfeksiyon kapsan mantar falan olur hissederdin. Ben dis gebelik gecirdikten sonra rahim filmi cektirdim. Hic korkulacak birsey yok. Uyaniktim ustelik narkoz falan almadim. Bence cektir aklin rahat eder
Rahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu. Ben rahim filmini ozelde cektirdim. Esim de sperm testini yaptirdi. Ikisinde de sorun yok ama bekliyoruz bakalim.Özel de falan mı yapılıyor yoksa şimdi bir yerde sordum kimyasal gebelik grubunda erkeklerden dolayı çok oluyormuş sperm testi yapması lazım esimin hiç yapmamıştı onun da şart oldu artık ona göre oda ilaç kullanır bari inan insan resmen piskolojikmen çöküyor insan
Kaç para canım rahim filmi özelde evlilik icn sene geçmesi lazım değil demiRahmin edebiliyorum ne kadar uzuldugunu. Ben rahim filmini ozelde cektirdim. Esim de sperm testini yaptirdi. Ikisinde de sorun yok ama bekliyoruz bakalim.
Canim ben acibademde 700 kusur liraya yaptirdim gecen sene kasimda. Yok hayir benim evliligimin uzerinden sadece 1 yil gecmisti. Onunla hic ilgisi yokKaç para canım rahim filmi özelde evlilik icn sene geçmesi lazım değil demi
Tamam canım çok tessekkür ederimCanim ben acibademde 700 kusur liraya yaptirdim gecen sene kasimda. Yok hayir benim evliligimin uzerinden sadece 1 yil gecmisti. Onunla hic ilgisi yok