2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Hafta sonu hiç bir yere çıkmak istemiyorum siz ne yapıyorsunuz normalde hiç bir pazar evde oturmam :/ bu haftada erken bitse bende ikinci betayı versem
Canim ben dis gebelik gecirirken oyleydim. Iki gunde bir kan verip tum gun yatiyordum. Sen ikinci beta icin neyi bekliyorsun. Iki gun sonra mi vereceksin. Adetinin gecmesini bekliyorsun. Artacak senin ki

Yook canisi yapmadım daha korkuyorum :) bir hafta oyuzden bekliyim diyorum cuma yaparım hayırlısıyla birşey olmazsa kayıplar olunca insan diken üstünde oluyor canım ya
Bak elini karnina koy ve bebeginin orda olduguna inan.konus onunla onu cok ozledigini gelmesini ne kadar istedigini anlat.ana rahmine dustukten sonra aranizdaki bag sayesinde seni duyar emin ol.ona iyi enerji yolla.yap bunu rahatlicaksin ve sana iyi gelicek emin ol.

Bak elini karnina koy ve bebeginin orda olduguna inan.konus onunla onu cok ozledigini gelmesini ne kadar istedigini anlat.ana rahmine dustukten sonra aranizdaki bag sayesinde seni duyar emin ol.ona iyi enerji yolla.yap bunu rahatlicaksin ve sana iyi gelicek emin ol.
Yapıyorum akşamları veya bazen arada elimi koyup konuşuyorum hayırlısı herşeyin inşallah annesi ni bu sefer bırakmicak bana cuma günün hurmetine güzel haberler vercek yawrum

Vericek tabi annesi.bak birden aklima senin kizin olucak diye dogdu:super:
Inşallah teyzesi inşallah yawrum beni bırakmicak güçlü çıkıcak bende rüyamda o testi yapmadan görmüştüm gerçek gibiydi ilk defa kız cocugu doğuruyordum gerçek gibiydi o kadar güzeldi ki allahım sesimi duyyuordur dualarımı duyyuordur inşallah

In
Inşallah teyzesi inşallah yawrum beni bırakmicak güçlü çıkıcak bende rüyamda o testi yapmadan görmüştüm gerçek gibiydi ilk defa kız cocugu doğuruyordum gerçek gibiydi o kadar güzeldi ki allahım sesimi duyyuordur dualarımı duyyuordur inşallah
Insallah saglikla alacaksin bebegini kucagina

X