Canim ben dis gebelik gecirirken oyleydim. Iki gunde bir kan verip tum gun yatiyordum. Sen ikinci beta icin neyi bekliyorsun. Iki gun sonra mi vereceksin. Adetinin gecmesini bekliyorsun. Artacak senin kiHafta sonu hiç bir yere çıkmak istemiyorum siz ne yapıyorsunuz normalde hiç bir pazar evde oturmam :/ bu haftada erken bitse bende ikinci betayı versem
Hadi ins.mujdeli haberi sendende aliriz.Kizlar hep belim tatli tatli agriyor
Insallah ama bunlar ayni zaman adet belirtisi deHadi ins.mujdeli haberi sendende aliriz.
Seninkisi ins bebis belirtisi olur canim.uzulme bu ay olmazsa diger ay olur.Insallah ama bunlar ayni zaman adet belirtisi de
Haberler sende.bugun ilacimi aldim yarin baslicam nasipse bakalim.oburgun ancak randevu buldum doktora gidince kontrole ne zaman gidecegimi soyler.Nasıl gidiyor ne yapıyorsunuz:)
Hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize bende beklemedeyim işte cumaya kadar beklicem artık:)Haberler sende.bugun ilacimi aldim yarin baslicam nasipse bakalim.oburgun ancak randevu buldum doktora gidince kontrole ne zaman gidecegimi soyler.
Test yaptinmi bi daha hicHadi hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay güzel haberler verirsin bize bende beklemedeyim işte cumaya kadar beklicem artık:)
Yook canisi yapmadım daha korkuyorum :) bir hafta oyuzden bekliyim diyorum cuma yaparım hayırlısıyla birşey olmazsa kayıplar olunca insan diken üstünde oluyor canım yaTest yaptinmi bi daha hic
Bak elini karnina koy ve bebeginin orda olduguna inan.konus onunla onu cok ozledigini gelmesini ne kadar istedigini anlat.ana rahmine dustukten sonra aranizdaki bag sayesinde seni duyar emin ol.ona iyi enerji yolla.yap bunu rahatlicaksin ve sana iyi gelicek emin ol.Yook canisi yapmadım daha korkuyorum :) bir hafta oyuzden bekliyim diyorum cuma yaparım hayırlısıyla birşey olmazsa kayıplar olunca insan diken üstünde oluyor canım ya
Yapıyorum akşamları veya bazen arada elimi koyup konuşuyorum hayırlısı herşeyin inşallah annesi ni bu sefer bırakmicak bana cuma günün hurmetine güzel haberler vercek yawrumBak elini karnina koy ve bebeginin orda olduguna inan.konus onunla onu cok ozledigini gelmesini ne kadar istedigini anlat.ana rahmine dustukten sonra aranizdaki bag sayesinde seni duyar emin ol.ona iyi enerji yolla.yap bunu rahatlicaksin ve sana iyi gelicek emin ol.
Vericek tabi annesi.bak birden aklima senin kizin olucak diye dogduYapıyorum akşamları veya bazen arada elimi koyup konuşuyorum hayırlısı herşeyin inşallah annesi ni bu sefer bırakmicak bana cuma günün hurmetine güzel haberler vercek yawrum
Inşallah teyzesi inşallah yawrum beni bırakmicak güçlü çıkıcak bende rüyamda o testi yapmadan görmüştüm gerçek gibiydi ilk defa kız cocugu doğuruyordum gerçek gibiydi o kadar güzeldi ki allahım sesimi duyyuordur dualarımı duyyuordur inşallahVericek tabi annesi.bak birden aklima senin kizin olucak diye dogdu
Insallah saglikla alacaksin bebegini kucaginaInşallah teyzesi inşallah yawrum beni bırakmicak güçlü çıkıcak bende rüyamda o testi yapmadan görmüştüm gerçek gibiydi ilk defa kız cocugu doğuruyordum gerçek gibiydi o kadar güzeldi ki allahım sesimi duyyuordur dualarımı duyyuordur inşallah
Inşallah canım sen neler yapıyorsunIn
Insallah saglikla alacaksin bebegini kucagina
Ben gunduz is aksam ingilizce kursu takiliyorum canim. Heyecanla bu ayi bekliyorum isteInşallah canım sen neler yapıyorsun
Ingiliz ce kursuna neden gidiyorsun iş için falan mı yoksaBen gunduz is aksam ingilizce kursu takiliyorum canim. Heyecanla bu ayi bekliyorum iste
Evet canim is yerinde cok kullanmam gerekiyor gelistirmek icin gidiyorunIngiliz ce kursuna neden gidiyorsun iş için falan mı yoksa