2018 de anne olmak isteyenler burda mı :)

Benin esim hastanede calisiyo orda 6 ayda olmazsa oyle gidersin gibi bisey demisler oda oyle diyo.neyse ben elimden geleni yapiyimde icim rahat yani.
Anladım canım ne kadar erken yapsa o kadar iyi aslında erkekler çekiniyor ama bu konularda:) allahdan benim eşim öyle değil valla ne yapardım daha bilmiyorum zaten üzüntü üstüne üzüntü

Anladım canım ne kadar erken yapsa o kadar iyi aslında erkekler çekiniyor ama bu konularda:) allahdan benim eşim öyle değil valla ne yapardım daha bilmiyorum zaten üzüntü üstüne üzüntü
Bende oyle diyorum ama cok da ustelemiyorum ters tepmesin diye.bugun basladim bu 3.ay klomenle yarin bi gidiyim doktora bakalim ne diycek.

Evet ya 2 oldu internetten bakıyorum hiç bir nedeni yok falan filan of enfeksiyon geçirilen rahatsızlar diyor ama öyle birşey yoktu ki sadece yumurtlama dönemi havuza gitmiştim acaba orda enfeksiyon falan mı kaptım ya guido gitmeme arasinda da kalmıştım o gün
gulasor noldu canm? adete mi döndü yoksa?

Evet rahim filmi için neler yapılması lazım acaba evliliğinden bir kaç sene geçmesi lazım değil demi istediğimiz zaman yapabilir miyiz
mesajları şimdi okudum.
ben 2 yıldır bebek peşinde koştuğum için hemen hemen herşeyi yaptırdım.
rahim filmi de çekildim.
sperm testi de yaptrdık eşime.
yumurtlama tedavileri filan, klomen iğne vs çok şey.
ayrıca doğal yolla sperm kalitesi ve yumurta kalitesi vs hepsi.
rahat ol.
bu süreçlerden geçerken hamile kalan da çok.
ama rahim filmini çektirip iyi bir doktora görünün mutlaka. gecikmeyin canm tekrarlayan birşey oldu ise bu.

mesajları şimdi okudum.
ben 2 yıldır bebek peşinde koştuğum için hemen hemen herşeyi yaptırdım.
rahim filmi de çekildim.
sperm testi de yaptrdık eşime.
yumurtlama tedavileri filan, klomen iğne vs çok şey.
ayrıca doğal yolla sperm kalitesi ve yumurta kalitesi vs hepsi.
rahat ol.
bu süreçlerden geçerken hamile kalan da çok.
ama rahim filmini çektirip iyi bir doktora görünün mutlaka. gecikmeyin canm tekrarlayan birşey oldu ise bu.
Evet canım kimyasal oldu yine anlamadim niye böyle oluyor hiç bir bilgim de yok eşim bi sperm testi yapsın bende rahim filmi cektircem artık yapcak birşey yok yada doğal yolları da denerim esim sperm testi yaptıkdan sonra çünkü benim kötü hanım hiç sağlıklı beslenmem sebze meyve hiç tüketmem benimde kendime iyi bakmm lazim

Evet canım kimyasal oldu yine anlamadim niye böyle oluyor hiç bir bilgim de yok eşim bi sperm testi yapsın bende rahim filmi cektircem artık yapcak birşey yok yada doğal yolları da denerim esim sperm testi yaptıkdan sonra çünkü benim kötü hanım hiç sağlıklı beslenmem sebze meyve hiç tüketmem benimde kendime iyi bakmm lazim
evett testleri yaptırın sonrasında sağlıklı beslenme çok önenli gerçekten.
biraz böyle kalite artırcı besinler tüketirsiniz, olacaktr yakın zamanda yani.
rahim filmi için belli süre yok. sadece adet olunca randevu alıyorsun 8. güne filan veriyorlar.

Hic belirti yok.sadece sol kasigimda inceden bir agri varla yok arasi.kahve leke oldu.bat 12 agus.gebelikmidirki

X