- 13 Mart 2017
- 1.069
- 611
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya nasip değilmiş inşallah en güzel zamanda gelir inanıyorum sabrın sonu selamettir .. bende karmakarisiyim kan değerim 2 günde bir artış göstercek mi onun korkusunu yaşıyorum.Dune kadar hic agrim yoktu.bu sabah agrilarim basladi ve leke gelmeye basladi.bu ayda nasip degilmis.
Ins artar canimda sen bize umut olursun.agrim com fazla gecen ay boyle opmadiydi igneden dolayi belkide bilmiyorum.Hadi ya nasip değilmiş inşallah en güzel zamanda gelir inanıyorum sabrın sonu selamettir .. bende karmakarisiyim kan değerim 2 günde bir artış göstercek mi onun korkusunu yaşıyorum.
Igneden olabilir belki evet inşallah canım inşallah valla insan korkuyor kan testi tekrarlamaya tekrar 2 katına çıkmamışsa diye o yüzden bir hafta beklicem sabırlaIns artar canimda sen bize umut olursun.agrim com fazla gecen ay boyle opmadiydi igneden dolayi belkide bilmiyorum.
Bekle gecen sefer yukselmeyince adet olmustun zaten dimiIgneden olabilir belki evet inşallah canım inşallah valla insan korkuyor kan testi tekrarlamaya tekrar 2 katına çıkmamışsa diye o yüzden bir hafta beklicem sabırla
Evet 2 katına yükselmemişti battan 3 gün sonra adet oldum o yüzden bu sefer bir hafta beklicem eğer adet falan olmazsam kan vercemBekle gecen sefer yukselmeyince adet olmustun zaten dimi
Oyle yap bencede ama hafif kanaman bile olsa dr git hemen basta mudahele edebiliyolar.Evet 2 katına yükselmemişti battan 3 gün sonra adet oldum o yüzden bu sefer bir hafta beklicem eğer adet falan olmazsam kan vercem
Kan değerlerim 2 katına çıkarsa zaten önüne geçerim ama kimyasal olursa önüne geçemem inşallah bu sefer herşey yolunda giderOyle yap bencede ama hafif kanaman bile olsa dr git hemen basta mudahele edebiliyolar.
Test al yap bence varsa gebelik kesinlikle çıkarsabah baya bi agrim oldu ama gecti simdi.tam anlamiylada adet oldum sayilmaz.hem rengi pembe hem cok az.yerlesme falandir diye dusunmek istemiyorum.ama kesilirsde yada boyle devam ederse ne yapmam gerekir acaba.
Bakalim yarinda boyle olursa oyle yaparim.agri cok siddetliydi ve bianda kesildi.Test al yap bence varsa gebelik kesinlikle çıkar
Tamam canım haber edersin senin için dua edicem inşallah hamilesindirBakalim yarinda boyle olursa oyle yaparim.agri cok siddetliydi ve bianda kesildi.
Ya nasip ya kismet.bu cok dusuk bi ihtimal ama ne biliyim aklimada geldi iste birdenTamam canım haber edersin senin için dua edicem inşallah hamilesindir
Hayırlısı olsun canım bu aya iyi hazırlan dediğin gibi soğan suyu iç çok kişi hamile kaldı ben normal hayatımda da doğan sevmedigim için suyunu cesaret edip içemem direk kusuyorum benim mide herşeye hemen kalkıyor sevmedigimGulasor62 Adet oldugum bugun itibariyle kesinlesti canim.5.gun klomen kullanicam yine.yeni ay yeni umutlar.bu ay sogan suyu iciyim diyorum bide
Hayırlısı olsun canım bu aya iyi hazırlan dediğin gibi soğan suyu iç çok kişi hamile kaldı ben normal hayatımda da doğan sevmedigim için suyunu cesaret edip içemem direk kusuyorum benim mide herşeye hemen kalkıyor oyle canim hayirlisi.
Ins canin benin ins.sen umut olursun ins bize.Zaman da geçmiyor sanki bana kaç gündür:)
Dün göğüslerde sertlik oluştu ve şişlik sanki belirtiler yeni başlıyor bugün de öyle adet günüm bugün demek yeni yeni çıkıyor belirtiler inşallah bebeğim annesini bırakmicak her dakika dua ediyorum
grup da bizden başka kimse yok sankiIns canin benin ins.sen umut olursun ins bize.
Olsun sen burda olmaya devam edersen bende burdayim bebisini kucagina aldigini duymadanda gitmem ins.grup da bizden başka kimse yok sanki