- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Sagol canimsin bende senin hamile oldugunu duyana kadar burda olcam hepOlsun sen burda olmaya devam edersen bende burdayim bebisini kucagina aldigini duymadanda gitmem ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimsin bende senin hamile oldugunu duyana kadar burda olcam hepOlsun sen burda olmaya devam edersen bende burdayim bebisini kucagina aldigini duymadanda gitmem ins.
Sagol canim benim en kisa zamanda bu dileklerimiz gerceklesir ins.Sagol canimsin bende senin hamile oldugunu duyana kadar burda olcam hep
AminSagol canim benim en kisa zamanda bu dileklerimiz gerceklesir ins.
Ben 29 yasindayim.ve kutahyada oturuyorum.O kadar konuşuyoruz hiç yaşını nerde oturduğunu bilmiyorum :) ben büyük muyum acaba :)
SenBen 29 yasindayim.ve kutahyada oturuyorum.
haha bende 29 istanbul da bendeBen 29 yasindayim.ve kutahyada oturuyorum.
Yasitiz demekkihaha bende 29 istanbul da bende
AynenYasitiz demekki
Çok tesekur ederim canım benim inşallah rabbim herkese nasip etsinKizlar ben de buradayim. Insallah saglikla digacak canim bebegin. Insallah bizlerde bu guzel haberi alicaz
GunaydinGünaydın kızlar
Gunaydiiin kizlar. Benim BAT 14 agustos. Sizce en erken ne zaman test yaosam dogru sonuc verir. Yoksa adetimin gecmesini bekleyeyim miGunaydin
Valla gecmesi en dogru olan.ama sabredemiycem diyosan 2 ile 3 gun kala sonuc alanda var.Gunaydiiin kizlar. Benim BAT 14 agustos. Sizce en erken ne zaman test yaosam dogru sonuc verir. Yoksa adetimin gecmesini bekleyeyim mi
Bir daha ki aya artik kuzum senin icin. Ben de bekliyorum ama yok sanirim. Goguslerim acimaya basladi bile. Regl olucam yine sanirimBu arada benim bat da 4 eylul artik
Nasip kismet napalim elden gelen birsey yok.olana kadar yilmak yok.Bir daha ki aya artik kuzum senin icin. Ben de bekliyorum ama yok sanirim. Goguslerim acimaya basladi bile. Regl olucam yine sanirim
Bencede en güzeli adet gününün geçmesini beklemek sabredemiyoruz ama en doğrusu..Bir daha ki aya artik kuzum senin icin. Ben de bekliyorum ama yok sanirim. Goguslerim acimaya basladi bile. Regl olucam yine sanirim