- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.441
Ahh canımm aynı durumdayım ve buna alışırken neler çektim nelerKızlar benim bebeklerimden biri ultrason da maşallah hep hareketli diğeri hep sakin pek hareket etmiyor. Bi sorun olabilir mi? Sizdede böyle olan varmı ?
Benimde aynı şekilde hatta drlarda biri çok yaramaz diyor bende kafaya çok takıyorum diğeri hep durgun hatta hep sırtı dönük daha cinsiyetini bile netleştiremedikKızlar benim bebeklerimden biri ultrason da maşallah hep hareketli diğeri hep sakin pek hareket etmiyor. Bi sorun olabilir mi? Sizdede böyle olan varmı ?
Canım henüz hissetmiyorum erken bence. İlkinde 20. Haftada hissetmiştim.fadiming canım ya senle aynıyız nerdeyse sen bişey hissediyomusun daha erken gerçi belki senin ikinci hamilelik olduğu için hissetmeye başlamıştırsın bende henüz tık yok
Günaydın kızlar.. aranıza yeni katıldım... Ne var ne yok diye göz gezdirirken buraya takıldım... Allah nasip kısmet ederse inşallah ben de 2018' in ikiz annelerinden biri olacağım Allah'ın izniyle :)
Ankara'da doğum yapacak olanlar var mı aramızda acaba?
Oy.. cok gecmis olsun canim.. ögretmenmisin? Aman üsütme.. dikkat et.. bol portakal mandalin ye...Ben bugün çok halsizim hasta gibiyim okulda zaman doldurmaya çalışıyorum okuldada kustum..
Evet canım öğretmenim. Sağolasın. Valla üşüttük heralde eve zor attım kendimi. Yatıyorum şimdiOy.. cok gecmis olsun canim.. ögretmenmisin? Aman üsütme.. dikkat et.. bol portakal mandalin ye...
Ayy sabah Müge akşam Esra Erol ağlamaktan helak ettiler beni aman neler oluyor ya
İnş hiçbir sıkıntı olmaz güzel düşünelim güzel olsunKizlar bugun detayli vardi. Pasalarin bobrek büyümesi var ikisndede. Doktorlar takip etcez. Erkeklerde sık sorulen.bi durum onemli degil dedi ama canim cok sıkıldı. Onun dışında hersey normal sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?