• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar vajinayla bacağımın birleştiği yer de ara ra batma ve sızlama oluyor tam olarak yerini kestiremiyorum da ama sizdede varmı böle durumlar??
Bende o ağrının peşine çiban çıktı :( inşallah öyle birşey olmaz çok kötü hala iyileşmedi

Kizlar bugun detayli vardi. Pasalarin bobrek büyümesi var ikisndede. Doktorlar takip etcez. Erkeklerde sık sorulen.bi durum onemli degil dedi ama canim cok sıkıldı. Onun dışında hersey normal sukur

Canim benim.. insallah bi sknti cikmaz.. böbrekleri calisiosa insallah sorun olmaz.. sk görülen demis ya doktor.. kac gram olmus tosbisler...? Biz dua edelim insallah biseycik olmaz pasalarimiza..

Ya kızlar şimdi dikkat ettim benim göbek deliğimin içi kararmış sanki :110: çok derindi benim göbek deliğim baya çıkmaya başlamış yukarı doğru :anneadayı: ama bi kenarı kararık sanki kafama takıldı şimdi :işsiz: normal mi değilmi

Ya kızlar şimdi dikkat ettim benim göbek deliğimin içi kararmış sanki :110: çok derindi benim göbek deliğim baya çıkmaya başlamış yukarı doğru :anneadayı: ama bi kenarı kararık sanki kafama takıldı şimdi :işsiz: normal mi değilmi

Cooook normal... benimde öyle... ilerleyen haftalarda daha belirgin olup etrafi kizarabilir..

Geceler şimdiden zor geçiyor kızlar uyku muyku kalmadı bende.. doğumdan sonra 2 dk uyuyacak zaman bulunmayacak muhtemelen ama bu hamilelikte bi türlü uyuyamıyoruummm:KK43:

Kontrolümüz bugün öğleden sonra, şimdiden iyi dileklerinize teşekkür ederim:KK15:

Canim benim.. insallah bi sknti cikmaz.. böbrekleri calisiosa insallah sorun olmaz.. sk görülen demis ya doktor.. kac gram olmus tosbisler...? Biz dua edelim insallah biseycik olmaz pasalarimiza..

Insallah normale doner en kisa zmanda :) bir suru teyzesi var ona dua eden cok sukur. 300 gram filan olmus ikiside.

Geceler şimdiden zor geçiyor kızlar uyku muyku kalmadı bende.. doğumdan sonra 2 dk uyuyacak zaman bulunmayacak muhtemelen ama bu hamilelikte bi türlü uyuyamıyoruummm:KK43:

Kontrolümüz bugün öğleden sonra, şimdiden iyi dileklerinize teşekkür ederim:KK15:

Bende ayni durumdayim ne gece ne gunduz yok. Ikizler rahat biraksa kizim durmuyor. Tek tesllimiz iyi olmalari

Bende ayni durumdayim ne gece ne gunduz yok. Ikizler rahat biraksa kizim durmuyor. Tek tesllimiz iyi olmalari
Aynen öyle canım, ben uyuyamadığımda onlar da uyuyamıyor sanki öyle hissediyorum. daha anne karnında uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum bebeklerin :-)
Yatacağım zaman konuşuyorum onlarla, bakın şimdi gece oldu hepimiz uyuyacağız oyun vakti bitti diyorum:-)
Belki doğunca faydası olur:KK53:

Aynen öyle canım, ben uyuyamadığımda onlar da uyuyamıyor sanki öyle hissediyorum. daha anne karnında uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum bebeklerin :-)
Yatacağım zaman konuşuyorum onlarla, bakın şimdi gece oldu hepimiz uyuyacağız oyun vakti bitti diyorum:-)
Belki doğunca faydası olur:KK53:

Ay iyi fikirmis canım :) hic aklima gelmemisti. Cok hoşuma gitti. :sampiyon::sampiyon: kizimda hic becermedim ben uyku egitimini 2.5 yasindan sonra geceleri uyudu. O valte kadar hep gece beslenmesi devam etti. Ikizlerde gece beslenmesi nasil ayarlicam hic bilmiyorum.

Ay iyi fikirmis canım :) hic aklima gelmemisti. Cok hoşuma gitti. :sampiyon::sampiyon: kizimda hic becermedim ben uyku egitimini 2.5 yasindan sonra geceleri uyudu. O valte kadar hep gece beslenmesi devam etti. Ikizlerde gece beslenmesi nasil ayarlicam hic bilmiyorum.
Genelde şöyle bi baktım inceledim, ikizlerle ilgili en yorucu kısım uyku düzenleri ve uyku eğitimleriymiş. O yüzden öğrenme sürecini anne karnında başlatmaya karar verdim. Sonuçta beni duyabiliyorlar, söylediklerime tepki verebiliyorlar. Doğdukları zaman da aynı cümleyi aynı tonlamayla söylersem belki uyku vaktinin geldiğini anlamalarına yardımcı olmuş olurum:halay:

Tabi uyku seremonisi de oluşturucam ama bu da bi parça destek olur belki uyku eğitimlerine:KK51:

Sen yine tecrübelisin kızını büyütmüş kaç yaşına getirmişsin, ben tamamen acemi balık modunda olurum gibime geliyor:-)

Geceleri benimde uykum bölünüyor.. saglik olsun diyorum napalim canlarim.. Allah baska dert vermesin.. böylelikle uykusuzluga simdiden alistiriliyoruz fena mi yani:KK68:
Cennet bosa analarin ayaklarinin altinda degil..:KK36:

Kizlar 8+2 deyim ama bugun coc sisim odem oldum cok ve bu zamana kadar 3 kilo almisim sizdede boyle seyler oluyomu kenximi cok kotu hissediyorum

Back