• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Kızlar benim bebeklerimden biri ultrason da maşallah hep hareketli diğeri hep sakin pek hareket etmiyor. Bi sorun olabilir mi? Sizdede böyle olan varmı ?
Ahh canımm aynı durumdayım ve buna alışırken neler çektim neler:anne::anne:
Sağdaki bebeğim maşallah kıpır kıpır hem ultrasonda öyle hem de hareketlerini hissederken öyle.. ama diğer bebişi hissedemiyorum diye sürekli yüreğim ağzımda gezdim. Kalp atışı da diğerine göre daha yavaş. Ama çok şükür bu sağlıkla ilgili bi sıkıntı değilmiş, muhtemelen o yapı olarak daha sakin olacak kardeşine göre:emir_bebek::emir_bebek:
Gecenin bi yarısı o gün hiç hareketini hissetmesim diye ağlaya ağlaya hastaneye gitmişlişim bile var:KK53:
Artık alıştım. Bir gün boyunca hiç hareketini hissedemesem bile ertesi sabah uyandığımda minicik bir günaydın geliyor içeriden:nazar::nazar:

Kızlar benim bebeklerimden biri ultrason da maşallah hep hareketli diğeri hep sakin pek hareket etmiyor. Bi sorun olabilir mi? Sizdede böyle olan varmı ?
Benimde aynı şekilde hatta drlarda biri çok yaramaz diyor bende kafaya çok takıyorum diğeri hep durgun hatta hep sırtı dönük daha cinsiyetini bile netleştiremedik:110:

fadiming fadiming canım ya senle aynıyız nerdeyse sen bişey hissediyomusun daha erken gerçi belki senin ikinci hamilelik olduğu için hissetmeye başlamıştırsın bende henüz tık yok

fadiming fadiming canım ya senle aynıyız nerdeyse sen bişey hissediyomusun daha erken gerçi belki senin ikinci hamilelik olduğu için hissetmeye başlamıştırsın bende henüz tık yok
Canım henüz hissetmiyorum erken bence. İlkinde 20. Haftada hissetmiştim.
Ben şimdileri hareketsiz bebeği takıyorum kafama eşimde sağolsun rahatlatacağına acaba otizm falan mı dedi beni iyice panikletti :(

Benimde soldaki sağdakine göre hem daha büyük hem daha hareketli hemde daha kuvvetli :) sağdaki kızımı çok hissedemiyordum bu haftaya kadar ama bu hafta sanki oda baya kuvvetlendi :) bu arada ikizlerde hep biri daha zayıf ve daha sakin oluyor

Günaydın kızlar.. aranıza yeni katıldım... Ne var ne yok diye göz gezdirirken buraya takıldım... Allah nasip kısmet ederse inşallah ben de 2018' in ikiz annelerinden biri olacağım Allah'ın izniyle :)
Ankara'da doğum yapacak olanlar var mı aramızda acaba?

Günaydın kızlar.. aranıza yeni katıldım... Ne var ne yok diye göz gezdirirken buraya takıldım... Allah nasip kısmet ederse inşallah ben de 2018' in ikiz annelerinden biri olacağım Allah'ın izniyle :)
Ankara'da doğum yapacak olanlar var mı aramızda acaba?

Canim hayirli olsun.. kac haftaliksin? Hosgeldin aramiza..
tabiiki var.. jeliboni jeliboni mesela... :-) sana yardimci olucaktir :-)

Günaydın mutlu huzurlu bol tekmeli bir hafta olsun :anneadayı: daha doğurmadan annelik duygularını depreştiren rabbime şükürler olsun:dua: anne olmadan anlamazsın dediklerini yaşıyorum ben şuan kızlar :110: yıllardır Müge Anlıyı izlerim hiç etkilenmezdim olaylardan şimdi başlıyorum ağlamaya biz evlatlarımızı bukadar kötü insanlardan nasıl koruyucaz diye endişelenip ağlıyorum :cry:

Günaydın mutlu huzurlu bol tekmeli bir hafta olsun :anneadayı: daha doğurmadan annelik duygularını depreştiren rabbime şükürler olsun:dua: anne olmadan anlamazsın dediklerini yaşıyorum ben şuan kızlar :110: yıllardır Müge Anlıyı izlerim hiç etkilenmezdim olaylardan şimdi başlıyorum ağlamaya biz evlatlarımızı bukadar kötü insanlardan nasıl koruyucaz diye endişelenip ağlıyorum :cry:

Günaydın güzel ikiz anneleri :KK25:

Yarın kontrolüm var bugünden heyecanla bekliyorum, insan nasıl özlüyor içindeki minnakları dimi yaa? Halbuki sürekli içimde, benimleler.. ama görmeyince özlüyorum işte napiyim:KK68:

PembeHelvam PembeHelvam yardımcı olurum tabi osay3 osay3 ben Ankara Başkent Hastanesine gidiyorum sen nerede takip ediliyorsun? Kaç haftalıksın? Tek yumurta mı çift yumurta mı ikizler? Aydınlat bizi:-)

Dmrz Dmrz jeliboni jeliboni

Zaten aglama modundayim .. hormonlar sagolsun :KK70: hic öyle duyusal seylr izleyemem.. duymiyimde en iyisi.. hazirda bekleyen gözyaslarim
Var.. :KK70:

jeliboni jeliboni hadi bakalim hayirli haberle gel canim.. bakalim tobisler uslu uslu büyüyüp kilo almislar mi.. cikolatalar yarasin insallah:KK70:

Ben bugün çok halsizim hasta gibiyim okulda zaman doldurmaya çalışıyorum okuldada kustum..

Kizlar bugun detayli vardi. Pasalarin bobrek büyümesi var ikisndede. Doktorlar takip etcez. Erkeklerde sık sorulen.bi durum onemli degil dedi ama canim cok sıkıldı. Onun dışında hersey normal sukur

Dmrz Dmrz jeliboni jeliboni

Zaten aglama modundayim .. hormonlar sagolsun :KK70: hic öyle duyusal seylr izleyemem.. duymiyimde en iyisi.. hazirda bekleyen gözyaslarim
Var.. :KK70:

jeliboni jeliboni hadi bakalim hayirli haberle gel canim.. bakalim tobisler uslu uslu büyüyüp kilo almislar mi.. cikolatalar yarasin insallah:KK70:
Ayy sabah Müge akşam Esra Erol ağlamaktan helak ettiler beni aman neler oluyor ya :KK61:
jeliboni jeliboni hadi bakalım güzel haberlerle gel yarın canım kaç gr olmuş tosbikler bakalım :KK37:

Kızlar vajinayla bacağımın birleştiği yer de ara ra batma ve sızlama oluyor tam olarak yerini kestiremiyorum da ama sizdede varmı böle durumlar??

Back