- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.421
Ben salı gün girmiştim eve daha çıkmadım yarın sabahada arkadaşlar gelecekler kahvaltıya akşama anca giderler yarında çıkmam evden valla sıkıldım artıkDmrz Valla ben de tüm gün dışardaydım öyle yorulmuşum ki resmen pilim bitti, eve gelip kıyafetlerimle devrildim salona yatıyorum..
o eski halimden eser yok şimdi şarkısı benden sizlere gelsin.. enerjim hiç eskisi gibi değil, hemencecik yoruluyorum.. bi işe başlıyorum iki dkda yaparım diyorum bitirmem iki saat sürüyor
Geöen canım poğaça çekti, önceden yarım saatte pişirir yerdim, bu defa 3 saat sürdü, yapmayı bitirdim yemeye mecalim kalmadı
Valla ilerleyen zamanlardakü halimizi düşünemiyo um canım.. çok sıkıldıysan eşinle gidin bi parka hafif yürüyüş yapın olmaz mı bi hava almış olursun. Ben öyle günlerce dışarı çıkmadığımda en azından sitenin parkına inip bi nefes alıyordum, çok ev insanı olmadığım için :))Ben salı gün girmiştim eve daha çıkmadım yarın sabahada arkadaşlar gelecekler kahvaltıya akşama anca giderler yarında çıkmam evden valla sıkıldım artıkwatsaptan gruplarıma sarıyorum millete laf yetiştiriyorum ay sorma bende öğlene kadar anca evi toparlayıp süpürüyorum, akşama kadarda yemek yapıyorum ayy ne çok iş yaptım diyorum sonra şöyle bi bakıyorum anca 2kap yemek yapmış oluyorum
Canım hamile yastığının bir tarafından dikişini sokup tüm içindeki elyafı çıkar içine de seni rahatsız etmeyecek şey ile doldur. Boşa gitmesin yastık ve rahatlıkSağol canım inşallah biran önce normale dönerimbu gece birşey fark ettim ben 3gecedir Yatağa yatınca başlıyorum öksürmeye ve sabaha kadar uyuyamıyordum. Bu gece salonda yattım hiç öksürmedim 3gibi uyanıp yatağıma geldim Yen’i diktirdiğim hamile yastığıma sarılıp yattığım an öksürmeye başladım yarım saat sonra benim kafa dank etti elyaf alerjim var benim bütün yorganım yastığım pamuk o yüzden ve hamile yastığım kocaman bir insan boyu elyaf hemen odadan çıkardım şimdi anca anca kesildi öksürüğüm ama çokda rahattı ya napıcam bilmiyorum
Yazını okuyunca bayağı güldüm çünkü geçen gün ki halimi gördüm. is yerinde sabahın erken saatlerinde ayy yarın kahvaltı etmeden gelin ben börek yapayım dedim gaza gelipDmrz Valla ben de tüm gün dışardaydım öyle yorulmuşum ki resmen pilim bitti, eve gelip kıyafetlerimle devrildim salona yatıyorum..
o eski halimden eser yok şimdi şarkısı benden sizlere gelsin.. enerjim hiç eskisi gibi değil, hemencecik yoruluyorum.. bi işe başlıyorum iki dkda yaparım diyorum bitirmem iki saat sürüyor
Geöen canım poğaça çekti, önceden yarım saatte pişirir yerdim, bu defa 3 saat sürdü, yapmayı bitirdim yemeye mecalim kalmadı
Aramızda 1 gün var. Bendede oluyor ara ara sürekli değil ama. Akşamları daha şiş oluyor karnım sabahları rahatımKızlar karnım çok sertleşiyo taş gibi alt tarfta öle dokunulmuyo akşamları daha da gerginleşiyo sizinde böle mi karnınız sertmi.şimdiden böyle son aylara doğru napıcam
Aynen evdeki yavrularda ilgi istiyor. Tam uzanıyorsun wcden annee bittiii sesi geliyorValla bence ilk hamileligi yasayan hatunlar hic sikayet etmesin bizim icindr yatin valla.Bugun azzcik uyuyum dedim benum zilli kafama cikti... anne olunca hamile olsan bile dinlenemiyorsun.
Ahahhaha evet canım kendimizi hamilelik önceki halimizle kıyaslıyoruz. Hele ki sen bizden daha ileri haftadasın, biz şimdiden bu haldeyiz :)) seninde mi ikiz? Ocak şubat farketmez gel hep bekleriz bizim gruba daYazını okuyunca bayağı güldüm çünkü geçen gün ki halimi gördüm. is yerinde sabahın erken saatlerinde ayy yarın kahvaltı etmeden gelin ben börek yapayım dedim gaza gelipakşamüstü 4 den sonra ben niye böyle birşey dedim şimdi diye beni nasıl pişmanlık sardı anlatamam eve geldim yemek yiyip böreği yapmam geceyi buldu kaç saatte yaptım
Kızlar ben Allah nasip ederse ocak annesiyim. ocak anneleri grubuna yazıyorum diye sizin gruba dalmışım yanlışlıklahepinize selamlar iyi akşamlar
Sağolasın canım Allah hepimizin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :) yok benim birtanecik :) hamileliğimi öğrendiğimde pek bir heveslenmiştim ikiz diye ama bizimkisi tek :)Ahahhaha evet canım kendimizi hamilelik önceki halimizle kıyaslıyoruz. Hele ki sen bizden daha ileri haftadasın, biz şimdiden bu haldeyiz :)) seninde mi ikiz? Ocak şubat farketmez gel hep bekleriz bizim gruba da
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :) şimdi tam kaç haftalıksın sen?Sağolasın canım Allah hepimizin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :) yok benim birtanecik :) hamileliğimi öğrendiğimde pek bir heveslenmiştim ikiz diye ama bizimkisi tek :)
ben çok şükür 31. Hafta içindeyim şuan canım :) geri sayım başladı ama seninde 2 tane olunca benim 22 haftalık hallerine benzemez çok daha ağırlasmışsındır benim o haftalardaki hallerime göre. ben şuan kendimi külçe gibi hissediyorumAmin canım hepimiz inşallah sağlıkla kavuşalım yavrularımıza :) şimdi tam kaç haftalıksın sen?
Biz de hamile olduğumu öğrendiğimde tek kalp atışı duymak için doktora gittik, doktor duydu dinletti. Sonra burda bi tane daha var dedişok olduk tabiki.. tek yumurta ikizi olmuş yavruşlarım
Aynen canım ben de oturduğum yerden şuan çok rahat kalkamıyorum :) şimdiden 9 kilo aldım.. Allah sonumuzu hayretsin :))ben çok şükür 31. Hafta içindeyim şuan canım :) geri sayım başladı ama seninde 2 tane olunca benim 22 haftalık hallerine benzemez çok daha ağırlasmışsındır benim o haftalardaki hallerime göre. ben şuan kendimi külçe gibi hissediyorumoturdum mu kalıyorum :)
Olsun biraz daha fazla sıkıntı cekeceksin tek gebeliklere göre ama tek seferde iki kuzun olacak harika birşey maşallahAynen canım ben de oturduğum yerden şuan çok rahat kalkamıyorum :) şimdiden 9 kilo aldım.. Allah sonumuzu hayretsin :))
Aman yapabildiğimiz kadar yaparız akşama kadar artık napalımValla ilerleyen zamanlardakü halimizi düşünemiyo um canım.. çok sıkıldıysan eşinle gidin bi parka hafif yürüyüş yapın olmaz mı bi hava almış olursun. Ben öyle günlerce dışarı çıkmadığımda en azından sitenin parkına inip bi nefes alıyordum, çok ev insanı olmadığım için :))
Yarın önce bi makinaya atıp yıkayacağım canım olmazsa boşaltıp pamukla dolduracağız canım görüştüm bugün görümcemle ay ziyan edemem o rahatlığı zaten :)Canım hamile yastığının bir tarafından dikişini sokup tüm içindeki elyafı çıkar içine de seni rahatsız etmeyecek şey ile doldur. Boşa gitmesin yastık ve rahatlık
Bende yarın için arkadaşları kahvaltıya çağırdım şimdi gözümde bi büyüyor sabah nasıl hazırlıcam diyeYazını okuyunca bayağı güldüm çünkü geçen gün ki halimi gördüm. is yerinde sabahın erken saatlerinde ayy yarın kahvaltı etmeden gelin ben börek yapayım dedim gaza gelipakşamüstü 4 den sonra ben niye böyle birşey dedim şimdi diye beni nasıl pişmanlık sardı anlatamam eve geldim yemek yiyip böreği yapmam geceyi buldu kaç saatte yaptım
Kızlar ben Allah nasip ederse ocak annesiyim. ocak anneleri grubuna yazıyorum diye sizin gruba dalmışım yanlışlıklahepinize selamlar iyi akşamlar
Öyle canım bakalım aynı anda iki oğluş + bir koca = pert jeliboniOlsun biraz daha fazla sıkıntı cekeceksin tek gebeliklere göre ama tek seferde iki kuzun olacak harika birşey maşallah
Ohh maşallah valla hamarat yetiştirmişsin demekkiAman yapabildiğimiz kadar yaparız akşama kadar artık napalımeşim eve gelip yemek yiyince ben o koltuğa bi çakılıyorum bidahada kalkamıyorum bırak çıkıp bi tur atmayı çay meyve gibi herşey eşime ait oluyor ben uyuyup uyanıp yiyip içiyorum bu akşam ben uyurken puding yapmış hamarat kocam tabi bulaşıkları sabah ben hallediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?