• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ah canim benim.. cok gecmis olsun.. hormonlar gercekten tüm vücudu alt üst edebiliyo.. rabbim sifalar versin..
Sağol canım inşallah biran önce normale dönerim :dua: bu gece birşey fark ettim ben 3gecedir Yatağa yatınca başlıyorum öksürmeye ve sabaha kadar uyuyamıyordum. Bu gece salonda yattım hiç öksürmedim 3gibi uyanıp yatağıma geldim Yen’i diktirdiğim hamile yastığıma sarılıp yattığım an öksürmeye başladım yarım saat sonra benim kafa dank etti:KK48: elyaf alerjim var benim bütün yorganım yastığım pamuk o yüzden ve hamile yastığım kocaman bir insan boyu elyaf :kızgın: hemen odadan çıkardım şimdi anca anca kesildi öksürüğüm:halay: ama çokda rahattı ya napıcam bilmiyorum :işsiz:

Sağol canım inşallah biran önce normale dönerim :dua: bu gece birşey fark ettim ben 3gecedir Yatağa yatınca başlıyorum öksürmeye ve sabaha kadar uyuyamıyordum. Bu gece salonda yattım hiç öksürmedim 3gibi uyanıp yatağıma geldim Yen’i diktirdiğim hamile yastığıma sarılıp yattığım an öksürmeye başladım yarım saat sonra benim kafa dank etti:KK48: elyaf alerjim var benim bütün yorganım yastığım pamuk o yüzden ve hamile yastığım kocaman bir insan boyu elyaf :kızgın: hemen odadan çıkardım şimdi anca anca kesildi öksürüğüm:halay: ama çokda rahattı ya napıcam bilmiyorum :işsiz:

Ah canim benim ya kiyamam...
özel diktir pamukla doldurt icini..
Careler tükenmez :-)
Cok rahat oluyo evet emzirme
Yastigi... bence
Özel diktirt ve icini ona
Göre doldurt...

Kizlar geldimmmm..
cok sükür sonuclarimtemiz cikti.. doktor hic bi sorun görmedi elhamdulillah..
kilo aliminida normal gördü.. 9 kg arti gözüküyorum suanda böyle devam dedi..
bi önlem amacli demir hapi yazdi.. demirim
Düsük degil suanda ama artik düsmeye baslayabilir dedi.. ikiz gebelikte birden düsüyor bide dedi.. ona baslatti..

Onun disinda cok sükür pitirciklarimda iyilerdi :KK68:
Allahim hepimize hep saglikli güzel haberler almayi nasip etsin..
dualariniz icin cok tsk ederim.. Allah sizinde yüzünüzü her daim güldürsün..:KK200:

Kizlar geldimmmm..
Düsük degil suanda ama artik düsmeye baslayabilir dedi.. ikiz gebelikte birden düsüyor bide dedi.. ona baslatti..

dualariniz icin cok tsk ederim.. Allah sizinde yüzünüzü her daim güldürsün..:KK200:
çok şükür canım iyi geçmesine sevindim

Kizlar geldimmmm..

Hoşgeldin canım ohh çok sevindim her şey hep böyle iyi ve olumlu gitsin inşallah :)
Bebişlerin de iyi olmasına sevindim. Kaç çıktı şeker kan değerlerin?

Kizlar geldimmmm..

Canim senin adina sevindim. Hep boyle mutlu haberler duyalım insallah.

Hoşgeldin canım ohh çok sevindim her şey hep böyle iyi ve olumlu gitsin inşallah :)
Bebişlerin de iyi olmasına sevindim. Kaç çıktı şeker kan değerlerin?

Amin insallah canisi..
bana 50mg'lik ölcü uygulandi..
Aclik 68
1 saat sonra 94 cikti canim..
bidaha bakilmadi.. doktorum normal dedi..
Darisi basina..

Sanirim 2 hafta bogazimi tutmam ise yaradi :KK70:
Yoksa bilirsin ekmeksiz nutella yerimm ben..:kk77:

Kizlar geldimmmm..

Gözün aydın canım kaç haftalik oldun bende merak ediyorum bebislerimi ne durumdalar diye daha 10 gun var kontrolüme inşallah ikiside benimledir ikisinin kalp atışını duysaydım rahatlardım

Amin insallah canisi..
bana 50mg'lik ölcü uygulandi..
Aclik 68
1 saat sonra 94 cikti canim..
bidaha bakilmadi.. doktorum normal dedi..
Darisi basina..

Sanirim 2 hafta bogazimi tutmam ise yaradi :KK70:
Yoksa bilirsin ekmeksiz nutella yerimm ben..:kk77:
BEn de gitmeden yediklerime dikkat edeyim bari canım, yoksa hergün tatlı çikolata fora bende de :dondurma:

Kontrolüm salı günü, gidince hatırlatıcam doktoruma :)

Kizlar geldimmmm..

Gözünüz aydın hep böyle devam inş

Gözün aydın canım kaç haftalik oldun bende merak ediyorum bebislerimi ne durumdalar diye daha 10 gun var kontrolüme inşallah ikiside benimledir ikisinin kalp atışını duysaydım rahatlardım

Ben 23 haftaligim canim..
baslarda cok cabuk büyüyolar ya.. eller kollar ayaklar.. allahim hayirlisiyla saglikla kavusalim insallah hepimiz.. Allah bu yolda kimseyi bekletmesin.. hayirlisini ihsan eylesin..

BEn de gitmeden yediklerime dikkat edeyim bari canım, yoksa hergün tatlı çikolata fora bende de :dondurma:

Kontrolüm salı günü, gidince hatırlatıcam doktoruma :)

Hatirlat canim.. sanada 23 den sonra yapar testi..
mutlaka dikkat et.. :-)

Kızlar karnım çok sertleşiyo taş gibi alt tarfta öle dokunulmuyo akşamları daha da gerginleşiyo sizinde böle mi karnınız sertmi.şimdiden böyle son aylara doğru napıcam:KK12:

Hafta sonu rehaveti çökmüş buralara yada herkes dışarılarda herhalde :işsiz: ben salı gün girmiştim eve daha hiç çıkmadım çok sıkıldım evde ama hiç halimde Yok giyinip çıkmaya :işsiz: pijamalarımla bi otarafa bi butarafa devrilip duruyorum :hasta::ruh:

Back