- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #1.461
Bende o ağrının peşine çiban çıktıKızlar vajinayla bacağımın birleştiği yer de ara ra batma ve sızlama oluyor tam olarak yerini kestiremiyorum da ama sizdede varmı böle durumlar??
Ay inşallah allah korusun canım sana da geçmiş olsunBende o ağrının peşine çiban çıktıinşallah öyle birşey olmaz çok kötü hala iyileşmedi
Kizlar bugun detayli vardi. Pasalarin bobrek büyümesi var ikisndede. Doktorlar takip etcez. Erkeklerde sık sorulen.bi durum onemli degil dedi ama canim cok sıkıldı. Onun dışında hersey normal sukur
Geçmiş olsun aman ne acır oBende o ağrının peşine çiban çıktıinşallah öyle birşey olmaz çok kötü hala iyileşmedi
Ya kızlar şimdi dikkat ettim benim göbek deliğimin içi kararmış sankiçok derindi benim göbek deliğim baya çıkmaya başlamış yukarı doğru ama bi kenarı kararık sanki kafama takıldı şimdi normal mi değilmi
Canim benim.. insallah bi sknti cikmaz.. böbrekleri calisiosa insallah sorun olmaz.. sk görülen demis ya doktor.. kac gram olmus tosbisler...? Biz dua edelim insallah biseycik olmaz pasalarimiza..
Geceler şimdiden zor geçiyor kızlar uyku muyku kalmadı bende.. doğumdan sonra 2 dk uyuyacak zaman bulunmayacak muhtemelen ama bu hamilelikte bi türlü uyuyamıyoruummm
Kontrolümüz bugün öğleden sonra, şimdiden iyi dileklerinize teşekkür ederim
Aynen öyle canım, ben uyuyamadığımda onlar da uyuyamıyor sanki öyle hissediyorum. daha anne karnında uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum bebeklerinBende ayni durumdayim ne gece ne gunduz yok. Ikizler rahat biraksa kizim durmuyor. Tek tesllimiz iyi olmalari
Aynen öyle canım, ben uyuyamadığımda onlar da uyuyamıyor sanki öyle hissediyorum. daha anne karnında uyku düzenini oturtmaya çalışıyorum bebeklerin
Yatacağım zaman konuşuyorum onlarla, bakın şimdi gece oldu hepimiz uyuyacağız oyun vakti bitti diyorum
Belki doğunca faydası olur
Genelde şöyle bi baktım inceledim, ikizlerle ilgili en yorucu kısım uyku düzenleri ve uyku eğitimleriymiş. O yüzden öğrenme sürecini anne karnında başlatmaya karar verdim. Sonuçta beni duyabiliyorlar, söylediklerime tepki verebiliyorlar. Doğdukları zaman da aynı cümleyi aynı tonlamayla söylersem belki uyku vaktinin geldiğini anlamalarına yardımcı olmuş olurumAy iyi fikirmis canım :) hic aklima gelmemisti. Cok hoşuma gitti.kizimda hic becermedim ben uyku egitimini 2.5 yasindan sonra geceleri uyudu. O valte kadar hep gece beslenmesi devam etti. Ikizlerde gece beslenmesi nasil ayarlicam hic bilmiyorum.
Insallah normale doner en kisa zmanda :) bir suru teyzesi var ona dua eden cok sukur. 300 gram filan olmus ikiside.
Ayy canım günaydın içimi rahatlattın bian panik oldum Ne alaka diye gece gece korktum enfeksiyon falanmı diyeCooook normal... benimde öyle... ilerleyen haftalarda daha belirgin olup etrafi kizarabilir..
Tedavi ile mi hamile kaldin canim?Kizlar 8+2 deyim ama bugun coc sisim odem oldum cok ve bu zamana kadar 3 kilo almisim sizdede boyle seyler oluyomu kenximi cok kotu hissediyorum
Korkulcak bisii degil canim normalAyy canım günaydın içimi rahatlattın bian panik oldum Ne alaka diye gece gece korktum enfeksiyon falanmı diye
Günaydın kızlar nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?