- 2 Ağustos 2018
- 596
- 631
- 31
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.401
Tecrübeli arkadaşlar süt sağma makinası bize şart mı?
Arkadaşlar merhaba , benim ikizler 33 +3 de zorunlu geldiler dayanamadılar :) biz hastaneden çıktık fakat benimkiler tabi küvezdeler, biri 1.600 diğeri 1.800 küsür kiloları ciğer gelişimleri ve hayati fonksiyonlarında şükür ki hiç birşey yok, sadece sanırım kilolar için bekleyeceğiz , sütüm gelmeye başladı şimdi 4-5 saatte 1 beslemeye başlamışlar bakalım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar :
Teşekkür ederim canım inşallah, aynen sorun yok şükür ki biraz özlem çekeceğiz okadar :)Hayirli olsun canim bebeklerini en kisa sürede yanina alirsin insallahhic bi fonksiyonlarinda sıkıntı yoksa gerisi önemli değil
Sağlıkla gelsinler evlerineŞuanlık belli diil kilolar tamamlanınca inşallah çıkaracağız,
Yok hiç bir sıkıntı yoktu biri baş aşağı geldiği için sanırım o tetikledi :)
Anladım en azından gece 1 kere verilebılınır sut yetmezse mama hem doyarlar hemde gece biraz dinlenme olabilir. Mantıklı sagol arkadasımOnemli olan çok kucukken alışmamaları yoksa ben sanırım 3-4aylıkken falan vermiştim ilk biberonu etkilememişti. Ben aksam erken yatıyordum dinlenmek için mesela gece sagdıgım sutu eşim biberonla veriyordu. Bani gunde 1-2 sefer kullanılırsa sorun olmaz da her besin zamanı kullanılan belki sıkıntı yaratır
Ne demek içini gönlünü ferah tut , onlar da zamanında ve sağlıkla gelsinler inşallahSağlıkla gelsinler evlerine
Mesajın bana nasıl umut oldu anlatamam çok teşekkür ederim
Allah saglıkla kavuştursun canım. Kaderleri guzel olsunArkadaşlar merhaba , benim ikizler 33 +3 de zorunlu geldiler dayanamadılar :) biz hastaneden çıktık fakat benimkiler tabi küvezdeler, biri 1.600 diğeri 1.800 küsür kiloları ciğer gelişimleri ve hayati fonksiyonlarında şükür ki hiç birşey yok, sadece sanırım kilolar için bekleyeceğiz , sütüm gelmeye başladı şimdi 4-5 saatte 1 beslemeye başlamışlar bakalım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar :
Amin çok sağol canım, seninkilerin de inşallah dualar onlarlaAllah saglıkla kavuştursun canım. Kaderleri guzel olsun
Son adet tarihini baz aliyor dr umKizlar tup anneleri transfer gunune goremi dogum yaptınız yoksa adet tarihine giremi yani hangi haftalara göre dogumu hesapladilar ben daha 22 haftadayim ama doktor adet tarihime göre 24 bilemedim
Ara sıra değil canım benim hep var genelde sol ama arada sağdakide felaket ağrı yapıyorKizlar ya sizde kasik agrisi oluyor mu bende arasira sol kasigima sanci giriyor sonra 5 dakka sonra geciyor
Canim peki legen kemiginin asagisinda mi yoksa ust kisimlarda miAra sıra değil canım benim hep var genelde sol ama arada sağdakide felaket ağrı yapıyor
Canim peki legen kemiginin asagisinda mi yoksa ust kisimlarda mi bide progestran kulaniyormusun gunde kac tane aliyon kulaniyorsan
Aşağıda canım sezaryen kesik yeri var ya oranın sağı ve soluCanim peki legen kemiginin asagisinda mi yoksa ust kisimlarda mi
Ben 34 'ün içindeyim o dediklerin bende hep oluyo doktor sıkıntı yok diyo sancıca süreklilik olur diyo periyodik olarak ama yinede şöyle nst ye bağlar belki seniMerhaba arkadaslar. Bende 28 haftalik ikiz annesi olacagim insallah. Şu birkac gundur bebekler gobegimin ortasina toplaniyo sanki karnim sertlesiyor birkac dakika sonra yumusuyor. Bu cok nadir oluyordu ama su birkac gundur bu durum sıklaşti. Yarin randevum var telefonla doktoruma bildirdigimde magnezyuma baslatti. Progestan zaten kullaniyordum sabah aksam gunde 3 kereye cikartti ama cok korkuyorum. Bu durumlar normalmi yoksa bebekler geliyorum diye sinyalmi veriyor. Birde bugun hafif karnimin alt taraflarinda kisa sureli agrilarda olusmaya basladi. Ama sancinin nasil bisey oldugunu bilmedigim icin ne oldugunu anlayamadim. Haftasi ilerlemis hamile arkadaslar bana tecrubelerinizden yardimci olursaniz sevinirim.
Ben 34 'ün içindeyim o dediklerin bende hep oluyo doktor sıkıntı yok diyo sancıca süreklilik olur diyo periyodik olarak ama yinede şöyle nst ye bağlar belki seni
Umarım gelmezler canım ara ara Bendede oluyor ama önemli olan açılma kısalma rahim ağzında haber verirsin canım merak ederiz seniDün nstye baglandim sanci cikmadi. Zaten sancim yok ama sık sık karnimin ortasinda toplaniyolar sanki komple sertlesiyor. Insallah acilma falan yoktur. Cok korkuyorum erken gelecekler diye. Bugun randevum var bakalim ne diyecek.