- 4 Nisan 2018
- 433
- 261
- 44
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.381
Yada bole yapanlar nasıl yapıyor aklımda olan bir konuydu hepAllah yardımcın olsun canım. Emzirirdikten sonra mamayı biberonlamı veriyorsun eger biberonsa hangi marka bende oyle yapmayı dusunuyorum tam doysunlar
Benimkilerin 100 gr var fark ultrason gerçek ölçüm.deilki illaki sapmalar oluyo belki aynıdırlar kiloları bile farklıdır daha kilolulardir benim ilk kizim ölçümlerden 500 gr fazla doğmuştu yerleri kalmayınca sağlıklı ölçümler olmuyo siz aradaki farka takılmayın bemce doktorlarda takilmiyo fazla kilo almaları önemliMerhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeklerinden biri baş yukarı pozisyonuna geçmiş biri yan duruyormuş 1600 biri olmuş 1400 biri 31+5 deyiz aralarında 200 gr olması korkuttu beni sizde durumlar nasil
Merhaba bebişler kaç gunluk bilmiyorum ama bence biberonla vermeyin emmeyi etkilemeyin, cok kucukse 1cc lik biraz buyudulerse 5-10cclik şırınga ile verebilirsiniz. Biberon olarak aventte dr br brown da iyidir biz drbrown dar agızlı cam biberondan daha memnun kaldır 2yasındalar hala aynısını kullanıyoruzYada bole yapanlar nasıl yapıyor aklımda olan bir konuydu hep
Geçen gittiğimde 100 du 200 e cıktı canım doktor bişey demedi normal dedi ben bi tırstım canım bi arkadaş vardı 50 gr ma bilr sırrın yapmıştı doktoruBenimkilerin 100 gr var fark ultrason gerçek ölçüm.deilki illaki sapmalar oluyo belki aynıdırlar kiloları bile farklıdır daha kilolulardir benim ilk kizim ölçümlerden 500 gr fazla doğmuştu yerleri kalmayınca sağlıklı ölçümler olmuyo siz aradaki farka takılmayın bemce doktorlarda takilmiyo fazla kilo almaları önemli
Amin canim ilk başlarda cok kücük oldukları için memeyi tam kavrayamiyolardi cok zorluk çektik sezeryandan 5 gün sonra geldi sütüm sendede öyle olursa endişe etme ilk 15 gün gaz sancilari olmuyor ben avent biberon almistim büyük oldu baya dr browns aldirdim 125 ml yanlis hatirlamiyorsam onu veriyorum doymadiklarinda uyumuyor ağliyolar zaten canim simdi gündüzleri emzirmeye ağirlik veriyorum gece 2 kere gündüz de iki kere veriyorum ama sık sık emzirmeye calisiyorumAllah yardımcın olsun canım. Emzirirdikten sonra mamayı biberonlamı veriyorsun eger biberonsa hangi marka bende oyle yapmayı dusunuyorum tam doysunlar
Ya iste bende hem emen hem biberon alan bebeler duydum acaba biberon dan saglanan basarımı bu diye merak ettim de yoksa illaki emsinlerMerhaba bebişler kaç gunluk bilmiyorum ama bence biberonla vermeyin emmeyi etkilemeyin, cok kucukse 1cc lik biraz buyudulerse 5-10cclik şırınga ile verebilirsiniz. Biberon olarak aventte dr br brown da iyidir biz drbrown dar agızlı cam biberondan daha memnun kaldır 2yasındalar hala aynısını kullanıyoruz
Anladım canım Dr browns alıyım bende zayıf dogarlarsa diye tam doysunlar toparlasınlar istiyorum sagolasın canımAmin canim ilk başlarda cok kücük oldukları için memeyi tam kavrayamiyolardi cok zorluk çektik sezeryandan 5 gün sonra geldi sütüm sendede öyle olursa endişe etme ilk 15 gün gaz sancilari olmuyor ben avent biberon almistim büyük oldu baya dr browns aldirdim 125 ml yanlis hatirlamiyorsam onu veriyorum doymadiklarinda uyumuyor ağliyolar zaten canim simdi gündüzleri emzirmeye ağirlik veriyorum gece 2 kere gündüz de iki kere veriyorum ama sık sık emzirmeye calisiyorum
Gecmiş olsun canım bilgim yokBendede kan pıhtısı cikti kan sulandiriciya başladım sağ bacağım tıkalı başına benimki gibi bisey gelen oldumu son virajlardayım ama başına gelmeyen kalmadi her gün kendime.igne yapiyorum. Doğumdan sonrada tedavi görmem gerekiyomus
Onemli olan çok kucukken alışmamaları yoksa ben sanırım 3-4aylıkken falan vermiştim ilk biberonu etkilememişti. Ben aksam erken yatıyordum dinlenmek için mesela gece sagdıgım sutu eşim biberonla veriyordu. Bani gunde 1-2 sefer kullanılırsa sorun olmaz da her besin zamanı kullanılan belki sıkıntı yaratırYa iste bende hem emen hem biberon alan bebeler duydum acaba biberon dan saglanan basarımı bu diye merak ettim de yoksa illaki emsinler
Bence şart anneliğime yaptığım en büyük yatırım diyebilirim:) bikere süt üretimi arz talep sistemine dayanıyor yani bekadar emilirse/cekilirse okadar artıyor. Ancak ikiz bebeklerin emme refleksi tam gelişmediklerinden göğüsten az emiyorlar bu durumda bebeklerin gogusu bosaltamadıgı zaman sagarsanız hem ileri için st biriktirmiş olursunuz hemde süt üretimini desteklemiş. Şimdi 30-40cc içtiklerine bskmayın sonradan sömürüyorlar insanı ozaman buzluktaki sütler imdada yetişiyor. Öyleki ek gıdaya geçtiğimizde dondurucudaki anne sütünden yogurt mayalamışlığım var benim:)Tecrübeli arkadaşlar süt sağma makinası bize şart mı?
Ay maşallah maşallah sağlıkla evine getirmekte nasip olur inşallahArkadaşlar merhaba , benim ikizler 33 +3 de zorunlu geldiler dayanamadılar :) biz hastaneden çıktık fakat benimkiler tabi küvezdeler, biri 1.600 diğeri 1.800 küsür kiloları ciğer gelişimleri ve hayati fonksiyonlarında şükür ki hiç birşey yok, sadece sanırım kilolar için bekleyeceğiz , sütüm gelmeye başladı şimdi 4-5 saatte 1 beslemeye başlamışlar bakalım dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar :
İnşallah olmaz canım korkma,Ay maşallah maşallah sağlıkla evine getirmekte nasip olur inşallah
Ben bugün 34 haftalık oldum cuma günü doktora gittim bebeklerden biri 1400 diğeri 1630 kilodalar gelişimleri yavas o yüzden erken doğurmaktan korkuyorum
Sen ciğer geliştirici igne oldun mu canım
Doğumdan 1 gün önce 12 saat arayla vuruldu canımDoğumdan ne kadar önce vuruldu canım iğne
Şuanlık belli diil kilolar tamamlanınca inşallah çıkaracağız,Anladım canım çok sağol ne kadar kalicaklar hastanede belli mi
Neden erken doğum oldu ki bi sorun mu cikti