- 9 Nisan 2016
- 975
- 1.668
- 40
-
- Konu Sahibi marbling817
- #12.441
Amin cnm inşallah Rabbim hepimizi selamete çıkarsın.Hepsinin kendine göre artıları eksileri vardır kutlaka ama ben memnundum gazım ağri hepsinde oluyor ama onları görümce geçiyor allah herkese yardım etsin
Allah saglıkla buyutmeyi nasip etsin canım hayırlı olsunBen varım meleklere kavuşan 4 Eylül de 37+1 günlükken 2970 erkek 2260 kız bebeklerime kavuştum bugün kontrol vardı sarılık çıktı biraz dr riske atmamak için ışık veriyor. O kadwr güzeller sıcaklar masumlar anlatamam allah isteyen herkese nasip etsin emiyolar şükür bol su içiyorum genel anestezi aldim gazımı çıkaramadim lama yaptılarbu arada lohusalık depresyonu yaşiyorum sanırım bebekler ağladikça ben de ağliyorum umarım zamanla geçer. Dua edin de tez zamanda çıkalım hastaneden
Bende bugün doktora gittim pıhtıdan dolayı erken almasını istedim 36 yi doldurunca 36+3 gibi alcak ben artik dayanamıyorum zaten çok agirlastim peki kiloları tahmin edildiği gibimi oldu yoksa farklı mı cikti benimkiler 2400 şuan muhtemelen 2600 falan olacaklar doğumda ultrasonla uyumsuz olurlar diye korkuyorumBen varım meleklere kavuşan 4 Eylül de 37+1 günlükken 2970 erkek 2260 kız bebeklerime kavuştum bugün kontrol vardı sarılık çıktı biraz dr riske atmamak için ışık veriyor. O kadwr güzeller sıcaklar masumlar anlatamam allah isteyen herkese nasip etsin emiyolar şükür bol su içiyorum genel anestezi aldim gazımı çıkaramadim lama yaptılarbu arada lohusalık depresyonu yaşiyorum sanırım bebekler ağladikça ben de ağliyorum umarım zamanla geçer. Dua edin de tez zamanda çıkalım hastaneden
Bende dusunuyorum ama karar veremedim benimde bir olum var ve İkizler olacak allahım izni ileMerhaba arkadaşlar bend3 bisey danışacağım 5 yaşında kızım var şimdide ikizlerimi bekliyoruz. Kızımdan önce bi kaybim var yani bu 3. Sezeryanim olacak yavrularıma sağlıkla kavuşursam tüplerimi bağlatmak istiyorum yaşım 33 ama emin değilim iste çevremde bazısı baglat bagzisi ne olacağı belli olmaz diyor bosver diyor. Bana bi akıl verin hele bacilar
Benim yas 39 :)Bende dusunuyorum ama karar veremedim benimde bir olum var ve İkizler olacak allahım izni ile
Biberonu kestiniz mi peki? Evde annem ve kayınvalidem nöbetleşe gelip bakıyorlar. Onlara özellikle kayınvalideme nasıl anlatacağım bu durumu onu bilmiyorum, kaşıkla besleyelim eskisi gibi bana yardım edin dedim. Geceleri ne yapacağız diye sordu... sanki gece uykumuzu çok böler der gibiydi... sürecinizden bahseder misiniz?Gozun aydin olsun bebekler belirli araliklarla memeyi istemiyorlar benim kizlarda oyleydi ben pes etmedim mama vermedim gerekirse simdi delo gibi emiyorlar sanki ben biraktirmak istemisim gibi karanlikta emzirmeyi dene yada iyice acikmasini bekle pes etmemeye calis canim sabirli olman lazim
Suan hem emiyorlar hem biberon veriyorum ilk aylarda gece mama veriyordum 4 aydan sonra gelecelri mecbur kalmadikca mama vermedim uzun zamdirda gece mamayi biraktim. Memeyi biraktirmamak icin cok caba sarf ettim annem kizardi bana olsun kizin biraksin zorlama cocugu der dururdu basimda emmedigi surece mama vermedim bir. Sure sadece gece emdiler simdi sorun olmuyor akillari eriyor artik keyifle emiyorlar emzirme destek sistemi diye birsey var biberon beslenme hortumu takip yapiyorsun tavsiye ederim mutlaka dene ben cok gec ogrendim dene mutlaka ne kadarlik oldunuz?Biberonu kestiniz mi peki? Evde annem ve kayınvalidem nöbetleşe gelip bakıyorlar. Onlara özellikle kayınvalideme nasıl anlatacağım bu durumu onu bilmiyorum, kaşıkla besleyelim eskisi gibi bana yardım edin dedim. Geceleri ne yapacağız diye sordu... sanki gece uykumuzu çok böler der gibiydi... sürecinizden bahseder misiniz?
2 ay 22 günlükler şimdi. Benim annem halimden anlıyor da kayınvalidem sanırım biraz da içimi rahatlatmak adına(aslında tam tersi oluyor farkında değil) aman içmezlerse kendileri bilirler, herkes anne sütüyle mi büyüdü, bunca zaman verebildin öyle böyle, yeter diyor... emzirme destek sistemini ben de gördüm, ama onu da finger feeding yani parmakla besleme ile yapmamız gerekiyor biberonu unuttursana kadar. Öyle hijyenik şekilde bekleyeceklerini düşünmüyorum yardım edenlerin ne yazık ki Facebook’ta bir grupta damlatmaz silikon başlıklı alıştırma bardakları ile verin dediler. Bir de annem gelince yardıma Emzirme kampı yapacağım, şimdi kayınvalidem var, annem olmadan gerilirim beni de anlamazlar diye korkuyorum.Suan hem emiyorlar hem biberon veriyorum ilk aylarda gece mama veriyordum 4 aydan sonra gelecelri mecbur kalmadikca mama vermedim uzun zamdirda gece mamayi biraktim. Memeyi biraktirmamak icin cok caba sarf ettim annem kizardi bana olsun kizin biraksin zorlama cocugu der dururdu basimda emmedigi surece mama vermedim bir. Sure sadece gece emdiler simdi sorun olmuyor akillari eriyor artik keyifle emiyorlar emzirme destek sistemi diye birsey var biberon beslenme hortumu takip yapiyorsun tavsiye ederim mutlaka dene ben cok gec ogrendim dene mutlaka ne kadarlik oldunuz?
Oh maşallah insallah canım gorursun allahım nasip etsin hepimize.Kuzular bugün kontrolümüz vardı 33+4 uz bugun bebeklerimden biri 2100 biri 2200 gr olmuşlar rahim ağzım kapalıymış doğum gözükmüyo dedi doktor nts ye girdim oda iyi cikti inşallah 37 yi görürüz
Oh maşallah insallah canım gorursun allahım nasip etsin hepimize.
Benimkiler hem beni emiyor hem biberon turuyor hem de emzik emiyor :) hastanede kuvezde kaldiklarinda hemsireler oturttu bu sistemi. Sanirim ben tek basima basaramazsim. 2.5 aylik oldular hala ayni duzen devam ediyorMerhaba arkadaşlar bebeklerle zaman çok hızlı bol bol uyuyun dinlenin. Doğum yapan arkadaşlar biberon veriyor musunuz ben anne sütü ve mama veriyorım drum ısrarla biberon verme diyor kızım emmekte zorlanıyor kaşık ya da küçük bardağimiz var onunla veriyorum mamayı. Biberon versem emmeyi birakır mı bu şekilde çok zor oluyor
Merhaba arkadaşlar bebeklerle zaman çok hızlı bol bol uyuyun dinlenin. Doğum yapan arkadaşlar biberon veriyor musunuz ben anne sütü ve mama veriyorım drum ısrarla biberon verme diyor kızım emmekte zorlanıyor kaşık ya da küçük bardağimiz var onunla veriyorum mamayı. Biberon versem emmeyi birakır mı bu şekilde çok zor oluyor
Ben biberon ve emzik verip meme reddi yaşadım, sizin bebekleriniz sizi bırakmamış ama bırakabilirler de dikkat edin, bütün samimiyetimle diyebilirim ki biberonu ve emziği asla ve asla vermezdim böyle olacağını bilseydim. Kaşıkla ve enjektörlü beslemeye çalışıyorduk ilk haftalarda hep öyle devam ederdim bütün zorluğuna rağmen. Aman diyim uzak durun biberon ve emzikten. Ben medela calma kullandım, meme reddi yaşatmaz anne memesi gibi çekmeden süt gelmez diye pazarlanıyor ama sonuç ortada... lütfen bebeklerinizi ve özellikle kendinizi emzirme anındaki mutluluklardan mahrum etmeyin...B
Benimkiler hem beni emiyor hem biberon turuyor hem de emzik emiyor :) hastanede kuvezde kaldiklarinda hemsireler oturttu bu sistemi. Sanirim ben tek basima basaramazsim. 2.5 aylik oldular hala ayni duzen devam ediyor
Ben Yarın gidip gün alcam muhtemelen 24 eylül isticem artik dayanamıyorum iki kasığımda çok agriyo ikisi baş başa girmişler biri sağ kasigima diğeri sol kasigima dayanmış benim.domtor 38 ı görmek.istiyodu 3 gün once başka doktora gittim acaba aldırmak.istiyorum haksızlık mi yapiyorum onlara diye ama iyiki gitmisim doktor çocukların eşlerinin yaşlandığını soledi en doğru karar 36+3 Gibi almak.dedi yarın kendi doktoruma gidip solucem
Bende gün aldım canım 25 eylül salı günü inşallah allahin izniyle kazasız belasızBen Yarın gidip gün alcam muhtemelen 24 eylül isticem artik dayanamıyorum iki kasığımda çok agriyo ikisi baş başa girmişler biri sağ kasigima diğeri sol kasigima dayanmış benim.domtor 38 ı görmek.istiyodu 3 gün once başka doktora gittim acaba aldırmak.istiyorum haksızlık mi yapiyorum onlara diye ama iyiki gitmisim doktor çocukların eşlerinin yaşlandığını soledi en doğru karar 36+3 Gibi almak.dedi yarın kendi doktoruma gidip solucem
Canım bende kusmak ve nefes darlığı çok fazla midem beni mahvetti o yüzden alınsın istiyorumBide benim kızlar 2550 ve 2450 cıktı sizinkiler nekadar acaba biraz küçük geldiler bana 3 haftadır Resmen gram gram büyüyorlar çok az kilo almaya basladilar