2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Canim benim ikizler 7 aylık oldu kullanıyorum emzirme yastığı ama normal c şeklinde olanlardan diktim çok rahat tavsiye ederim ikiz emzirme yastığı hakkında fikrim yok ama büyükce c şeklinde bi yastık diktir emzirmede çok rahat ikisini emzirirsin
Evet mantikli dediginiz oda geliyor aklima digeri gercekten cok hantal duruyor ve yer kapliyor

senin icin cok sevindim canim :) Peki Ikiz Gebelikte Sezeryan sart mi oluyor ? Hem ilk seferden Hamile kalmak istiyorum hemde aslinda ikiz olmasindan korkuyorum, tek basima bakmaliyim hem Annem calisiyor hem Kayinvalidem yurtdisinda yasiyor :KK43:
Canım normal doğum yapan da var okumuştum forumda bana sezeryan olur dedi ama tamda belli değil şu an iş başa düşünce mecbur bakıp iyi canım benim yardım edendim cok olur da 1 yaşından sonra artı kendim bakarım diye düşünüyorum yani kaynanam bırakırsa:)

Bunu soylemek cok uzucu ama kalbi durmus olabilir dr çok çok acemi değilse ultrasonda sıkıntı olacağını sanmiyorum aynisini yasamasamda bos gebelik gecirdim bende bebeğin yolk kesesi vardı ama atim hiç olmamıştıbelkide oldu ve sonra durdu demişti dr um. hatta bu gebeligimde kısmen bu sebebten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun ve insallah bir yanlışlık olmuş olsun bebeğin seninle olsun insallah
İnşallah canım ama dediğin gibi de olmuş olabilir çünkü 7+1 de kendi doktoruma gitmiştim kontrole o görmüştü kalp atışını sadece duyamamıştık belki durdu bebeğimin kalbi :KK43: Allahım sabrını da verir inşallah cuma öğrenicem ne olduğunu umarım hayırlısı olur :KK43:

Kızlar bişey sorcam otomatik sallanan salıncaklar var ya ikizlerde baya rahat oluyo diyolar hem ana kucağı hem salıncak hemde mama masası olabiliyor ayrıca. Ağlama sesine duyarlı olanlarda var kendisi algılayıp sallıyormuş. Kullanan var mı aranızda ya da almayı düşünen hangi marka iyidir sizce?

Kizlar yardiminiz ihtiyacm var ani krap tarzi şiddetli sancilarniz oluyor mu kasiklarnizda benim dun gece oldu 2 saat sürdü nefes almak bile rahtsizlik veriyordu sizde oldu mu hic

Merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim dr um bebekleri salı günü almaya karar verdi 37+1 de yani. İkiz gebelikte daha fazla beklemenin anlamı yokmuş kız bebek 2570 erkek bebek 2729 olmuş 9 günde kız bebek 70 gr almiş yerlerinin çok daraldiğini söyledi kiloların -+200 gr oynayabilirmiş. Genel anesteziyle olucak. Dualarınızı eksik etmeyin hepimiz sağlıkla meleklere kavuşalım inş
Allah yardimci olsun sagsaglim birbirinize kavusursunuz insallah

Benim görümcem
Bende pert durumdayım karnım.aciyo içerden dışardan sanki yirtiliyo yarın kontrolüm var bence bebekler büyüdü eskisi gibi deilim taşıyamıyorum resmen
benimde 37 4 getim 38 bitecek sancım yok ama bende yürüyemiyorum kasığın sag tarafı çok acıyor yürüyemiyorum yatıyorum pazar suni sancı ile normal doğum deneyecekler ikisşde kız bebekler

Canim ben normal
Dogum yaptim.. üstelik 2. ikizimiz ters duruyordu... ve makattan geldi :)
Hic korkma.. normal dogum gibisi yok... cabuk toparlanman icin...
Saıl Allah razı olsun bende şimdiden sitres başlamıştı yinede ilk bebeğim sekız yıl sonra oldu tüp bebek felan denedık olmamıştı ilk kızım ıkı tasında bunlarda kuz normal kendilgınden oldu

İkiz bebekler doğumunun arası çokmu sürüyor normal doğum olacağı için normal doğum yapan fazla yok herkes sezeryan ile oluyorya

Merhaba kızlar bugün kontrolümüz vardı bebeklerinden biri baş yukarı pozisyonuna geçmiş biri yan duruyormuş 1600 biri olmuş 1400 biri 31+5 deyiz aralarında 200 gr olması korkuttu beni sizde durumlar nasil

Yok canım bende olmadi çok geçmiş olsun . Ah şu ikizleeeer bizi ne hale sokuyorlar değil mi. Benim bebekler tüm günümü alıyor . Emzirmek eziyet haline dönüşüyor bazen . İkisini bir emzirmek çok zor oluyor . Tek tek olunca da diğeri ağlıyor . Sen nasıl ayarliyorsun canım
Bende zorlaniyorum ama emzik veriyorum genelde birine ikisi agladigi zaman forma girmek degil tel elime alamiyorum butun gun yemek emzirmek uyutmakla geciyor

Merhaba arkadaslar ikiz vakimi cok zor emzir altini değiş uyut derken baya uzun oluyor üstelik yalnizda değilim ama ayri ayri uyaninca ikisinide tek halledebiliyorum bu arada aptamil premature mama veriyorum önce emziriyorum sonra mama doymuyolar sadece memeyle bugun 2 haftalik oldular göğus uclarim feci yaraydi bu arada cok sıkıntı cektim kremde sürdüm iyilesmedi madecassol aldim o biraz rahatlatti tavsiye edebilirim hala bu arada bi arkadaş grip oldum demis ben o öksürük nöbetleriyle doğuma girdim doğumdan bi hafta sonra gecti gribim öksürünce dikiş yerlerim feci aciyodu 3 gece uyuyamadim açilmaminda bu yüzden olduğunu düsunüyorum sezeryan olduktan sonra bi haftada baya iyi oldum işlerimi kendim halledebiliyorum simdilik bu kadar firsat buldukca yazarim

Merhaba arkadaslar ikiz vakimi cok zor emzir altini değiş uyut derken baya uzun oluyor üstelik yalnizda değilim ama ayri ayri uyaninca ikisinide tek halledebiliyorum bu arada aptamil premature mama veriyorum önce emziriyorum sonra mama doymuyolar sadece memeyle bugun 2 haftalik oldular göğus uclarim feci yaraydi bu arada cok sıkıntı cektim kremde sürdüm iyilesmedi madecassol aldim o biraz rahatlatti tavsiye edebilirim hala bu arada bi arkadaş grip oldum demis ben o öksürük nöbetleriyle doğuma girdim doğumdan bi hafta sonra gecti gribim öksürünce dikiş yerlerim feci aciyodu 3 gece uyuyamadim açilmaminda bu yüzden olduğunu düsunüyorum sezeryan olduktan sonra bi haftada baya iyi oldum işlerimi kendim halledebiliyorum simdilik bu kadar firsat buldukca yazarim
Allah yardımcın olsun canım. Emzirirdikten sonra mamayı biberonlamı veriyorsun eger biberonsa hangi marka bende oyle yapmayı dusunuyorum tam doysunlar

X