2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Maşallah ne güzel inşallah bizlerde görürüz bu haftalari

Benimde sadece sağ ayak bilegim sisiyo. Artik okadar şikayet ediyorum ki doktora sormadım yarın kontrolüm var ozaman sorcam tek bacak şişmesi pek normal deil.bence bise sıcak basması bendede oluyo bi anda ter bosaliyo klima karşısında hemde terliyorum sonra geciyo bide karnım çok acıyo derim yirtiliyo sanirim ben 33 um ama 36 yi görmek.hayal gibi geliyo benim.dokotrda okadar rahat ki beni 38 e kadar bekletir herhalde adam herşeye normal diyo

Sorma bende siteye girip duruyorum ama kimse yazmıyor bizim şansımızami desek nedir
Sen nasılsın nasıl gidiyor
Ben grip oldum bogazim çok kötü öksürüp duruyorum inşallah bu yüzden doğum yapmam
Bende pert durumdayım karnım.aciyo içerden dışardan sanki yirtiliyo yarın kontrolüm var bence bebekler büyüdü eskisi gibi deilim taşıyamıyorum resmen

A Asecul_8682 bana da hayaldi 36 lar rahim uzunluğu kısalması vardı 23 . Haftadan beri progestan fitil kullandim yeni bıraktım. Dr um ilaçlardan vitaminden daha önemli olan şeyin su olduğunu söyledi 3-4 lt su içtim. Ayaklarımın altina gece yatarken bile yastık koyuyorum sabaha kadar iniyor. Bazende tuzlu adaçaylı su hazırlayıp içine sokuyorum o da ödemi aliyor. İnş hepimiz sağlıkla kavuşuruz meleklere

Bende pert durumdayım karnım.aciyo içerden dışardan sanki yirtiliyo yarın kontrolüm var bence bebekler büyüdü eskisi gibi deilim taşıyamıyorum resmen
Canım ya bugün hem kendim hemde bebeklere bi bakarım ne durumdalar diye doktora gittim bebekler 18 gündür hiç kilo almamışlar moralim çok bozuk niye böyle oluyor ya

Ben protestan başlarda kullandım kanamaların vardi çok zorladı beni allah yardimcin olsun

Canım ya bugün hem kendim hemde bebeklere bi bakarım ne durumdalar diye doktora gittim bebekler 18 gündür hiç kilo almamışlar moralim çok bozuk niye böyle oluyor ya
Bende yarın gitcem ben aldıklarını düşünüyorum karnım çok gerildi yırtılmalar başladı ama ben 3 hafta içinde 4 kilo verip tekrar 4 kilomu geri aldim ciğer geliştirici beni maf etti sekerim 200 den aşağı düşmedi şekerde bebekte yağlanma yapiyo diye biliyorum o acıdan bakınca bebeklerin2 kilo olabilceğini düşünüyorum ama zaten 2.500 gr doğsalar daha ne isteriz belki sıkışık oldukları icin anlamamıştır doktor ölçümden bence artik cokmsaglikli ölçümler olmaz doğdukları kilo hep farklı oluyo benimkiler aynı kiloda sadece 50 gr fark var bende ole olduğuna inanmıyorum mesela ınsallah sıkıntısız olur hrsey

İnşallah canım dediğin gibi olur

Ya ben oglumun eskı ultrason larına bakıyorum bazen hıc almamıs sonra cok almıs dogru olcmuyorlar bence. Ama sen yınede kasar balık yagı vb agırlık ver ıstersen tedbir olur

Kızlar kacıncı haftadan sonra agırlastınız. Ben zorlanmaya basladim. Cabuk yorulma nefes nefese kalma asabıye hali vb. Yemegı zor yaptım uzandım. Normalmı erkenmı basladim yoksa

Kızlar kacıncı haftadan sonra agırlastınız. Ben zorlanmaya basladim. Cabuk yorulma nefes nefese kalma asabıye hali vb. Yemegı zor yaptım uzandım. Normalmı erkenmı basladim yoksa
31 den sonra çok fena oldum 2 haftadır eskisi gibi deilim yürüme olayı bilr çok zor yatakta dönemiyorum uykumda inliyomusum zaten karin agrım yırtılma hissi var Ben en çok 31 den sonra kötü oldum yoksa idare ediyodum önceden ben 36 da ne olacağını çok merak ediyorum 33 de baya kötü bence yaz olması bizi zorluyo olabilir belki kış ayları olsa bukadar kötü olmazdik

Hımm. 31 e kadar hazırlıkları bıtırıyım ben o zaman. Bence de yaz olması cok etkiledi bende ole dusundum sıcaklar enerjıyı alıyor sanki. Gecen avm de bile sıcaktan fena oldum ben. Kac kilo aldınız peki ben 6 kilo falan aldım kiloda fena yapıyor İnsanı cunki. Ama bundan sonra hızlı alırım galiba.

Gozun aydin olsun bebekler belirli araliklarla memeyi istemiyorlar benim kizlarda oyleydi ben pes etmedim mama vermedim gerekirse simdi delo gibi emiyorlar sanki ben biraktirmak istemisim gibi karanlikta emzirmeyi dene yada iyice acikmasini bekle pes etmemeye calis canim sabirli olman lazim

14 kilo aldim gerci hareketsizlik de oldu bende..dusuk riski nedeniyle yattim epey

İyi akşamlar bende yarın 35 haftalik olucam nst de sancı çıkıyor ciğer geliştirici ve Adalar crom diye bir ilaç kullanıyorum doğumu geciktirmek için doktor normal doğumdan yana normal doğum başlayınca durumuna bakarız diyor ama normal yaparsin diye amaliyata yonlendirmiyor.çocukların pozisyonu uygundur ama bir yandan da korkuyorum normal doğum yapan varmı acaba

Kullanan varımı ki ıyı bısıyse neguzel olur hep emzirme kafama takılıyor benımde
Canim benim ikizler 7 aylık oldu kullanıyorum emzirme yastığı ama normal c şeklinde olanlardan diktim çok rahat tavsiye ederim ikiz emzirme yastığı hakkında fikrim yok ama büyükce c şeklinde bi yastık diktir emzirmede çok rahat ikisini emzirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…