- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.662
- 31
- Konu Sahibi marbling817
- #12.301
sagol canim en ufak bisey de hemen insan korkuyorCanim ben haftalardır onu yaşıyorum biraz ayakta kalınca yürüyünce yorulunca oluyor hep bende.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sagol canim en ufak bisey de hemen insan korkuyorCanim ben haftalardır onu yaşıyorum biraz ayakta kalınca yürüyünce yorulunca oluyor hep bende.
Massallah evinize gelmissiniz ikiz gercekten kolay degilmis bende anladim benim sezeryan yerim hala gecnedi mikrop kapmis tekrar gittim ve gidecegim sen nasil oldun toparladin mi kendini iyice boyle bir sorunhb oldumuKızlar merhaba . Kuvezden sakın korkmayın . İnanın ben kuvezi hiç istemezdim ama bebekler kuvezdeyken kendimi baya topladım . Sürekli süt sağdim.
Cuma günü taburcu olduk . İnanın evde öyle afalladim ki . İki bebekle ilgilenmek pek kolay değil ama ikisine bakarken bile dünyalar benim . Kendi kendine gulmelerini saatlerce izleyebilirim . En büyük sıkıntım ikisi birlikte acıkıyor emzirmek çok zor oluyor . Bugün ilk kez mama verdim yetişemiyorum ikisine .
@Sebnem1453 hayırlı ugurlu olsun canım . Büyük maraton başladı wallahi :)
Çok teşekkür ediyorum cidden zor bir süreç iki tane bebek birden girince hayatımıza ve iki anne eşim ben ev birden bire kalabalık olunca bir de üstüne lohusa sendromuna girince kim ne derse oraya savruldum... emzik ver uyusun sen rahat edersin, aman anne sütü alsın da nereden alırsa alsın... vs. Ama süt sağma olayı zor çünkü iki bebekle hangi arada sağıp vereceksin? Sağmadıkça azalmaya başlıyor süt de bakalım inşallah başarabilirim, sen sen ol canım ne olursa olsun biberon ve emzikten uzak dur özellikle 2 ay boyunca sonra mecbur kalırsan verTabii su an vaktin var mi okayabilir misin bilmiyorum ama tomrisin emzirme notlari var..orda emzirme kampindan bahsediliyor. Evde kendini 2-3 gun kampa aliyorsun..bebeklerle ten tene temas yapma var..emzirmeye zorlamadan oncelikle temas oneriyorlar. Emzirme destek sistemi diye bir yontem var ona youtube dan bakabilirsin.. LLL Turkiye diye emzirme ile ilgili web sayfasi var..biberon ve emzik meme reddine yol aciyormus..ben simdilik alisveris listemden cikardim. Ben epeydir bakiyorum bu emzirme konusuna..insallah zamani gelince basarabilirim.
Allah kolaylik versin canim..herkes iyiniyetle bi seyler yapmaya ugrasiyor ama kafa da karisiyor bi yandan.. umarim istedigin gibi duzene girer azmettikce olacaktir insallahÇok teşekkür ediyorum cidden zor bir süreç iki tane bebek birden girince hayatımıza ve iki anne eşim ben ev birden bire kalabalık olunca bir de üstüne lohusa sendromuna girince kim ne derse oraya savruldum... emzik ver uyusun sen rahat edersin, aman anne sütü alsın da nereden alırsa alsın... vs. Ama süt sağma olayı zor çünkü iki bebekle hangi arada sağıp vereceksin? Sağmadıkça azalmaya başlıyor süt de bakalım inşallah başarabilirim, sen sen ol canım ne olursa olsun biberon ve emzikten uzak dur özellikle 2 ay boyunca sonra mecbur kalırsan ver
Canim tek koydurup ikizi olanda var tek olanda vb.bence bu biraz kader işi. Her zaman fazla embriyo başarı şansını artırır. Bu bilimsel gerçek. Çift tek olacağı ise allahın takdiri.Kizlar Merhaba ben yeni üye :)
Malesef bende Tüpbebek Tedavisiyle Hamile kalmaya calisanlardanim.
28 Yasindayim, aslinda hamile kalmakla ilgili bir problemim yokmus fakat Genetik Problemimizden dolayi Pgt ile Hamile kalmayi istiyoruz. Kismetse Eylül Ayinda Transfer olmasini istiyoruz ama cok korkuyorum ya tutmazsa diye, etrafimdakiler 2 Embryo yerlestittir diyorlar ama ikiz Annesi olmakdanda korkuyorum ve sikintili Hamilelik olabilir ondanda korkuyorum. Kafam ve Duygularim cok karisik
Ikiz Anneler tavsiye edermisiniz 2 Embryoyu? Hamilelikte ne gibi Problemler cikabilir? Ben Ikiz olursa birinin digerinden daha az veya yavas gelismesindende korkuyorum Ikiz Hamileliginizde ne gibi sikintilar ve sorunlar yasadiniz ?
Benimkilerin arasında 100 gr a yakın var sirt agrım disindada bi sıkıntım yok allah nasip ederse olur canim cok dusunme bi kerede iki can iki hareket cok guzelKizlar Merhaba ben yeni üye :)
Malesef bende Tüpbebek Tedavisiyle Hamile kalmaya calisanlardanim.
28 Yasindayim, aslinda hamile kalmakla ilgili bir problemim yokmus fakat Genetik Problemimizden dolayi Pgt ile Hamile kalmayi istiyoruz. Kismetse Eylül Ayinda Transfer olmasini istiyoruz ama cok korkuyorum ya tutmazsa diye, etrafimdakiler 2 Embryo yerlestittir diyorlar ama ikiz Annesi olmakdanda korkuyorum ve sikintili Hamilelik olabilir ondanda korkuyorum. Kafam ve Duygularim cok karisik
Ikiz Anneler tavsiye edermisiniz 2 Embryoyu? Hamilelikte ne gibi Problemler cikabilir? Ben Ikiz olursa birinin digerinden daha az veya yavas gelismesindende korkuyorum Ikiz Hamileliginizde ne gibi sikintilar ve sorunlar yasadiniz ?
Massallah evinize gelmissiniz ikiz gercekten kolay degilmis bende anladim benim sezeryan yerim hala gecnedi mikrop kapmis tekrar gittim ve gidecegim sen nasil oldun toparladin mi kendini iyice boyle bir sorunhb oldumu
Iyi diyelim iyi olalım 9 günlük tatili geride bıraktık evde çocuk gebelik derken geçti gitti. Bundan sonra benim sırada artik çanta hazırlamak var çantasını hazırlayan varmi ????Hu hu herkesler iyimi forum da çıt yok :)
Ay hala hazirlamadim. Onumuzdeki iki hafta icinde yaparim insallah.Iyi diyelim iyi olalım 9 günlük tatili geride bıraktık evde çocuk gebelik derken geçti gitti. Bundan sonra benim sırada artik çanta hazırlamak var çantasını hazırlayan varmi ????
Bugün ilk defa bişiler aldım. Oglumdan birkaç sey var hep dağıtmıstım.6 takım yenıdogan 6 badı vb kıyafet aldım alırken dusundum erkenmı dıye almalara.erken degıl sanırımIyi diyelim iyi olalım 9 günlük tatili geride bıraktık evde çocuk gebelik derken geçti gitti. Bundan sonra benim sırada artik çanta hazırlamak var çantasını hazırlayan varmi ????
Alısverıs bıttımı senınAy hala hazirlamadim. Onumuzdeki iki hafta icinde yaparim insallah.
Yok canim yeni basladim bi seyler almaya. Ayakta da duramiyorum fazla kolayca halledebilirim insallah. E bebekte pek ust bas bulamadim. 5 li hastane cikislari indirimliydi epey ama yazlik ince gene de aldim. Ev sicak olur sonucta.Alısverıs bı
Alısverıs bıttımı senın
Bende e bebek teydım pek bısı bulamadım bende bady falan aldım oradan. Ev sıcak olur bıde yelek gıydırırsın gerekirseYok canim yeni basladim bi seyler almaya. Ayakta da duramiyorum fazla kolayca halledebilirim insallah. E bebekte pek ust bas bulamadim. 5 li hastane cikislari indirimliydi epey ama yazlik ince gene de aldim. Ev sicak olur sonucta.
Evet sıra sizlerde vaktinde dogurun insallah sonra biz allahım zamanında dogum nasip eylesin.Iyi diyelim iyi olalım 9 günlük tatili geride bıraktık evde çocuk gebelik derken geçti gitti. Bundan sonra benim sırada artik çanta hazırlamak var çantasını hazırlayan varmi ????
Sorma bende siteye girip duruyorum ama kimse yazmıyor bizim şansımızami desek nedirŞuan doğuma en yakın kim. Kimse konusmuyo artik