2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

İyi akşamlar bende yarın 35 haftalik olucam nst de sancı çıkıyor ciğer geliştirici ve Adalar crom diye bir ilaç kullanıyorum doğumu geciktirmek için doktor normal doğumdan yana normal doğum başlayınca durumuna bakarız diyor ama normal yaparsin diye amaliyata yonlendirmiyor.çocukların pozisyonu uygundur ama bir yandan da korkuyorum normal doğum yapan varmı acaba
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim yanlış hatırlamıyorsam PembeHelvam PembeHelvam normal doğum yapmıştı hatta geçmiş sayfalara bak yazmıştı burdan

Hımm. 31 e kadar hazırlıkları bıtırıyım ben o zaman. Bence de yaz olması cok etkiledi bende ole dusundum sıcaklar enerjıyı alıyor sanki. Gecen avm de bile sıcaktan fena oldum ben. Kac kilo aldınız peki ben 6 kilo falan aldım kiloda fena yapıyor İnsanı cunki. Ama bundan sonra hızlı alırım galiba.
Ben 12 kilo aldim benim ödem çok var bacaklarım fil bacağı sanki

S
Çok almamışsın ama iyi bravo bacaklarını yukarı kaldırman gerekli diyorlar ama. İşe yaramıyor galiba.
sekerim çok yuksek diyet yapiyorum.5 haftadır aynı kilodayım önceden çok.aldim.yoksa şeker 200 lerde insulin kullanmamak icin diyet yapiyorum meyve bile.yasak makarna yesem.yatak döşek.oluykrum sekerim.firliyo mecburen dikkat ediykrum

S
sekerim çok yuksek diyet yapiyorum.5 haftadır aynı kilodayım önceden çok.aldim.yoksa şeker 200 lerde insulin kullanmamak icin diyet yapiyorum meyve bile.yasak makarna yesem.yatak döşek.oluykrum sekerim.firliyo mecburen dikkat ediykrum
Anladım zor canım valla benı seker yuklememde komaya gırdım olçülemedı. Seker cok zor Allah yardımcın olsun bende dikkat etsem ıyı olacak.

Anladım zor canım valla benı seker yuklememde komaya gırdım olçülemedı. Seker cok zor Allah yardımcın olsun bende dikkat etsem ıyı olacak.
Eve makina aldim.ben parmaktan kendim.olcuyorum şeker yüklenmesinde bende kötü oldum.eve geldim.2 saat baygın birşekilde uyumuşum baş dönmesi 75 ml.verdiler bana zaten ben anlamıştım.seker olduğumu ikiz bebeklerde dikkat edilmezse genelde oluyomuş zaten en çok.28. Haftadan sonra artıyo bence dikkat et

Eve makina aldim.ben parmaktan kendim.olcuyorum şeker yüklenmesinde bende kötü oldum.eve geldim.2 saat baygın birşekilde uyumuşum baş dönmesi 75 ml.verdiler bana zaten ben anlamıştım.seker olduğumu ikiz bebeklerde dikkat edilmezse genelde oluyomuş zaten en çok.28. Haftadan sonra artıyo bence dikkat et
Evet ya bende diyete giriyim aslında diyorum bir giremedim bugunden sonra fbiraz dikkat edıyım sagol canım

Merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim dr um bebekleri salı günü almaya karar verdi 37+1 de yani. İkiz gebelikte daha fazla beklemenin anlamı yokmuş kız bebek 2570 erkek bebek 2729 olmuş 9 günde kız bebek 70 gr almiş yerlerinin çok daraldiğini söyledi kiloların -+200 gr oynayabilirmiş. Genel anesteziyle olucak. Dualarınızı eksik etmeyin hepimiz sağlıkla meleklere kavuşalım inş

Kızlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var :KK43: 7+1 de kontrole gittiğimde bebeğimin birinin kalp atışını duyduk diğerini ise sadece görmüştü doktorum ama şimdi yani dün 8+4 de başka Bi doktora gittim bebek yok kese boş dedi kafayı yemek üzereyim kalp atışı görünen bebeğim nereye gitti anlamıyorum ultrasondan kaynaklı olabilir mi acaba başına böyle bişey gelen var mı bu saatten sonra kesenin dolma ihtimali olabilir mi ki :KK43: :KK43:

Merhaba arkadaşlar dün kontrole gittim dr um bebekleri salı günü almaya karar verdi 37+1 de yani. İkiz gebelikte daha fazla beklemenin anlamı yokmuş kız bebek 2570 erkek bebek 2729 olmuş 9 günde kız bebek 70 gr almiş yerlerinin çok daraldiğini söyledi kiloların -+200 gr oynayabilirmiş. Genel anesteziyle olucak. Dualarınızı eksik etmeyin hepimiz sağlıkla meleklere kavuşalım inş
Saglikla kavusun insallah

Hadı saglıkla kavusun insallah saglıkla bıyusunler

Kızlar merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var :KK43: 7+1 de kontrole gittiğimde bebeğimin birinin kalp atışını duyduk diğerini ise sadece görmüştü doktorum ama şimdi yani dün 8+4 de başka Bi doktora gittim bebek yok kese boş dedi kafayı yemek üzereyim kalp atışı görünen bebeğim nereye gitti anlamıyorum ultrasondan kaynaklı olabilir mi acaba başına böyle bişey gelen var mı bu saatten sonra kesenin dolma ihtimali olabilir mi ki :KK43: :KK43:
Ultrason olabilir canım ıyı bır doktora git yada ıyı bir modern hastaneye

Benimkilerin arasında 100 gr a yakın var sirt agrım disindada bi sıkıntım yok allah nasip ederse olur canim cok dusunme bi kerede iki can iki hareket cok guzel

senin icin cok sevindim canim :) Peki Ikiz Gebelikte Sezeryan sart mi oluyor ? Hem ilk seferden Hamile kalmak istiyorum hemde aslinda ikiz olmasindan korkuyorum, tek basima bakmaliyim hem Annem calisiyor hem Kayinvalidem yurtdisinda yasiyor :KK43:

Canim tek koydurup ikizi olanda var tek olanda vb.bence bu biraz kader işi. Her zaman fazla embriyo başarı şansını artırır. Bu bilimsel gerçek. Çift tek olacağı ise allahın takdiri.

Sizde mi ikiz hamilesiniz ? Bende cok kararsizim, ilk seferden hamile kalmayi cok istiyorum, Maddi durumdan dolayida zorluk cekiyoruz, ama ikiz olursada bakamam diye korkuyorum, veya karnimda gelisim geriligi olurmu diye korkuyorum :KK43: Allahim hayirlisini versin

Sizde mi ikiz hamilesiniz ? Bende cok kararsizim, ilk seferden hamile kalmayi cok istiyorum, Maddi durumdan dolayida zorluk cekiyoruz, ama ikiz olursada bakamam diye korkuyorum, veya karnimda gelisim geriligi olurmu diye korkuyorum :KK43: Allahim hayirlisini versin
Canım ben ilkinde 3 yumurta koydurdum tek olğum oldu. İkincide 2 koydurdum ikiz nasip bu bilinmez.

Allah yar ve yardımcınız olsun ucunuzunde insallah

Bunu soylemek cok uzucu ama kalbi durmus olabilir dr çok çok acemi değilse ultrasonda sıkıntı olacağını sanmiyorum aynisini yasamasamda bos gebelik gecirdim bende bebeğin yolk kesesi vardı ama atim hiç olmamıştıbelkide oldu ve sonra durdu demişti dr um. hatta bu gebeligimde kısmen bu sebebten kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Rabbim yardımcınız olsun ve insallah bir yanlışlık olmuş olsun bebeğin seninle olsun insallah

X